Гризман разплака Германия, Франция срещу Португалия е финалът на Евро 2016 (видео)

23:53
Гризман разплака Германия, Франция срещу Португалия е финалът на Евро 2016 (видео)
Отборът на  Франция стана вторият финалист на Евро 2016, след като победи  Германия с 2:0. Головете за успеха на петлите бяха дело на водещия реализатор в турнира Антоан Гризман, който вече има 6 гола на сметката си. В мача за трофея домакините на континенталния форум ще премерят сили с представителния тим на Португалия.

Петлите започнаха двубоя по-добре, но постепенно Бундестимът изнесе играта в противниковата половина и наложи контрол върху събитията на терена. Първата добра възможност за откриване на резултата дойде в 13-ата минута, когато Томас Мюлер не успя да засече топката след центриране на Джошуа Кимих. Секунди по-късно френският вратар Юго Лорис се намеси отлично и отрази коварен изстрел на Емре Джан.
 
В 27-ата минута Бастиан Швайнщайгер стреля опасно, но безрезултатно. Последваха нови възможности за гол пред вратата на Франция, но резултата отново остана непроменен.
 
В 41-ата минута Антоан Гризман се озова зад противниковата защита, но ударът му от малък ъгъл не намери очертанията на вратата на Мануел Нойер. При следващата си атака възпитаниците на Дидие Дешан пропиляха още една отлична възможност да поведат. Оливие Жиру получи шанс да излезе очи в очи със стража на четирикратните световни шампиони, но нападателят се забави и бе блокиран от Бенедикт Хьоведес. 
 
В продължението на първото полувреме падна и така очакваният гол от френските привърженици. Главният арбитър на срещата Никола Рицоли отсъди спорна дузпа за игра с ръка на Швайщангер в наказателното поле. С изпълнението на наказателния удар се ангажира Гризман, който хладнокръвно отбеляза 5-ия си гол в турнира и така осигури предимство на петлите.

След почивката Бундестимът опита всичко, за да обърне развоя в своя полза. В 69-ата минута Кимих центрира перфектно от фланга, но точно преди Юлиан Дракслер да прати топката в мрежата, Самюел Умтити изби в корнер. 
 
Вместо обаче играчите на Йоахим Льов да стигнат до равенство, Франция вкара втори гол. Негов автор отново бе Антоан Гризман, който в 73-ата минута реализира шестия си гол на първенството. Страхотен пробив на Погба завърши с центриране в наказателното поле, където обаче Нойер не се намеси добре, след което топката попадна в останалия непокрит Гризман, който от чиста позиция вкара за 2:0. 
 
В оставащите минути до края Кимих бе близо до гол за Маншафта, но мощният му шут разтресе гредата. На отсрещната страна Гризман можеше да оформи своя хеттрик, но Нойер този път се намеси подобаващо. 
 
Нови голове не паднаха и Франция си гарантира място на финала на 10 юли на "Стад дьо Франс" в Париж. Техен съперник ще е отборът на Португалия.
 

All Goals - Germany 0-2 France - 07-07-2016 by endrit-preniqi

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ub7
09.07.2016 08:33

мдам моята прогноза се сбъдва... тва за мен не беше дузпа, ама и германия играха като испанци така че не могат да мрънкат. французите го взимат това европейско но товане им е златно поколение а надут медиен балон. саня, евра на 33+, кошелни, маюиди и жиру ако са златно поколение .... за португалците съм на финала, но няма да стане и меси и роналдо тази година попълват колекцията с 2 калъфки. доста нагласена работа - в потока на смъртта франция игра 1-вия си истински мач на полуфинал. преди това ейре и исландия. в "лесния" поток португалия игра с хърватска, полша и уелс - доста по стойностни отбори. тъп формат на първенството

ub7
09.07.2016 21:50

всеки с мнението си бе терсене

sdw
09.07.2016 11:59

Кое не беше дузпа бе кьорав

Omen
08.07.2016 13:13

Браво на Гризи,и на петлетата.

Luxury
08.07.2016 08:42

Ръката на Швайнщайгер беше над главата, а не в нормално състояние, което е на 100% дузпа. В този мач Франция се възползва от шансовете си и отстрани Германия, но в никакъв случай не бяха по-добрият отбор. Немците обаче са си сами виновни. От толкова много положения, един гол не вкараха, особено през първото полувреме, когато бяха награбили французите в тяхната половина.

Sasho_Ivanov
08.07.2016 08:26

Съжалявам, че така мисля, но честно казано това за мен е най-безмисленото и нелогично голямо първенство, което съм гледал. Просто няма един мàч, за който да кажа, че ще се запомни или мач, който ще бъде емблематичен за първенството. Не знам на какво се дължи, но сега, преди финала, си мисля, че ако един мач не бях изгледал, нямаше нищо да пропусна или да изгубя.Не съм сигурен в мен ли е проблема, или футболът толкова еволюира, че започна да се изражда в една безинтересна игра с много борба, хитра тактика, и все повече заспали на стадионите и пред телевизорите.

Колкото до мача: Честита победа на Франция, от фен на Германия. Като цяло мача не беше лош, но кадровите проблеми на немците си казаха думата. Мюлер беше просто трагичен, нямам думи.С Марио Гомез щеше да е съвсем различно в предни позиции. Защитата - очаквано слаба, която тотално не знаеше къде се намира след излизането на Боатенг. Атаката - много положения, но 0 гола. Цяло второ полувреме го раздаваха на центрирания.
Франция имаше късмета, а Германия го нямаше.Успех на финала!

Hitchhiker1902
08.07.2016 16:00

Не е точно така. Да, има повече тактика, изчакване и сметки, но и в ЛЕ имаше страхотни мачове, в ШЛ също... Проблемът е, че сред играчите импровизаторите намаляват за сметка на роботите, парите са много и влияят все повече, маркетинга е Крал. Затова и ще гледаме скоро ЕП с 64 участника и 95% безпредметни мачове, съдиите ще решават повече мачове от играчите, а отборите ще се редят от Райола и Мендеш, не от нек'ви тренерчета... Абе като се замисля - съвсем си прав, няма я Играта вече... За мача снощи - абсолютно заслужена победа на франсетата, дузпата си беше 1000% и не Гризман, а Дешан попиля германците. Гаден финал се заформи (като цялото първенство впрочем), не знам струва ли си двата часа време...

BerbaTheBest
08.07.2016 10:55

За мен целият сезон бе такъв. Виж какво се случи в ЛЕ, ШЛ, сега и на Европейското - явно футболът наистина се промени до такава степен, че вече всичко е въпрос на ритане, бутане и тактика, няма я играта вече, за жалост на нас феновете.*thumb_down*

sdw
08.07.2016 08:19

Ами немците са си много виновни. След 0:1 на полувремето се сетиха да играят чак 70-та минута да гонят резултат... Това, че нямаха никакъв късмет и не беше техния ден е друго на въпрос.

rimlianin
08.07.2016 01:22

Междудругото още нещо интересно , за 6те си мача в редовното време Франция имат 5 победи и 1 равен (с швейцарците) , а Португалия имат 5 равенства и 1 победа , за мен лично интересна статистика , която разбира се не значи нищо за крайният изход във финала

sviliev
08.07.2016 00:47

Чета надолу, че според един виден форумец, феновете на Реал имали извратена представа за футбола. Аз си изложих мнението за мача между Германия и Франция, но що се отнася до представите за футбола - така е, извратени са феновете на този клуб, не се хвалят след 0:7, че са имали 65 процента владение на топката.

sviliev
08.07.2016 00:44

Надявам се само, че ако Португалия стане шампион, няма да има терористични атаки на побеснели хейтъри. На ръба са в момента, Реал спечели ШЛ, Португалия на финал, Меси падна от Атлетико и Чили, Германия отпадна, не им е лесно. Надявам се менталните им проблеми да не дадат жертви.

lilikoli
08.07.2016 01:32

За тебе футболът е само меси и Роналдо палячо. Които и отбори да играят все ми ги сравняваш. "Португалия били на финал а Аржентина паднали от Чили " супер уместен коментар след мач на Германия и Франция. Ама кво да се очаква от ограничен човек за който футболът е 2 играчи

sviliev
08.07.2016 00:41

Гьотце големи бузи и корем направил. Няма да е лошо да намали шишовете и пържолите.

rimlianin
08.07.2016 00:28

12 години след като паднаха от Гърция на финала в Лисабон , този път португалците са от другата страна , на финал срещу домакина , какво нещо е футболът само

CFC_H_A_Z_A_R_D
08.07.2016 01:05

Аз си мисля,че все някога Атлетико ще острани Реал от ШЛ на каквато и да е фаза,знае ли човек може да се случи още през следващия сезон който чука на вратата.Иначе дааа това е първенството на разплатите.

sviliev
08.07.2016 00:55

Бе, само едно нещо още не може да се върне - Атлетико да бие Реал в ШЛ. Не става и не става, да му се не види *smile* Все някога ще стане, няма как, Германия никога не бе побеждавала Италия, Франция нямаше победа над Германия 60 години. Сега ако и Португалия победи Франция, ще можем да заключим, че това европейско е било първенство на разплатата *smile*

CFC_H_A_Z_A_R_D
08.07.2016 00:50

Обединявам се около твоето мнение и на Свилиев.Във футбола наистина доста често има и съдба.Ако Португалия спечелят ще е доказателство,че всичко в не само в спорта а и във живота се връща.

sviliev
08.07.2016 00:30

И аз точно това си мислех. И още нещо - тогава бяха абсолютен фаворит, но паднаха, сега са аутсайдер...

sviliev
08.07.2016 00:26

Отдавна не бях виждал Германия да получава толкова тъпи голове в такава решителна фаза на голям форум. Малко бяха като бразилците отпреди 2 години, големи глупости сътвориха. Сега очаквам да започне тоталното фаворизиране на Франция, но изобщо не отписвам Португалия. Виждали сме не една и две изненади на финали, а и на този турнир няма отбор, който да мачка всичко наред, както беше в предишни години с Германия и Испания.

reuters
08.07.2016 00:22

Излиза африканец, за да влезе албанец. Следващотот световно е за немците, ако играчи като Кимлих и Дракслер просперират.

ComsteR
08.07.2016 01:05

Германия имат сравнително младо поколение, и доста млади таланти които могат да се включат отлично, Вайгъл,Сане,Дракслер,Арнолд,Дахут и др. Какво да кажем за Ройс....две първенства изпусна с Бундестима.

sviliev
08.07.2016 00:22

Не стана този спектакъл, на който се надявах. С изключение на първите 7-8 минути Германия доминираше през първото полувреме, но тази странна дузпа промени изцяло картината на терена. През втората част немците нямаха ясна идея как да вкарат гол, разчитаха само на центриране. И всичко стана, защото срещу Кроос винаги имаше поне по двама, а Йозил се скри по терена. Случи се точно това, което бях казал преди мача, ама някои си знаеха Дойчланд юбер алес. Очаквах реми и победа за франсетата с дузпи, но глупостта на Швайнщайгер предреши нещата. Нямаха лидер днес германците, а и кадровите проблеми им се отразиха доста зле.

MiTaKa_D
08.07.2016 00:18

Реално погледнато от всички на това европейско Франция най-много заслужават да станат шампиони. Те бяха най-постоянни и атрактивни от началото на европейското.*smile*

lilikoli
08.07.2016 00:16

Италиански съдия след победа над Италия как е? Най-тъпите финалисти на тва евро само прически и африканци. Тоя Рицоли е най-противният съдия в историята на футбола. Гнусните франсетата освен да ги бутат за нищо не стават

manutd_forlife
08.07.2016 00:08

Ако някой ми беше казал в началото на първенството, че на полуфинал ще са Германия и Франция и французите ще бият с разлика... нямаше да ме шокира въобще, както този резултат не е изненада.

stefanBG111
08.07.2016 00:08

Германия и Франция имат страхотно златно поколение за разлика от останалите национални отбори и ги очакват много успехи. Честито на Франция. Германия бяха по-добрият отбор, но прекалено голямото им високомериер че са най-добрите и че няма кой да ги бие ги свали на земята тази вечер. Това момче Гризман заслужава да вземе златната топка, уникален сезон с Атлетико и сега с националния отбор е на крачка от спечелванe на Европейското. Именно благодарение на него Франция е на финал. Германците не трябва да се оправдават, че са им липсвали 3-4 играча, защото имат достатъчно класни играчи. Незнам това момче Гьотце е повече от трагичен, просто не го виждам как ще си върне формата от Дортмунд. Все едно Германия останаха с 10 човека откакто влезна.

vlatkyn
08.07.2016 00:04

Ако някой твърди, че Рицоли подкрепя домакините мога да му кажа , че това не е така.Дори Рицоли не изгони заслужено Хектор за нарушение отзад без топка срещу Пайе.

crip1
08.07.2016 00:04

И все пак 2 гола от никакви положения, бтв.

crip1
08.07.2016 00:02

Е, сгреших, признавам.Не стана без основните играчи, въпреки, че първото ги размазаха, след излизането на Боатенг окончателно отслабнаха, а и топката не влизаше.Франция стояха много стабилно второто, браво за което, но дори Марио 'големия' Гомез щеше да повлияе.Португалия шампион, върви им много този шампионат.

Napadatel_9
08.07.2016 00:01

Браво на Франция и най-вече на Антоан Гризман. За Франция съм главно заради Гризман невероятен футболист. Дано Франция спечели финала и Роналдо да се разреве както през 2004 като паднаха от Гърция на финала.*cry**joking*

Reyes_de_Europa
08.07.2016 00:36

Виждам че случилото се в Лисабон и Милано е отворило дълбока психологическа травма в душата ти. Потърси спешно специализирана медицинска помощ докато не е късно.

GaLaxY94
08.07.2016 00:07

Виж къв си прост все Нещо да кажете.... май още ти държи запека от Финала Преди месец нали... АХАХАХА...

sakata_97
08.07.2016 00:01

Всеки един домакин по някакъв начин е подкрепян без значение кой е той.Браво на французите,нямаше как да се надиграват със по-силния отбор на Германия,но все пак победата си е победа и то срещу световния шампион,а феновете на Германия тук си говорете колкото искате за съдийски тесли,важното е че Франция е на финал*beer*

Daley_Blind
08.07.2016 00:00

Французите заслужено са на финал, според мен.

За Гризман какво да кажа - много класен футболист!

BerbaTheBest
07.07.2016 23:57

На това Европейско, Гризман даде сериозна заявка за Златната топка, сериозен играч се оказа.

radunchu
07.07.2016 23:57

Франция играят по- атрактивен футбол. Заслужено са на финал според мен *smile*

LosBlancos7
08.07.2016 08:47

Ти като си толкова умен и вещ,защо слагаш всички под общ знаменател?!Честно да си призная на мен нито на Германия нито на Франция ми е атрактивна играта...И двата отбора нищо не показаха на този турнир,освен дузпите и головете от 5 метра на Гризман друго в френския национален не видях.Има един Пайет който на 29 години му се чу името по-звучно и Жиру който ако не му сложат топката на главата просто няма как да вкара...Най-добрата изненада се казва Нголо Канте,който правеше по-добри мачове за Франция от Матуйди и Погба които струват в пъти повече от него...Говорят за Португалия-Полша,а я ми припомнете колко завърши Германия-Полша,май беше нещо от сорта на 0:0,нали?!Германците на това първенство бяха тотална дупка и нямаха нищо общо с отбора от 2014!Ако е атрактивно за някои хора тук да гледат как Франция бие отбори с по 5-6:0 които са 10 нива под нея,значи нещата не са добре...Франция реално нямаха силен съперник на това първенство с изключение на една осакатена и безидейна Германия,германците поне играха срещу Италия...

