Без Фабрегас на \"Камп Ноу\" това лято

14:47
Без Фабрегас на \"Камп Ноу\" това лято
Наставникът на Барселона Хосеп Гуардиола заяви, че капитанът на Арсенал Франсеск Фабрегас няма да премине в Барселона през това лято.

До края на трансферния прозорец остават 15 дни, а наставникът на каталунците е наясно, че след продажбата на Емануел Адебайор и Коло Туре на Манчестър Сити, едва ли Арсен Венгер ще склони да се раздели с трети ключов играч.

"Венгер се раздели с Адебайор и Туре през това лято, двама от ключовите играчи за Арсенал. Трудно ми е да повярвам, че той ще реши и да продаде Франсеск Фабрегас през този трансферен прозорец. Щастлив съм от състава, с който разполагам в момента и сме съсредоточени върху старта на Примера", заяви Гуардиола.

Според италианските медии капитанът на Арсенал ще се присъедини към "росонерите" за сумата от около 35 милиона евро в понеделник вечерта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

neveragain
22.08.2009 10:05

майната ви барса,ще получите сеск,когато той навърши 35години,дотогава има доста време нали? *sick*

YAYA
18.08.2009 20:37

Смотан си ти е дрисня! Да съм казал, че Арсенал няма да се разделят другата година?! Казах, че няя да се разделят тая година за другата има мн време ПУМЯР С ПУМЯРИТЕ!! *sick*

sasedq
18.08.2009 16:49

О боже господи YAYA колко си смотан още другата година Фабрегас ще е в барселона просто тази година не им трябва.АКо им трябваше щяха да го вземат ...

YAYA
16.08.2009 17:05

Сега ли го разбираш Пеп.Ясно беше, че Арсенал няма да се разделят с най-добрия си играч... *wink*