Владо Стоянов: Нямаме право на грешка срещу Младост

10:05
Владо Стоянов: Нямаме право на грешка срещу Младост
Вратарят Владислав Стоянов е категоричен, че Лудогорец не може да си позволи да отпадне рано от Европа и през този сезон. Според него черногорският Младост не бива да бъде подценяван.

"Нямаме право на грешка в Шампионската лига и още повече на този ранен етап. Може би не сме готови на сто процента, тъй като това са първи мачове, но ще компенсираме с желание. Важно е да сме концентрирани. Тези, които сме в отбора от по-отдавна, ни се беше усладило да сме две години в Европа - Лига Европа и Шампионската лига. Миналия сезон изпитахме голям шок. Но сме настървени да влезем в групите поне на Лига Европа, а защо не и в Шампионската лига", обясни Владислав Стоянов пред Диема Спорт.

"Започнахме да се запознаваме с предстоящия съперник още от подготовката в Австрия. В модерния футбол няма слаби отбори, виждате Исландия докъде стигна на Евро 2016. Нещата са много изравнени. Да не подценяваме съперника, да го уважаваме, важно е ние какво ще покажем. Естествено, че съм оптимист за мача с Младост, но не трябва да ги подценяваме, а да запазим концентрация, за да не си изпатим", категоричен беше стражът.

Той си спомни и за краха срещу Милсами. "Нещата тази година са коренно различни от миналата, тогава ни напуснаха много хора, имаше треньорски рокади, дойде нов специалист, разполагахме с малко време за тренировка. Сега се подготвихме добре. Това, което се случи с Милсами, е минало. Причините да се стигне дотам са много, не трябва да се търсят виновни, а как да се излезе от ситуацията. Смятам, че ръководството взе необходимите мерки и нещата сега стоят по различен начин. Надявам се отборът да е по-силен", каза Стоянов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация