Литекс: Бием Пирин и мислим за БАТЕ

13:44
Литекс: Бием Пирин и мислим за БАТЕ
Без да мислят за БАТЕ Борисов, играчите на Литекс ще гонят втора поредна победа днес срещу Пирин Благоевград. "Оранжевите" няма да пазят сили за предстоящия си дебют в тазгодишната еврокампания и ще излязат с най-доброто, независимо че на трибуните се очаква да присъства разузнавач на противника.

"Както вече казахме, играем мач за мач и победа във всяка среща. Нека първо да си бием Пирин, след това ще се концентрираме за БАТЕ. При всички положения сме длъжни да спечелим за самочувствие и по-ведро настроение в съблекалнята в дните до сблъсъка с беларусите. Ще играем специално за нашия приятел и съотборник Ивелин Попов, на когото му се насъбра много с тези контузии, но ние ще се опитаме да го зарадваме с убедителна победа", заяви националът Пламен Николов, който се очаква да дирижира отново защитата, в която по фланговете личат имената на две бивши "орлета" - Бодуров и Занев.

След неприятната новина за повторната операция на капитана Попов светъл лъч за наставника Стоилов дойде най-после и от лазарета, където лекарският щаб вдигна на крака бразилците Дока и Миранда, на които обаче все още им липсва игрова практика. Отличният дебют с гол в "А" група срещу Локо (Мз) по всяка вероятност отново ще накара Мъри да пусне титуляр 17-годишния талант Георги Миланов. Бразилецът Сандриньо ще бъде изтеглен напред, за да подава на голмайстора Нифлор, а за сигурността в средата на терена ще се грижат опитните Йеленкович и Кишишев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

radoevmw
16.08.2009 13:59

САМО ТАКА НАЩЕ БИЕМ ПИРИН С 4-0 И ОТИВАМЕ В БЕЛАРУС И БИЕМ БАТЕ БОРИСОВ ! ! !