Биг Сам преговаря за селекционер на Англия

13:19
Биг Сам преговаря за селекционер на Англия
Мениджърът на Съндърланд Сам Алърдайс е бил интервюиран от представители на Футболната Асоциация за овакантения пост на селекционер на Англия, разкриха от настоящия клуб на треньора.
 
Алърдайс се е срещнал с вицепрезидента на ФА Дейвид Гил в дома на бившия директор на Манчестър Юнайтед в Лондон, като на срещата са присъствали още техническият директор на федерацията Дан Асуърт и изпълнителният директор Мартин Глен. За да проведе интервюто, Алърдайс напусна тренировъчния лагер на Съндърланд в Австрия, като днес от клуба уточниха, че той го е сторил с позволение на ръководството.
 
Според медиите в Англия обаче, Големия Сам не е единственият потенциален кандидат за поста, като триото от босове на ФА смята да говори с Еди Хауи, Стийв Брус и Юрген Клинсман в следващите дни. Националният отбор на Англия е без селекционер, след като Рой Ходжсън напусна поста след абсолютния провал на Евро 2016. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lyne
14.07.2016 13:38

Според мен, Хари Реднап е най удачният избор.

Loverboy69
13.07.2016 21:58

В цялата ПЛ има 5 английски треньора - Биг Сам, Брус, Пардю, Еди Хау и Шон Дайш. Ако ще избират англичанин, изборът определено "не е особено впечатляващ" *smile* Да взимат Ван Гаал без да му мислят особено - по-млад и по-успешен тренер едва ли ще се навие. Все си мисля, че и двама немски пенсионери - Хицфелд и Хайнкес - могат да свършат чудесна работа, стига англетата да пречупят гордостта си. А кинти за славните дядковци ще се намерят. *smile*

Daley_Blind
13.07.2016 15:14

Биг Сам е по-зле и от Ходжсъна..

Mukovd
13.07.2016 19:32

Ако го назначат времето ще покаже. Мисля че този пост го раздават насам натам. Има аргумент да дадът поста на чуждестраннен треньор но нали го дадоха на Ериксон и Капело в които и 2мата нищо не направиха. Трябва селекционер който да ги организира, да ги вкара в строя и да прави селекцията на базата на формата на играчите, не като Рой да ми държи Варди и Рашфорд на пейката докато Кеин от слаб на по слаб през целия турнир.

Luxury
13.07.2016 18:25

Съгласявам се с теб, но дали Алърдайс е точният човек за поста селекционер на Англия.

Vetrigo177
13.07.2016 16:57

Хаха,остави го,нали трябваше да каже нещо *confused*

Mukovd
13.07.2016 15:56

Глупости, някой който не следи Вишата лига би се изразил така. Това че отборите на Алърдайс не са в топ 4 не значи нищо. Точно Сам ще организира отбора в дефанзивен план кадето Англичаните в момента са в пълен хаус.