Uigtfri
08.07.2016 00:15

Абе вие, феновете на Реал, явно имате някаква друга представа за играта или съзнателно говорите наопаки с цел да лазите по нервите на останалите. Франция играли по-атрактивен футбол от Германия? И кое му е по-атрактивното? Хората тук сигурно падат от Марс и не могат да оценят естетичността на определен стил, затова ти и двамата други твои колеги ни давате наклон кое е най-красивото. Приятел, вземи си стегни, защото изглеждаш доста смешно отстрани с несериозните си празнословия и оценки. Сигурно ще ми кажеш, че и Челси играят по-хубав футбол от Барса, защото правят по-добри контраатаки и успяха да ги отстранят през 2012.

ComsteR
07.07.2016 23:56

А тоя Кимих е толкова прехвален, че не е истина.

Stan1926
07.07.2016 23:55

До коментар [@comment 1908846] от [@user Niakoi016]:

Надявах се Германия да падне и типове като тебе да почнат да реват. От самото начало подкрепям Португлия, а Франция играха през тоя турнир красив футбол с много голове. Отстраниха отбор, коронясан от много от вас предварително. Да, ще бъде красив финал между достойни отбори, а ти си остани с горчивината. *smile* Искрено ме разсмивате. Uigtfri пък явно е вътре с някой лев и плаче, че във футбола не винаги победителят се знае предварително. *smile* Аз и много други сме доволни, че има интрига във всеки мач, но за тоя тип винаги трябва по-силният да бие. Как може видиш ли Атлетико да идат на финал, убиха футбола. *lol*

ComsteR
08.07.2016 00:33

Гледай са, да съм казал някъде, че Португалия са играли нещо срещу Исландия,Австрия,Унгария,Хърватия и Полша? Днес просто Франция ми беше прекалено дефанзивна което се видя още от първият сигнал, Франция не беше нещо повече от Германия днес. Интересно ми е ситуацията с Погба защо никой не я споменава? Не съм фен на Бундестима нито на Португалия. Симпатизирам на Чили,Белгия и Италия.

Niakoi016
08.07.2016 00:11

Де си видял че съм фен на Германия?Kакви пари,kакви залози.Остави хората намира.Те си знаят колко и дали са загубили.Имат пари залагат ти нямаш и ще гледаш.Забелязах ,че постваш само за хейтване - жалък човек.Както писах иди оправи счупеното. P.S. Привърженик съм на Испания.*wink*

Barca_Kahn
08.07.2016 00:10

Интересно, когато Португалия играе НИЩО ( т.е. всички мачове без един ) са велики но, когато другите играят нищо ( въпреки това побеждават ) ви е тъпо и са слаби, гнусни, незаслужили и какви ли още не ? И не виждам, защо намесваш ЦСКА това, че Берое са слаби никой не им е виновен едва ли насред 100-годишнината си са решили ей така да направят един подарък на ЦСКА.

ComsteR
08.07.2016 00:02

Ква интрига бе пич? Ти чуваш ли се? Днес Франция игра толко колкото игра Берое срещу Чорбата- НИЩО. Преди дузпата за Франция имаше такава за Германия - подмината. Съдията дава дузпа за Франция, при никакъв поглед на ситуацията, и двамата бяха с гръб а решението беше на страничния-комично. Второто мача беше тип Барса изоставащ в резултата, комична грешка на прехваления Кимих и край на мача.

ComsteR
07.07.2016 23:54

Така както играха те днес, така ще играе и Португалия да видят, дали е гот. Съдийското рамо беше повече от явно.

