Сантош: Имаме сили за нещо историческо

21:35
Сантош: Имаме сили за нещо историческо
Националите на Португалия са готови да спечелят титлата на европейското първенство по футбол, категоричен е селекционерът на тима Фернандо Сантош, който говори пред медиите на редовната пресконференция преди мача срещу домакините от Франция. Той прогнозира, че петлите ще бъдат доста по-агресивни, отколкото в мача срещу Германия.

"Това е първи финал между националните отбори на Португалия и Франция и аз съм сигурен, че ние имаме сили да сътворим нещо историческо. Всъщност, ние играем с високо самочувствие още от началото на турнира и не съм съгласен с мнението на много хора, че не заслужаваме да бъдем на финала. Мисля, че можем да се приберем у дома с купата", каза Сантош.

"В нашия отбор има сплав от опитни и млади футболисти. По-малките играчи ни дават енергия на терена, а възрастните са свикнали да печелят. Всички ние имаме общи цели - да продължим да играем по този начин и да доведем пътя ни до самия край със спечелване на финала", добави той.

" Франция показа своята класа срещу Германия. Те се отнесоха с уважение към противника и победиха, играейки своя футбол. Съмнявам се обаче да подходят така и срещу нас. По-скоро ще бъдат агресивни от самото начало и ще опитат да ни натикат в нашето наказателно поле. Каквото и да се случи, това е мач между два велики отбора", завърши португалския селекционер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация