Лудогорец доминира над Макаби Хайфа (видео)

20:59
Лудогорец доминира над Макаби Хайфа (видео)
Лудогорец записа нов успех в контролите си на австрийска земя. Играчите на Георги Дерменджиев се наложиха с 2:0 над 4-ия в израелското първенство Макаби Хайфа.

Новото попълнение за орлите Густаво Кампаняро с глава се разписа във вратата на Охад Левита за 1:0, а в 32-ата минута Андрей Препелица оформи крайния резултат.

Първата интересна ситуация в мача дойде още в 2-ата минута, когато звездата в атаката на Лудогорец Клаудиу Кешеру изпълни много добре пряк свободен удар от около 25 метра, но стражът се справи добре и запази резултата 0:0. Малко по-късно Венцислав Керчев задържа нападател на Макаби в наказателното поле и съдията отсъди дузпа, която бе майсторски спасена от канадския страж - Милан Борян.

В 7-ата минута орлите направиха добра атака, но Кампаняро не успя да се разпише. Секунди след това, бразилецът получи перфектно центриране отдясно и с глава матира Левита. В 26-ата минута най-активният в редиците на Лудогорец Върджил Мисиджан стреля добре, но кълбото мина встрани.

В 32-ата минута орлите направиха резултата 2:0. Клаудиу Кешеру намери страхотно своя колега в румънския национален отбор Андрей Препелица, който с хубав удар се разписа в мача.

След втория гол, нападателят на Макаби Никита Рукавитця излезе на добра позиция, стреля, но не успя да намери рамките на вратата.

В началото на втората част Сисиньо направи страхотен пробив отдясно, но опитът му да прехвърли Левита не се получи. В 72-ата минута футболистите на Макаби направиха много силна атака, но до гол не се стигна. Това бе и последна интересна ситуация в двубоя.

Ето и всички резултати на Лудогорец до този момент - победа над Атлетик (Куклен) (9:0), последва успех над Евроколеж (7:0). Престижни победи над Славия (Прага) (2:1) и (3:0) над шампиона на Грузия - Динамо Тбилиси, (1:1) срещу Динамо (Москва), а днес и (2:0) над Макаби (Хайфа).


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rimlianin
03.07.2016 01:34

Браво за положителното мнение към Лудогорец , свикнал съм повечето коментари за тях да са отрицателни , а иначе аз не съм гледал този двубой, но от това което си спомням Макаби Хайфа бяха доста силен отбор така че браво за победата . Доколкото жребият , винаги може да се падне някой доста неприятен или най-малкото корав, здраво защитаващ се отбор в плейофите, но да се надяваме да си минат с лекота и да влезнат за втори път

rimlianin
03.07.2016 21:51

Може и така да е , имах такъв спомен просто от фифата преди време *joking*

night_wolf1984
03.07.2016 07:50

всъщност Хайфа сега са си посредствен отбор в Израел!!!

simon_66
03.07.2016 00:40

В този си състав трябва да стане някакво чудо, за да не влезе този отбор на Лудогорец в групите на Шампионска лига или в най-лошия случай на Лига Европа. Разполагат със страшен състав, не продават нито един футболист от ядрото на отбора, а дори надграждат..Пластун е добър защитник, а Кампаняро направи качествен дебют днес. Очаквам да елиминират с лекота черногорците, както и следващия опонент, който ще е непоставен, Всъщност малко са и поставени в плейофа, които разполагат с по-качествен и сработен състав от този на Лудогорец. Този път няма предпоставки за някакви фиаскота като миналия сезон- УСПЕХ и дано стигнат напред, заедно с Левски, Славия и Берое.