ЦСКА-София излезе с официална позиция

19:42
ЦСКА-София излезе с официална позиция
Ръководството на ЦСКА-София излезе с официално изявление относно спекулациите за бъдещето на клуба. В последните часове в някои медии се появиха информации, че благодетелят на новосформирания отбор Гриша Ганчев дори обмисля да се оттегли. В официалното изявление, публикувано на сайта на червените обаче от ръководството нито признават, нито отричат новината. Вместо това се обръща внимание на изказване на репортер от БНТ, според когото след проведена анкета 80% от зрителите подкрепят оздравителния план на Васил Божков.

Ето какво пишат на сайта си от ръководството на ЦСКА-София:

"Армейци,

Във връзка с многобройните спекулации и тиражираните ежеминутно манипулативни "новини" относно бъдещето на ЦСКА, ръководителите на футболен клуб ЦСКА желаят да изразят своята позиция.

Както вече знаете, вчера в ефира на Българската национална телевизия (БНТ), репортер обяви, че телевизията е провела анкета, в която пита своите зрители кой проект за бъдещето на ЦСКА подкрепят.

Репортерът обяви, че над 80% от зрителите подкрепят т.нар. "проект" на Васил Божков (проект, който все още не сме виждали, за него само сме слушали от разни говорители).

Всички във футболен клуб ЦСКА останахме изключително изненадани от изнесените в медийното пространство резултати. Поради този факт, ръководителите на клуба призовават БНТ да излезе с позиция по казуса – да публикува резултатите от проведената анкета, да обясни представителна ли е извадката, до колко са достоверни резултатите и чрез какъв способ е проведена самата анкета.

Настоящото ръководство на клуба по никакъв начин не желае да се натрапва, да се чувства нежелано на ст. "Българска армия" и да създава конфликти сред армейската общност.

Както нееднократно обявихме – желаем да има мир и любов!
От Ръководството."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Luxury
12.07.2016 00:32

Г-н Ганчев, ами то, който трябваше да го види и прочете този "проект", го направи ( Съда ) и го върна обратно на Божков за поправка на няколко точки, а ако не греша върнаха и вашият оздравителен план.

Sasho_Ivanov
11.07.2016 22:13

Гриша Ганчев е човек, който е дал много за футбола у нас, но той допусна няколко огромни грешки. Първо, че в ЦСКА всичко ще зависи от него, както беше в Литекс. Но в клуб като ЦСКА никой не е по-голям от отбора. Втората грешка, която направи е, че прекръсти и премести Литекс в София. Трето, че го съветват хора, които не носят в себе си идеята, каузата ЦСКА. Самият той, след близо 20 години в Литекс, не беше наясно какво ще се случи след всичките тези врътки.Нещата трябваше да станат плавно и постепенно, по естествен път. ЦСКА трябваше да играе в Б група, а отбора им трябваше да бъде подсилен с нови футболисти, дори да бяха от Литекс, а като иска да му се намалят разходите, да продаде масово играчи и те си заминават за В група. Нещата в ЦСКА не вървяха зле, напротив - спечелиха купата.Защо беше този зор за А група, за титли, купи, медали, евроуспехи и т.н? Може би от алчност, или от прибързаност, но стана една манджа с грозде, както се казва. Дано се намери най-доброто решение за ЦСКА и за феновете.

Daley_Blind
12.07.2016 12:00

Много добре казано!

ArdaTuran10
12.07.2016 03:28

Защо беше този зор за А група ли? Отговорът е много прост-за пари.Не ги слушайте какво говорят пред медиите,там 2 минути говорт за любов,уважение,истори,фенове,но през останалите 23 часа и 58 минути говорят само и единствено за пари! Мислиш че тези хора обичат футбола ли? Те ако обичаха футбола щяха да са нормални фенове на стадиона като Дучето,ако обичаха футбола нямаше така лесно да съсипят Литекс,отбор който преди няколко години игра с Хамбургер и ги съсипа.Тези коиго ръководят футбола и не им дреме за феновете,мислиш че Домусчиев обича футбола ли?Смяташ ли,че му пука за Разград и зеления цвят? Не,гой просто си отмъщава на всички останаи големци и ги прави за смях,просто защото му е кеф днеска така,а утре какво ще реши не се знае

rimlianin
11.07.2016 23:48

Дам , харесва ми как го описа , и аз така ги виждам нещата , по-добре един сезон по-късно в А група отколкото мешаницата която се случва в момента

vlatkyn
11.07.2016 21:44

Като искат мир и любов да платят дълговете на отбора, а не да правят фалшиви копия на клуба и далавери с правителството и БФС.

CFC_Forever
11.07.2016 21:42

Аууууууу, милата Гришка.Да пуснем по една сълза за него и за терзанията му.Дълбоко огорчен, че повечето цесекари не припознават Литекс за Цска.

Lesni_Spartakus
12.07.2016 15:45

Абе, незнам коя е тази Гришка - да не е словенка някоя, че утре след тежкото гостуване там.., дано не започнем да падаме и от жени..*ball*

Kalinho
11.07.2016 19:49

абе тоя цирк май го гледах и при томов беше същото *smile* декларация, празни приказки и само толкова...

Man_Red
11.07.2016 19:47

Така прави той. Оттегля се. Винаги.