Гандалф е изпратил пеперудата на Роналдо (видео)

14:35
Гандалф е изпратил пеперудата на Роналдо (видео)
Богатият китайски клуб Гуанджоу Евъргранд направи оферта от 50 млн. паунда за пеперудата на Кристиано Роналдо. Това е само една от десетките шеги, които заляха "Туитър" след финала на Евро 2016 Португалия - Франция.  Нощната пеперуда кацна на лицето на португалския нападател в момент, в който той изпитваше силна болка след съприкосновението с Дмитри Пайе в началните минути на срещата на "Стад дьо Франс".

Роналдо се опита да остане на терена, но силните болки в коляното го принудиха да поиска смяна в средата на първото полувреме. И без помощта на своя капитан, мореплавателите победиха домакините с 1:0 и за първи път станаха европейски шампиони.

Гари Линекер, който е изключително активен в Туитър, написа в своя микроблог: "Кой бе най-добър във финалната среща - Сисоко, Клатенбърг (съдията) или пеперудата на Роналдо?"

В социалната мрежа се появиха повече от 50 нови акаунта, кръстени "пеперудата на Роналдо". В един колаж пък пеперудата е с лицето на Лео Меси, който ехидно се смее на фона на съсипания от болка и отчаяние Роналдо.

"Футболните богове изпратиха на Роналдо пеперуда, за да облекчи болките му", гласи друг пост.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
11.07.2016 19:39

Вчера когато го контузиха и заплака,че неможе да помогне на отбора ме трогна много.Найстина мислих,че Португалия не може да се противопостави на домакините,но явно съм грешал!!!

kapitana123
12.07.2016 08:27

Баце, "заплакването" е просто поредния PR. Като добавим изпълненията към края на мача (впрочем ако тренера на портокалците имаше капчица достойство, трябваше да го прати веднага в съблекалнята, макар и с цената на уволнението си) и картинката си става... а ла Кристиано - голям футболист и жалко човече *smile*