Първа победа в редовното време и финал за Португалия, Роналдо подчини Уелс (видео)

23:51
Първа победа в редовното време и финал за Португалия, Роналдо подчини Уелс (видео)
Португалия победи Уелс с 2:0 на "Парк Олимпик Лион" в първи полуфинален мач от програмата на Евро 2016.

Главен съдия на двубоя бе шведът Йонас Ериксон.

През първото полувреме голови ситуации на практика нямаше. В 22-ата минута Бейл стреля опасно извън наказателното поле, но Руи Патрисио бе на мястото си. Това се оказа и единственият точен удар в очертанията на една от двете врати за първите 45 минути. В самия край на частта Роналдо се пребори за една висока топка с Джеймс Честър, но стреля доста встрани от вратата с глава.



В 50-ата минута Роналдо, отново с глава след ъглов удар се извиси над всички и не даде никакви шансове на Уейн Хенеси. Това бе девето попадение на Роналдо на европейски финали, с което той изравни постижение на френската легенда Мишел Платини.



Три минути по-късно „мореплавателите“ нанесоха нов удар – Нани бе най-съобразителен след центриране или по-скоро удар на Роналдо и прати топката в противниковата мрежа. При тази ситуация Ренато Санчес бе в явна засада и останаха съмнения, че е повлиял на играта, тъй като пропусна топката, а Нани я засече. Голът обаче бе зачетен и Португалия поведе с 2:0.



В 62-ата минута Роналдо можеше да отбележи трети гол, но ударът му от пряк свободен удар мина малко над напречната греда. Уелс се опита да упражни натиск, но пред португалските футболисти се откриваха много свободни пространства и последваха нови положения пред вратата на Хенеси. В 78-ата минута халфът на Порто Данило Перейра бе изпуснат от уелската отбрана, но ударът му бе париран от Хенеси.

Така Португалия за втори път си осигури място във финала на европейски шампионат. През 2004 г. отборът загуби у дома от Гърция с 0:1, а сега има възможност да пренапише историята. В решителния мач за трофея възпитаниците на Фернандо Сантош ще играят с Франция или Германия.



Португалия в последните си шест мача на европейски шампионати бе завършвала наравно. В тази серия влизаха пет срещи от сегашния турнир и полуфинала на Евро 2012, който Испания спечели след изпълнение на дузпи.

31-годишният Роналдо има във визитката си всички възможни трофеи с клуба си, а с Португалия – нито един. Настоящото Евро 2016 вероятно е последен шанс за аса на Реал. CR7 също така стана първият футболист, играл в три полуфинални срещи на европейски шампионати – на Евро 2004, Евро 2012 и сега във Франция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ComsteR
07.07.2016 14:15

Както си и знаех и както бях написал, РАМЗИ се оказа големият липсващ. С някой от тук си писах, че Португалия си взимат мача в редовното време.

Mesut213
07.07.2016 13:38

Хора, забравяте, че футболът е спорт, който трябва да ни забавлява. Факт е, че Гърция спечели Евро 2004 с "грозна игра", също така е факт, че Португалия стигна до финала на този форум отново с не толкова красива игра. Замислете се, ако това е футболът, дали ние феновете ще гледаме мачове ? Разбира се, че няма, защото постепенно ще изчезне тръпката. С този коментар не целя да омаловажавам успехите на отбори, които предпочитат такъв стил на игра, те действително си остават в историята като победители, но поне в моите очи са само "победители" и нищо повече.

marioooooooo
07.07.2016 13:30

Доста пестеливо стигнаха до финала,а и като цяло взеха победа в най-важният момент..Е все пак щом това е печеливш ход,то аз не виждам никакъв смисъл да ги хейтваме..Класирането си е класиране независимо как е постигнато,факт е,че са финалисти *smile*

bobygbg
07.07.2016 11:58

Германия изнася 52% от продукцията си в страни в ЕС. При положение, че няма ЕС или страните са значително по-малко , произведеното остава в Германия обаче населението не може да го употреби. Тогава се свива производството и икономиката на Германия започва да обеднява. С две думи Германия печели предимно от ЕС , а не от потреблението в тяхната страна. На същият принцип са и Франция, Италия и Англия, но техния процент е доста по-малък.

Barca_Kahn
07.07.2016 10:50

И нещо друго ми прави впечатление. Луис Нани почти няма слаб мач на това ЕП, но за него никой думичка не казва.