Barca_Kahn
07.07.2016 23:58

Кое съдийско рамо ? Как са играли ? Никой не им е виновен на Германците че едно положение не могат да създадат. Заслужено Франция е на финал и се надявам да спечели.

vlatkyn
07.07.2016 23:57

Съдийско рамо??Ти сигурно си сляп. Съжалявам те.

ComsteR
07.07.2016 23:50

Много гнусно играха Франция.

ComsteR
08.07.2016 00:25

Именно това казах в коментара си по-долу, ако не е изтрит вече. Както се казва, с твойте камъни по твоята глава.

stefanBG111
08.07.2016 00:19

Ако Франция играе гнусно, то какво да кажем за Португалия тогава. Значи като Португалия стигнаха с огромен късмет до финала били най-добрите, те ще спечелят, а отбори като Уелс и Исландия стигнат дотук почвате да викате най-незаслужилите са на това европейско, те нямат никакъв шанс ако играят финал.

atlas
07.07.2016 23:49

Гол на финала на Гризман го вкарва в борбата за Златната топка*smile*

CFC_H_A_Z_A_R_D
08.07.2016 00:08

Той ще влезе в битката дори да не вкара достатъчен му е триумф на финала.А ако беше вкарал и дузпата срещу Реал щеше да е фаворит в този момент.А сега става доста интересно през 2004 както казах снощи Португалия бяха фаворит и домакин на Европейското и никой,ама абсолютно никой не очакваше да загубят на финала.И на пук на цял свят те загубиха!!!Сега доста малко хора ще очакват сензацията,но аз ще съм сред тях.Съдбата си връща всичко и като чели е на път да го върне на Португалия.Победа на домакина над финала би било истински шок за Франция.

Niakoi016
07.07.2016 23:46

Дузпата по скоро може да се тълкува -Топката срещна ръката,а не обратното и нарочно да го е направил Щайгата *confused* .Мисля че по скоро съдиите се възползваха бързо от ситуацията.Всички знаем за домакинските тесли *tongue*

Uigtfri
07.07.2016 23:44

Германия е по-добрият отбор от Франция и една загуба няма как да промени това. Германия беше и най-класният тим на това първенство. За съжаление обаче в последно време почти винаги по-слабите побеждават по-силните. Така бе в Шампионска лига през миналия сезон и мачовете с участието на Атлетико Мадрид. Атлетико тотално смачкан от Барса и Байерн (особено от Байерн) и въпреки това се класира на финал, където обаче е в ролята на доминиращия отбор, но губи с дузпи. Общо взето футболът стана пълна порнография.

petko9305
08.07.2016 00:06

Германия победи, просто Французите играят на родна земя и трябва да ги бутат малко, инак щеше бъде странно Франция да отпадне още в 1/8 финала. За мен, Германия беше най-добрият отбор, след това този на Хърватия. В бъдеще ще си спомням Германия от Евро 2016, а не Франция която е играла финал срещу Португалия и без значение, дали Французите или Португалците ще спечелят ЕВРО 2016, за мен все едно Германия го спечели, но символично.

Stan1926
07.07.2016 23:40

За последната седмица прочетох фразата 'Няма вече кой да спре Германия!' около 4193 пъти. Е, спряха я, и виждаме немците колко струват. Късайте фишовете, отчетете си загубите и другия път по-кротко със 'сигурните' мачовек. Ще се насладим на един прекрасен финал, който и да спечели, заслужава!

hristamian
07.07.2016 23:36

По неприятен финал не може да има...който и да падне ще се зарадвам...

methazoid
07.07.2016 23:36

Определено Гризман ще стане футболиста с най-много голове не ЕП.

ivo_459
07.07.2016 23:34

съдията държи мача под контрол.Очакваше се.

Stan1926
07.07.2016 23:31

ГОООООЛ!!! Ето така Германия играе под напрежение! Оня ден като казах, че Германия - Франция ще се играе на кръв, един разбирач веднага отговори "А, не, Германия ще бие 3-0". Къде си, приятелю?

Barca_Kahn
07.07.2016 23:30

Втора поредна нелепа дузпа. Льов май ще ги накара след мача да си бъркат по гащите и да си душат ръцете за наказание ха ха.

petko9305
07.07.2016 23:28

Може ли така да симулират французити?
Много е гадно точно те да правят такива излагации.

petko9305
07.07.2016 23:22

Някои беше казал, че съдиите ще сверят за Франция така както свириха за Италианците срещу България

methazoid
07.07.2016 23:14

Съдията определено не мери със еднакъв аршин.

Hazarddddd
07.07.2016 23:02

Пичове, стига ревахте срещу съдията. И мен ме е яд, че Германия губи, но дузпата си е 100%.*smile*

RoSKo0o0
07.07.2016 22:59

Жалък е футболът в днешно време, приятели! Отборът, който реално играе ФУТБОЛ и мачка противника не може да вкара не заради друго, а защото играят 7 в атака срещу 10 в защита и накрая съдията решава да помогне на по-слабия отбор. Това вече с години е тенденция, така стана и с моите Байерн и засадата на Гризман. Две спорни ситуации за дузпа в наказателното на Франция... няма дузпа, едно спорно положение в нашето поле... веднага дузпа. ДОРИ не знам как го е видял на момента, а и в такъв мач такава дузпа... ЛОЛ! *smile*

Ginekologaa
07.07.2016 23:02

Е ясно кой 6-ти съдия на камерите*lol*

Hazarddddd
07.07.2016 22:55

Франция голяма вързия през първата част. Но дузпата си беше чиста де. Много неприятно е да получиш два гола на европейското и двата от дузпи. Дано обърнат през втората част.

sakata_97
07.07.2016 22:53

Браво на Гризман за 3-ти път този сезон наказва Нойерчоо*joking**beer*

hristamian
07.07.2016 22:53

Съдия жабарини и безобразен домакин...40минути окупация и удар в тила...ако финала е без Германия и двата отбора на него ще са изключително неприятни ....направо финала няма да е за гледане...

Ginekologaa
07.07.2016 22:52

Да спира играта и 6тия съдия му казва дузпа хаха

ale301
07.07.2016 22:51

Подпирането на Франция нека започне СЕГА!!! То

rimlianin
07.07.2016 22:51

Немците трябва да разберат че ако Нойер може да играе и като полеви , не значи че и полевите могат да играят като вратари ..

Daley_Blind
07.07.2016 22:55

Получити се, хахах

RMCF_1902
07.07.2016 22:52

Хаха.Това беше добро.*lol**lol*

Stan1926
07.07.2016 22:50

По-класният отбор повежда! Вчера ви говорих, че тая Германия е дотук, вие си знаехте "22-ма играят и накрая печелят немците". Късайте сега фишовете, второто Франция ще вкарат още голове. Германците под напрежение са гола водa. Помните ли Гана преди 2 години като ги натиснаха как немците ритаха накъдето могат. *lol*

Hazarddddd
07.07.2016 22:58

Приятел, изчакай да свърши мача и тогава пиши колкото искаш. Защото сега ако видим обрат, няма да се мернеш повече.

haldir
07.07.2016 22:57

Ако Франция е по-класния отбор , то не мога да си представя ти какво разбираш от футбол!!!!!

Stan1926
07.07.2016 22:56

Зависи как ще тръгне мача. Белгия биха ли Унгария 4-0? А паднаха ли 3-1 следващия мач? Кеф ми е как възхвалявахте Германия до небесата, а сега ще отпаднат. *smile* Колко ли пари ще загубите, разбирачи?

simon_66
07.07.2016 22:54

А ти помниш ли колко пъти Цезар вади топката от вратата си на същото това световно.. не бързайте с коментарите. Германия ще внесат непременни промени на полувремето в състава си и схемата на игра. Мачът е отворен за всякакъв краен развой.

Ginekologaa
07.07.2016 22:54

Класен буахаха 40 мин незнаят къде са

rimlianin
07.07.2016 22:54

Извинявай специалиста , на това същото Световно преди 2 години ако не знаеш шампиона беше Германия , да не казвам какво направиха с бразилците на полуфинала

akdogg
07.07.2016 22:53

Ти не си наред, не виждаш ли какви ги върши жабата

putopalo
07.07.2016 22:53

Това са клишета,Станчо.Мач с мач не си прилича,мисля че ще гледаме дузпи.

RMCF_1902
07.07.2016 22:48

До коментар [@comment 1908790] от [@user Ginekologaa]:

Не я удари с рамо, а с юмрууук.ХАХААХАХАХАХАХАХАХА.*lol**lol**lol**lol*

RealMadrid_4ver
07.07.2016 22:40

Без Бензема и Варан не ги виждам как ще се справят Франция.Победа за Маншафта както обичат да разгромяват домакини.

ivo_459
07.07.2016 22:40

Франция са смешници,особенно оня 120 милионния дървар

Ginekologaa
07.07.2016 22:38

5 мин Франция натисна и до там 40мин пред една врата играем

Ginekologaa
07.07.2016 22:31

До коментар [@comment 1908771] от [@user putopalo]:

боли ме фара аз син направих 3 щон нещо ги блокират по фенски си причини

AC_Milan_92_45
07.07.2016 22:32

Не, блкират ги щот си льохман

RMCF_1902
07.07.2016 22:10

Една идея по-силен удар от страна на Гризман и резултата вече щеше да е 0:1.

sakata_97
07.07.2016 21:52

Добре този Дешан защо не е пуснал като титуляри Рами и Канте,а излиза със същия състав като във мача срещу Исландия,това да не е Исландия да си прави експерименти със състава,не видя ли проблемите в отбрана,абе този треньор е много странен тип не мога да го разбера явно му се бой от германците

night_wolf1984
07.07.2016 22:05

сигурно чака ти да му кажеш*smile*

sviliev
07.07.2016 21:50

Успех и на двата тима! Дано направят запомнящ се мач. 1:1 от мен.

fivooo
07.07.2016 21:46

Ориента срещу Африка *joking*

_CRUSADER_
07.07.2016 22:21

Правилно. Шмеркелския халифат срещу Африканция.*lol* RIP Europe.....*sad*

Daley_Blind
07.07.2016 21:46

Дано се получи добър мач.Успех и на двата отбота!

IM_A_PLAYER
07.07.2016 21:42

Германия на финал, а след финала и с купа.*wink**smile**cup*

nofx_
07.07.2016 21:42

немците нямат допуснат гол от игрова ситуация до момента.... успех маншафта

rimlianin
07.07.2016 21:30

Дано да стане голов мач , успех на Маншафта !

crip1
07.07.2016 21:28

Дойде моментът за Франция да бъде пребита, въпреки липсата на важни играчи за Германия и най вече на големия Марио Гомез- 4:0

ArdaTuran10
08.07.2016 00:01

Никой не е предвидил,че съдията ще има такива отсъждания,двата най слаби отбора са на фина

rimlianin
07.07.2016 23:59

Браво и на теб и на Stan , аз деиствително си мислех че немците ще бъдат на финал , но уви Все пак финалът ми се струва доста непредвидим и ще е интересно да видим какво ще се случи

RMCF_1902
07.07.2016 23:58

Е май се оказах прав, а?Иначе искам да видя къде са тия "специалисти" които казваха, че Германия щяла да разгроми Франция.Как беше?„Футболът е проста игра – 22-ма мъже тичат след една топка в продължение на 90 минути и накрая печелят германците“ ..Мерси, че ме разсмяхте.*lol**lol**lol*

Daley_Blind
07.07.2016 21:46

*lol*

rimlianin
07.07.2016 21:37

*beer**beer* Нямам търпение

RMCF_1902
07.07.2016 21:32

Гледай само.

rimlianin
07.07.2016 21:32

Трудна работа

RMCF_1902
07.07.2016 21:30

Гледай само да не бъдеш разочарован след мача.2:1 за Франция.*beer**beer*