Лудогорец тръгна силно в Шампионската лига (видео)

22:27
Лудогорец тръгна силно в Шампионската лига (видео)
Шампионът на България Лудогорец стартира с победа тазгодишното си участие в Шампионска лига.

Съставът на Георги Дерменджиев се наложи като домакин над черногорския Младост Подгорица с 2:0 в първи мач от втория квалификационен кръг.

Головете за българския шампион вкараха Козмин Моци от дузпа (13) и Джоди Лукоки (26).

Реваншът между Лудогорец и Младост в Черна гора ще се играе на 19 юли.

Състави:

Лудогорец:
Стоянов, Сисиньо, Натанаел, Жуниор Кишада, Дяков, Джонатан Кафу, Моци, Пластун, Марселиньо, Ваднерсон, Лукоки

Старши треньор: Георги Дерменджиев

Младост: Люлянович, Копитович, Райчевич, Власавлевич, Копитович, Бързанович, Джуришич, Новович, Петрович, Игуманович, Лакич

Старши треньор: Никола Ракойевич

Съдия: Сергей Лапочкин (Русия).


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikolaigalata
14.07.2016 17:17

Ако Лудогорец си махнат слабите играчи, ще са много по-добре. А най -слабите са: Дяков, Минев, Препелица , Стоянов ( вратарчето ) , Кешеру . Има и още слаби , но те тези най-слабите да продадат ще са перфектни. Обаче за жалост не виждат явно, че тези играчи не стават просто .

Man_Red
14.07.2016 20:14

Нормално, само ти го виждаш това нещо

j_mourinho
14.07.2016 09:41

Честита победа на лудогорците, не гледах мача, но съм сигурен, че са доминирали.

kabela91
14.07.2016 00:12

Първо искам да честитя на всички фенове на Лудогорец и да пожелая късмет и на другите български отбори. Сега за мача > да очакваше се да бием и да сме по - добри , но такива пропуски имахме , че не може да си позволиш да пропускаш в такива важни мачове. Да по фланговете бяхме много бързи и активни , но ни липсва най-важното а то е да се подаде точно за гола.В защита мисля , че се представихме без грешка и новото попълнение просто си изигра един перфектен мач и показа , че е достоен за Лудогорец. Вратаря нямахме възможност да го наблюдаваме , но и така си е добре . Марселинио може би очаквах доста повече от него но явно не му беше ден. Дяков никакъв го нямаше а той е капитан на отбора би трябвало да носи отбора да дава на отбора това от което има нужда.

sundza
14.07.2016 09:25

Абе Кабела си е прав. Вярно-началото на сезона е, но то и с Милсами беше и това оправдание там не мина. Вярно е също и че този път нямаше и капка от онова подценяване. Но не съм съгласен, че трябва да пропускат с тая лекота, пък дори и вкарали вече 2 гола. Да, ще минат през този кръг с лекота, но в следващия вече се появяват отбори с една идеяпо-близо до класата на Лудогорец. А в по-следващия? Ако тези два гола не влязат такива пропуски ще натежат много. Колкото до постройката - ами всички знаем какво представлява Лудогорец без Марселиньо. Било то защото не играе или пък не е поставен на точното място. Без неговата ефективност този отбор играе на 50 процента и на треньора му е ясно, че в последния кръг това няма да е достатъчно. Няма нищо лошо в критикуването, когато не е крайно. Умерената и градивна критика е полезна, ако знаеш как да я приемеш. Успех на всичките ни отбори в турнирите!

simon_66
14.07.2016 08:45

А ти видя ли как бяха подредени Лудогорец на терена случайно?*joking*Марселиньо не игра на обичайната си позиция зад нападателя, а до Дяков в халфовата линия.Пред него пък като атакуващ халф беше сложен чист нападател като Кишада, а нападател беше Кафу, който доста пасна в контролите на този пост. С Лукоки и Вандерсон по крилата.. факт е, че Лудогорец имат по-добър от този състав, с който играха вчера и най-вече по-добре подреден. Това вчера беше една супер атакуваща и скоростна схема и си пролича, че даде резултат-преспокойно можеше да отиде и на 5:0, но хайде да не бъдем толкова критични..началото на сезона е и няма как да са в оптимална кондиция. Кешеру и Препелица ще си заемата съвсем скоро местата в титулярния състав според мен и отборът ще е балансиран и в двата компонента-атака и защита, когато дойдат по-сериозните мачове от плейофната фаза. Лично аз нямам никакво съмнение, че Лудогорец ще прескочат този и следващия кръг, и то с разлика в класите.

Luxury
13.07.2016 23:56

То беше ясно, че Лудогорец са по-класния отбор, но доколкото разбирам, са можели да бият с по-голям резултат.

Ordinary
13.07.2016 23:38

Чeстита ни победа ! Видя се , че Лудогорец е класи над Младост. Можехме да бием и с повече, но късмета днес беше на страната на Младост. В Подгорица ги чака още 2-3 парцала.

Loverboy69
13.07.2016 22:41

Честита победа на Лудогорци! Не ме интересува дали са турци, арменци и т.н, но им пожелавам през този сезон отново да ги видим в групите на най-престижният турнир, а също така, това ще вдигне и клубният коефициент.

Разбира се пожелавам успех и на Левски и на Берое!