Daley_Blind
07.07.2016 10:14

Заслужена победа на португалците.Може да играят грозен футбол, но все пак е ефективен.

Dankata97
07.07.2016 08:32

Да стискат палците на ръцете и краката да стане чудо и Франция да бие, че са гола вода.

Stan1926
07.07.2016 01:05

Един колега от форума добре го беше обяснил, но сега не мога да намеря коментара му. Тази Германия не е Германия, която победи 7-1 Бразилия. Франция утре са фаворит, колкото и пишман разбирачите да не могат да го проумеят. А на финал както казах, всеки може да спечели. За мен утре Франция бие в редовното време, а на финал след продължения Португалия шампион!

sviliev
07.07.2016 13:47

Германците работят по-качествено от нас. И благодарение на производството, съдебната система и малката корупция взимат по-големи заплати (далеч не всички взимат сумите, които те си споменал). България печели от свободната търговия с ЕС, ако го няма, ние съвсем сме сринати. Но пак ти казвам - запознай се с Аденауер. А ето и един цитат от най-успешния му министър Лудвиг Ерхард:"С партия се влиза във властта, с партия не се управлява държава".

Stan1926
07.07.2016 11:31

Едно ще ти кажа. Германците не работят повече от нас. За мене пък е жалко хора като тебе да се прехласват по чужда държава, която е една от причините в България да е такова положението. Знаеш ли кой печели от ЕС и еврото? Не е България, а Германия. Те имат огромен износ, коли, машини, стоки. Когато изнасяш толкова много качествени продукти в чужбина, в крайна сметка търсенето за твоята валута се увеличава и тя поскъпва. Когато валутата ти поскъпне, стоките ти също стават по-скъпи и по-неконкурентоспособни. Тоест по-евтините китайски продукти ги изместват, щото хората няма да могат да си позволят немските стоки. Затова какво правят германците - нова валута, използвана от цял континент. Бедни държави като нас, въвели или вързани за еврото, компенсират износа на Германия. Така те хем изнасят в огромни мащаби, хем валутата им не става хипер скъпа. И така ти бачкаш за 600 лева, а Гюнтер за 6000 евро. Но продължавай да им пляскаш и да им се радваш. Знаеш ли след ВСВ какъв дълг са имали немците? Просто държавите им правят реверанс и го опрощават, а сега Германия изцедиха Гърция за тия пусти милиарди. Гадна нация са си и винаги са били.

sviliev
07.07.2016 01:49

Аз нямам предпочитания към нито един от трите останали отбора. Преди години със сигурност щях да съм за мореплавателите. Няма да влизам в детайли за Германия, може нацията им да има негативни черти - презрителни са, не умеят да се забавляват, необщителни са и т.н., но са достойни за уважение. И Германия като държава заслужава уважение. Казвам само Аденауер и спирам дотук. Който иска подробности, да прочете ''Държавничеството''. Но като цяло за мен политиката и футболът не трябва да се смесват. Всеки е свободен да си вика за когото си иска, но да мразиш, е грозно. Да мразиш успели по честен начин хора, с адски много труд, да мразиш хора, които са социално ангажирани, да мразиш хора, които са изградили нещо, това е много грозно. Особено грозно е да мразиш спортисти, спортът е за феновете, а те нямат финансова изгода. Не ги разбирам аз тези неща, затова и често си мисля, че не съм за този свят в това време.

Stan1926
07.07.2016 01:43

Португалия бяха световен лидер 15 век. За САЩ си прав, но те не играят на европейското, нали? Баба ти Меркел и марионетката Оланд запалиха Европа за пореден път. Не те карам да мислиш като мен, но и няма как да ме убедиш да викам за германците щото 'нямат мания за величие'. Целият евро съюз е създаден да им обслужва интересите, но това е дълга тема на която мястото не е тук. И 'малка' Португалия е наистина 10 милиона, за разлика от 80 милионна Германия и 65 милионна Франция. *smile*

rimlianin
07.07.2016 01:33

От написаното съдя че въобще не си наясно с историята на "малка" Португалия , а манията за величие в днешно време по-скоро се отнася за САЩ , не за Франция и Германия , гледай си футбола и не намесвай другите неща

Stan1926
07.07.2016 01:18

Аз не харесвам Германия и Франция точно по политическа причина. Не че футболът им е лош. Просто това са държави, особено Германия, с някаква огромна мания за величие. Дали ще строят хилядолетен райх или европейски съюз, все те трябва те да командват. Затова ще викам на финала за една малка Португалия, население колкото нас, и те нямат думата за нищо.

sviliev
07.07.2016 01:09

Без да се изтъквам, нито да имам претенции, че съм бил прав, аз бях писал подобни коментари, но може и други да е имало. Честно казано, не ми пука особено кой ще е финалист, нито пък шампион, но хейтърите на Роналдо са главно фенове на Барселона и Германия. Днес пак всеки път, когато се е появявал на екран в Арианата, е бил освиркван. А познайте там кой отбор има най-много привърженици? Но и французите са противни, най-малкото заради един техен сънародник 94-та не получихме ПОНЕ 1 чиста дузпа на полуфинала. За разлика от повечето българи обаче, аз не мразя, това, че не харесвам нещо, не означава, че го мразя и ще тръгна да го псувам, освирквам или скачам на бой. Да продължи по-добрият, аз съм привържнеик на този принцип все тая за прогнозите.

Hitchhiker1902
07.07.2016 00:50

Заслужена победа на португалците. Грозен, но ефективен футбол. И все пак - по-приятни са за гледане от гърците на Рехагел навремето. И имат цели двама добри футболисти и един талант - ония взеха титлата без нито един... Единственото, което ме прави скептичен за евентуална титла на Жоао Марио и компания е, че от другия поток се задават домакините. А зад тях са публика, УЕФА, спонсори...
За Уелс - адмирации само. Не успяха в този мач (страшно липсваше Рамзи, Бейл не може всичко сам...), но в предишните наистина ме забавляваха. Пребиха като кучета футболните великани от Путинландия и "най-скъпия" отбор на Азар и КдБ. Показаха истински британски дух, за разлика от "баш-британската" пасмина на Ходжсън. Големи звезди показаха какво е да се раздаваш за страната си, не за заплати и договори. Малки играчи показаха, че духът и волята те правят Голям, не медиите. Какво повече можехме да искаме от тези момчета? РЕСПЕКТ!!!

Hitchhiker1902
07.07.2016 01:10

О, Куарешма беше страхотен в Порто, после буквално потъна. Въпрос на психика и трудолюбие, предполагам...

sviliev
07.07.2016 01:05

Резервиран съм към него, но прави страхотен турнир, трябва да е в идеалния отбор. Куарешма също не бе лош преди години, но пустият му егоизъм. Моутиньо е добър играч, не знам защо не получава шансове.

Hitchhiker1902
07.07.2016 01:03

Пепе *wink*

sviliev
07.07.2016 00:57

Кой е вторият добър футболист на Португалия? *smile*

lilikoli
07.07.2016 00:33

Роналдо вкара и всички полудяхте. 99% от феновете на Португалия сте фенчета на Роналдо. Супер противен отбор

sviliev
07.07.2016 01:12

Ако си ми чел коментарите досега в сайта, особено след мача им с Австрия, щеше да знаеш вижданията ми. Аз да съм фен на Португалия?!? Бях преди 10-15 години, колега, всъщност не съм им бил фен, аз винаги съм бил фен само на България, ЦСКА и Реал Мадрид, но им симпатизирах. Сега не ми харесват, играят неприятен футбол. Ана Роналдо не му одобрявам поведението, но е ВЕЛИК футболист, това е истината. Така че, ако обичаш, чети ми коментарите внимателно преди да си правиш грешни изводи. Вероятно ще ти се сторят противоречиви, но аз съм обективен и съм еклектик.

lilikoli
07.07.2016 01:06

Защо да мразя Роналдо като съм фен на Юнайтед и е донесъл успехи на любимия ми отбор,уважавам го. С тва лого само потвърждаваш предния ми коментар *wink*

sviliev
07.07.2016 00:45

Този е върл фен на Германия и Байерн. А всички фнеове на германския футбол мразят Роналдо, разбираемо защо, толкова много ги е наказвал. Знаеш, че аз не харесвам поведението на Роналд, но на такива не им обръщай внимание. Това са хора с детско мислене, малко разбиращи от футбол.

GaLaxY94
07.07.2016 00:40

Теб какво те засяга кой на кого е фен? Гледай си мача и си задръж мнението за себе си.. Всеки човек с различни интереси, като не ти харесва това не означава,че и на другите не им харесва Роналдо и Португалия.. Аман от комплексари..

sviliev
07.07.2016 00:31

А, така, цъкайте ми минуси, хейтъри. И за прогнозите ми цъкахте минуси, но повечето излизат. Португалия имат много да си връщат на Франция, помня как отпаднаха с дузпи и на Евро 2000 и на мондиал 2006, особено болезнено бе на турнира в Белгия и Холандия, когато Нуно Гомеш откри резултата с прекасен гол извън наказателното поле. Имат и на германците да си връщат за загубите напоследък, последната им голяма победа над тях бе точно на еврото преди 16 г., когато Серджо Консейсао им забоде хеттрик. Финалът е Франция - Португалия, а вие, хейтърчета, продължавайте с минусите, както казах и по-рано, загубите не са за моя джоб *wink*

GaLaxY94
07.07.2016 00:28

Браво, БРАВО... Много добър мач! Португалия на финал евала!

rimlianin
07.07.2016 00:20

Утре Германия и Франция излизат в пряк сблъсък за титлата !!!

sviliev
07.07.2016 00:16

Както вече казах, Португалия с доста шанс и без да блести стигна финал, но нямаше много отбори на турнира, които да я превъзхождат, нека си говорим истината, а не само да хейтваме. Единствено една Италия ми липсва на мен в тази фаза на турнира, но така се стекоха обстоятелствата, така се подреди схемата.

Barca_Kahn
07.07.2016 00:23

Е то от съперниците им, кой да ги превъзхожда Уелс ли Унгария ли Исландия ли Австрия ли ? Единствено прехвалените Хървати имаха малко по-реален шанс, ама на тях сърцата не им бяха в петите, ами не знам къде. Тези, които евентуално можеха да превъзхождат Португалия заминаха всички в другия поток. И все пак за доброто на футбола е, че Португалия стигна до финала за сметка на Уелс, защото в противен случай, щеше да има рецитал на финала без значение дали Франция или Германия ще се класира.

ziLonG
07.07.2016 00:14

Португалия биха ,сега идва очакваното , да започнете да пишете как не са имали трудни съперници *lol* *lol* *lol*. Напълно нормално за нас българите ^_^.....

ivanrealmadrid1
07.07.2016 00:17

разбира се, ама преди началото на елиминациите беше ясно , че Хърватия ще ги бие *lol* а сега казват, че Хърватия нямали колектив ит.н. *lol**lol*

CFC_H_A_Z_A_R_D
07.07.2016 00:13

Аааа също си мислех,сега един финал между Португалия-Франция би бил като шанс реванш който да получат португалците.Защото през 2004 те бяха домакини и загубиха финала което за тях беше катастрофа,сега съдбата май ще им върне като победят самия домакин на финала.

Omen
07.07.2016 00:10

Чък пък "Роналдо подчини Уелс" е преувеличено доста. Честно учудих се че имяше 2 гола разлика ?1@2';";;

sviliev
07.07.2016 00:08

Абе, какви слаби отбори на това европейско? Стегнете се, хора. Щом Уелс разбиха Белгия, значи заслужено са на тази фаза. Никой не им е виновен на белгийците, като са голяма класа, да бяха играли днес с португалците. Стига вече с това ''ама той е по-класен, жалко, че го няма'', ''ама тия какво правят тук, слаби са''. Никой не излиза със свалени гащи, всеки трябва да заслужи мястото си под слънцето.

sakata_97
07.07.2016 00:05

Жалко за Уелс,но тези играчи заслужават само поздравление за турнира който направиха.Днес всичко трябваше да прави Бейл,все пак не е някаква машина,пролича си липсата на Рамзи ако не беше наказан съм сигурен че Уелс щяха да бъдат по-равностоен съперник на Португалия най-вече през второто полувреме

kristianoooo
07.07.2016 00:05

ЕВРО 2016 е първенството на ★★Португалия★★!!!*wink*

sviliev
07.07.2016 00:03

По-хитрият и класен отбор победи. Липсата на Рамзи се оказа решителна, Бейл направи изключителен мач, но не може всичко да направи сам. Без да блести, и с доста шанс португалците стигнаха до финал, а за Уелс само аплодисменти, невероятно представяне.

crip1
07.07.2016 00:02

Бахти играча е Бейл, само това ще кажа!

Stan1926
07.07.2016 00:00

До всички, които брояха равните на Португалия: сега доволни ли сте? *lol* Или сега ще обясните как финалът е ясен вече. Сякаш не сме гледали 513 изненади на финали досега. *smile* Португалия шампион!

Spanish_fan95
06.07.2016 23:56

Гризман ще вземе Златната топка,ако Франция спечели Европейското. Суарес също е с големи шансове. Роналдо въобще го нямаше нито срещу Исландия ,нито срещу Австрия,нито пък в елиминациите, като изключим днес срещу Уелс,които се промъкнаха до полуфинала благодарение на по-лекия поток в който бяха.*smile*Португалия на това първенство не играха срещу нито един голям отбор,изключае може би Хърватия,които имат много добри единици,но не са колектив. А да не забрявяме и,че Златната топка не е отборна награда. Да не говорим,че в ШЛ Роналдо се прояви единствено срещу Волфсбург (8-ия в Германия),и то на реванша,на полуфиналите срещу Сити и на финала срещу Атлетико Бейл беше двигателят на Реал.*wink*

ivanrealmadrid1
06.07.2016 23:55

Айде ревльовци медиите и интернет добре ви промиха мозъците това Евро да мразите Португалия заради Роналдо и че не били спечелили мач (което не е вярно) ако Исландия по такъв начин бяха стигнали финал щеше да има точно обратните изказвания. Дано на финала спечелят с 0:0 и дузпи да се пържите от яд.
Иначе португалците както всеки път на това Евро перфектно си изиграха мача, повече бях за Уелс, но какво да се прави дано някой ден пак имат шанс да стигнат толкова далеч

luiz_lfc
06.07.2016 23:53

Мачът беше ясен, просто някой филмари и хейтъри на Роналдо гледаха през замъглени очилца. Браво на бъдещите шампиони!

Daley_Blind
07.07.2016 10:13

Нищо не се знае.Във футбола сме ставали свидетели на много изненади.*wink*

kibo1992
07.07.2016 02:00

Португалияяя????? шампиони????? *lol**lol**lol* на финала за 1ви път ще играят срещу наистина класен отбор и ще бъдат разкрити. *wink*

ivanrealmadrid1
07.07.2016 00:10

Това не е нито жалко, нито късмет , да си представим че България по този начин стигне финал ще ги величаем и т.н. Хърватия и Полша бяха на нивото на Португлия и е нормално да са предпазливи едва ли са искали да се мъчат 2 пъти по 120 мин.Имат страхотна защита и си реализираха положеният, кой им е виновен ? Другите като са толкова добри да ги бяха опукали с по 3:0 това не е късмет !!!

CFC_H_A_Z_A_R_D
07.07.2016 00:02

Ми късметлии са си и то от класа!!!Като са толкова големи защо срещу Хърватска не бяха толко отворени,а сега вижте ни кои сме ние.Както и да е не ми се спори защото ти си един от пичовете тук.Но ще кажа само едно нещо за Португалия-ЖАЛКА РАБОТА.

ivanrealmadrid1
06.07.2016 23:57

Какви късметлии бе пич, на финала нищо не се знае.Да, ясно е че победителя от утре ще е фаворита на финала, но португалците не са за отписване

CFC_H_A_Z_A_R_D
06.07.2016 23:56

Хахахахахаха бъдещите ШАМПИОНИ*lol**lol**lol*.Който измежду Франция и Германия да отиде на финал ще опуха тези късметлии!!!

ogi999
06.07.2016 23:16

Финал на Портогалия, Роналдо със Златната топка като голмайстор на турнира и финалист с посредствен отбор

Barca_Kahn
07.07.2016 00:43

Не ми се спори за глупости но, защо САЩ да са слаб отбор а Уелс, Унгария, Исландия да са силни отбори ? Това че са Европейски отбори не означава, че задължително са силни или дори да се водят, че са силни ,каква е гаранцията, че са по-силни от САЩ и от Венецуела ?

Reyes_de_Europa
07.07.2016 00:29

С посредствени отбори игра Меси на копата, Хаити, Панама, Венецуела..... и когато имаха един по-труден мач с Чили да вземат и не можаха да го вземат. На европейско първенство няма слаби отбори, каквито стигат на световно заради квотите на ФИФА. Дори при 24 финалиста, три от бившите шампиони ги няма тук, Холандия, Дания и Гърция.

Barca_Kahn
06.07.2016 23:56

Искаш да кажеш, че да избухнеш в груповата фаза с няколко гола ти гарантира ЗТ ? Роналдо ще заслужи ЗТ, ако Португалия спечели този финал, но аз лично не го вярвам.

ogi999
06.07.2016 23:36

Много просто е - само по резултатите на играчите е ....ШЛ и ЕВРО са топ турнирите и които ги има е №1. Бонус е да си и голмайстор в тези турнири и си сигурен носител защото някой играчи имат и силно лоби.

Sweetspot
06.07.2016 23:27

Не знак как ги определяте тия златни топки като до края на годината има 5 месеца

ogi999
06.07.2016 23:24

Е искаше ми се Бейл да е финалист и със Златната топка , но които от двамата е на финал тои ще я вземе защото има и ШЛ

Barca_Kahn
06.07.2016 23:21

С посредствен отбор играе срещу слаби отбори. Няма как да стане голмайстор на ЕП

atlas
06.07.2016 23:15

Дано Уелс успеят да организират атака до края на мача*smile*

gL_Manekena
06.07.2016 23:12

Португалия ще се класира без Х и дузпи? Края на света идва....

dqmvolceto
06.07.2016 23:10

май май вече ще си замълчат хейтърите на Роналдо??

CFC_H_A_Z_A_R_D
06.07.2016 23:08

Пълен позор са както Португалия така и това Европейско.

Messiah
06.07.2016 22:55

Абе самото усилие, което човек трябва да положи, за да изтърпи физиономиите на тоя Роналдо е достатъчно!
Сигурен съм, че колкото и да са нагли - и на самите португалци им е кофти, че са тук. Додрапаха дотук като охлюви, а сега нямат идея какво да направят! Ебаси умрелия футбол!

sakata_97
06.07.2016 22:51

Ако този отбор на Португалия някак си отиде на финал ще се моля не само да бъде победен там а направо да бъде разпорен,съжалявам за израза ама този отбор ми лази по-нервите,имат се за голям отбор а през целия турнир играят като плъхове,жалко наистина за хърватите,че бяха отстранени от такъм смешен отбор като Португалия,а Уелс и без ключов играч като Рамзи пак играят по-добре от тези противни клоуни

ArdaTuran10
06.07.2016 23:06

Моуриньо по този начин си направи кариера като треньор, Челси цял сезон игра за резултата, а не заради тръпката,тогава никой нищо не каза,сега само защото Роналдо е португалец и всички дайте да ги псуваме.Тези отбори показват как трябва да играят скромните отбори за резултата,въпреки че португалците в сравнение с Уелс не бих казал,че са по-слаби. Просто победителите никой не ги съди,ако България по този начин печелят точки и продължават напред съм сигурен,че няма да има недоволни

stefanBG111
06.07.2016 22:57

И аз съм на същото мнение като теб. Много ме е яд за Хърватите, че отпаднаха за сметка на Португалия, които само по тъпия регламент продължиха. Да вземат тогава да направят 4 в групата да играе бараж на другото европейско за продължаване.

sakata_97
06.07.2016 21:47

Само аз ли ди мисля че от този Адриен Силва никав чеп не става.За мен е много надценен,Моутиньо е с класи над него,незнам защо този треньор на Португалия разчита на този дървар като титуляр*confused**confused*

Reyes_de_Europa
06.07.2016 21:25

Португалия са по-опитния и хитър отбор и вероятно ще успеят да излъжат Уелс. Обаче на финала няма никак да им е лесно срещу който и да е от другия полуфинал, който дефакто си е финала на турнира.

Barca_Kahn
06.07.2016 21:25

Въпреки, че Роналдо има голям късмет тази година мисля, че съдбата е решила да си направи лоша шега с 2-мата най-добри в света. След като Меси загуби финал с Аржентина мисля, че на Роналдо ще му се случи същото с Португалия. Относно мача очаквам 1-1 в редовното време.

night_wolf1984
06.07.2016 20:49

понеже на Уелс националния символ е праза...тая вечер се надявам да го гризнат !!!!

rimlianin
06.07.2016 19:17

Очаквам с нетърпение да видя този път по какъв начин ще измъкнат победата португалските мишлета ,тоест дали с дузпи или с продължения

atlas
06.07.2016 17:02

Време е за първа победа на Португалия 3:1*smile*

Messiah
06.07.2016 17:30

Предвид страхотната игра на Португалия досега, могат и да почакат с победите!*lol**sick**lol**sick**lol**sick**lol**sick**lol**sick*