Берое се стяга за дузпи срещу Радник

08:47
Берое се стяга за дузпи срещу Радник
Берое се стяга за дузпи за реванша с Радник Биелина. Това обяви старши треньорът на отбора Александър Димитров, пише "Тема спорт".

Двубоят е утре от 19:00 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема Спорт". Първата среща завърши без победител - 0:0.

"Тренирали сме дузпи, както тренираме и тъчове, това е елемент от играта. Ако можем да решим нещата в първите 90 минути, ще бъде добре", каза специалистът.

Зелено-белите на два пъти са отработвали удари от бялата точка в последните дни. Димитров още веднъж не изключи продължения, като каза, че играчите му не са готови за 120 минути.

"Искахме да отбележим гол в първия мач, не можахме. Ще имаме промени в офанзивен план. Нито един от състезателите не е готов да изиграе 90 или 120 минути на такива обороти, каквито са изискванията за една международна среща. Такъв е етапът, едва трета седмица", каза още Димитров.

"От първия ден ние работим в 90% за организацията на атаката, завършващата фаза на атаката, основавайки се на добрата основа от предишните наставници в защита. Приятели ми се обадиха да ми кажат: "Браво, щом ти си накарал Милисавлевич толкова да тича, така не сме го виждали да тича"."

Берое замина вчера с 18 картотекирани играчи за Баня Лука. Димитров няма да може да разчита на японеца Кохей Като и Радослав Кирилов, чиито документи не са готови, както и на контузения Атанас Зехиров

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация