Трансферен часовник (16 август)

09:40
Трансферен часовник (16 август)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.



19:39 часа: Генералният мениджър на немския Вердер Бремен Клаус Алофс заяви, че бременци не възнамеряват да се разделят нападателя си Бубакар Саного. Интерес към 26-годишният котдивоарец имаше от страна на френския Сен Етиен.


19:14 часа: Италианският гранд Милан проучва възможността да привлече в редиците си атакуващия полузащитник на Спортинг Лисабон Симон Вукчевич.


18:33 часа: Ювентус ще се присъедини към Фиорентина и Милан в борбата за подписа на младия бранител на Лацио Лоренцо Де Силвестри.


17:48 часа: Нападателят на Бордо Маруан Шамак заяви, че не смята да подписва нов договор с клуба. Мароканецът има контракт с жирондинците до края на настоящия сезон.


17:06 часа: Защитникът на Рома Сисиньо ще напусне Рома в посока родна Бразилия, съобщават медиите на Апенините. Интерес към играча има от страна на европейския клубен шампион Барселона.


16:18 часа: Диего Лугано предпочете да подпише нов договор с Фенербахче, вместо да заиграе на Ботуша.


15:55 часа: Централния защитник на Манчестър Сити Ричард Дън изяви желание да остане при "гражданите".


15:16 часа: Отборът на Панатинайкос проявява сериозен интерес към защитника Юркас Сейтаридис.

14:48 часа: Защитникът на Волфсбург Кристиан Дзакардо може да премине в Ювентус.


14:22 часа: Манчестър Сити и Евертън ще направят опит да привлекат халфа на Тотнъм Дейвид Бентли.


13:39 часа: Рома иска да привлече бившия страж на Лацио Матео Серени.


13:17 часа: Бившият нападател на националния отбор на Франция Силвен Вилтор може да премине в отбора на Нант.


12:57 часа: Ръководството на Херта Берлин е готово да предложи 3,5 милиона евро за нападателя на Ливърпул Андрей Воронин.


12:21 часа: В Реал Мадрид изглежда са намерили вариант за един от ненужните си холандци – Рафаел Ван Дер Ваарт. Според "Дейли Мейл", Арсенал ще предложи 7 милиона евро, за да привлече халфа на "Емирейтс".


11:18 часа: Челси е готов да брои 47 милиона евро, за да може да си осигури Серхио Агуеро.


10:48 часа: Треньорът на Осасуна Хосе Антонио Камачо е доволен от представянето на тима му в предсезонната подготовка, но призна, че иска още няколко нови попълнения.


10:07 часа: Портсмут води преговори с халфа на Нюкасъл Йонас Гутиерес и нападателя на Ел Замалек Амр Заки.


09:40 часа: Нападателят на Фиорентина Адриан Муту е много близо до трансфер в руския Зенит.


09:14 часа: Ювентус е съсредоточил вниманието си върху бранителя на Волфсбург Кристиан Закардо.


08:53 часа: Преминаването на холандския национал Уесли Снайдер от Реал Мадрид в Интер е сигурно, съобщават медиите в Италия.


08:32 часа: Наставникът на Барселона Хосеп Гуардиола заяви, че окончателно се отказва от закупуването на испанския национал Франсеск Фабрегас. "Той няма да дойде, така че няма смисъл да продължаваме да упорстваме", каза Пеп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация