Дерменджиев: Трябват ни задължителни победи срещу Младост

14:56
Дерменджиев: Трябват ни задължителни победи срещу Младост
Шампионът на България Лудогорец ще търси задължителен успех и в двете предстоящи срещи с Младост Подгорица от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Това заяви старши треньорът на "орлите" Георги Дерменджиев непосредствено след успеха с 3:0 над Локомотив Горна Оряховица. Първият евросблъсък с черногорци е тази сряда, от 20:30 часа, на стадион " Лудогорец Арена" в Разград.

"Резултатът от тази контрола не ме интересува, искам футболистите ми да са готови за първия двубой с Младост. Формата ни не е оптимална, но е задоволителна. Програмата ни за шампионата е напълно нормална. Задачата ни е да играем добре, да стигнем напред в евротурнирите и да станем отново шампиони", коментира Дерменджиев.

"Имаме респект от отбора на Младост, тъй като играе добър футбол и неслучайно е шампион на Черна гора. Трябва да подходим сериозно в срещите с тима от Подгорица и да стигнем до задължителни победи. Непосредствено преди мача ще стане ясно на кои играчи ще заложа. Новите са в процес на адаптация, тренират с отбора, но някои от тях все още не са достатъчно добре подготвени", допълни още наставникът на "зелените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация