Уелс твори история! Драконите отстраниха Белгия и ще играят 1/2-финал (видео)

23:50
Уелс твори история! Драконите отстраниха Белгия и ще играят 1/2-финал (видео)
Националният отбор на  Уелс поднесе една от големите изненади на Европейското първенство във Франция, след като елиминира  Белгия, считан от мнозина за скрит фаворит за трофея на континенталния форум, на четвъртфиналите на турнира. Възпитаниците на Крис Коулмън демонстрираха изключително грамотна игра и заслужено спечелиха с 3:1.
 
Въпреки че изоставаха в резултата в 13-ата след гол на Раджа Найнголан, уелсците осъществиха пълен обрат след попадения на Ашли Уилямс ('30), Хал Робсън-Кану ('50) и резервата Сам Вокс ('86) и така се поздравиха с успеха.
 
Иначе срещата на "Стад Пиер-Моро" в Лил започна със сериозно превъзходство на Белгия. Още в началните минути играчите на Марк Вилмотс създадоха няколко отлични възможности за гол. Първата от тях бе в 7-ата минута, при която Яник-Ферейра Караско излезе очи в очи с Хенеси, но изстрелът му срещна тялото на вратаря, след това топката попадна в Джейсън Денайер, който също стреля, но отново не намери целта.
 
Шест минути по-късно обаче натискът на белгийците се увенча с успех след гол на Раджа Найнголан. Халфът на Рома бе оставен да напредне в половината на съперника и с топовен шут извън наказателното поле опъна мрежата зад Хенеси.
 
Вместо обаче да се възползват от превъзходството си, червените дяволи отстъпиха инициативата на Уелс, което се оказа грешен ход. След лошото начало британците започнаха да разиграват по-уверено топката и постепенно започнаха да притискат противника. Това логично доведе до опасности пред Куртоа. В 26-ата минута именно стражът на Челси с фантастично спасяване отрази удар от близка дистанция на Нийл Тейлър. Четири минути по-късно дори и Куртоа не успя да спре устрема на Уелс. След центриране на Аарън Рамзи от корнер, топката попадна в капитана на драконите Ашли Уилямс, който с глава възстанови равенството – 1:1. При този резултат завърши и първата част.
 
Подобно на първото полувреме и второто започна с предимство за Белгия, водена от звездното трио в нападение Ромелу Лукаку, Кевин де Бройне и Еден Азар. Вместо обаче гол в тяхна полза, в 50-ата минута белгийците инкасираха такъв след изключително изпълнение Хал Робсън-Кану. Нападателят на Уелс се освободи по феноменален начин от защитата на съперника и от чиста позиция не сбърка за 2:1.
 
Футболистите на Марк Вилмотс опитаха да отговорят моментално, но без успех. В 71-ата минута Де Бройне напредна опасно по десния фланг, центрира в наказателното поле, но пасът му към Лукаку бе пресечен. Три минути по-късно влезлият като резерва Маруан Фелайни стреля опасно с глава след центриране на Тоби Алдервейрелд, но топката премина покрай вратата.
 
От своя страна Уелс изчакваше своя момент на контраатака и той дойде в 86-ата минута. Страхотно центриране на Крис Гънтър бе засечено от резервата Сам Вокс, който с глава оформи крайното 3:1.
 
Така на полуфиналите Уелс ще се изправи срещу състава на Португалия, който вчера елиминира Полша след изпълнение на дузпи.
 

|--------WA3 : 1BM------------| by fantasticfootball

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ub7
02.07.2016 15:05

за тоя мач ще се говори и след 50 и след 100 години. най-доброто представяне на британския дух което съм виждал. по-добро и от евро 96 когато англия смаза холандия.целия отбор но най-вече рамбо, уилиамс и робсън-кану остават в историята на футбола. белгия бяха толкова слаби в защита... единствената им алтернатива беше да атакуват цял мач, а какво направи вилмотс - на полувремето извади един от най-дейните си играчи за да пусне рендуца фелайни.... той-го направи за да спре джо алън който 1вото игра като лъв, но все пак... уелс или португалия на финал. и 2те изглеждаха невероятни след групите нали?

stefanBG111
02.07.2016 13:23

Честито на Уелс. Белгия и Хърватия имат страхотно златно поколение от играчи, което спокойно може да бъде Европейски или Световен шампион, треньорите сбъркаха с тактиката на това Европейско и въобще те са главната причина за провала им. Сигурен съм, че ако Хърватия беше натиснала Португалия от самото начало, сега те щяха да са на 1/2 финал, а не Португалия, същото и за Белгия, вкараха гола и решиха да се дръпнат назад, при положение, че имаш такива играчи в халфовата и нападение. И защо Фелайни за Караско има и Ориги на резервната, толкова ли не можа да го пусне. Сега им беше шансът на Хърватия и Белгия да направят нещо голямо. Гадно ми е, че отбори като Хърватия и Белгия напуснаха надпреварата, но какво да се прави, явно късмета не беше с тях.

Suarezzzito
02.07.2016 12:22

Тия Уелс са мега противния отбор заедно с португалските цървули това европейско е много смешно без хърватите ,беллгия отбор пълен с таланти а напред продължават скиори и дърводелци !!

Reyes_de_Europa
02.07.2016 07:13

Добре де, нали след четвъртфиналите картоните се чистеха ?

biserms
02.07.2016 07:40

И аз така си мислех, ама се оказа, че ако на 1/4 финала получиш жълт, пропускаш 1/2 финалите.... Чистят се след 1/4 финалите, т.е. сегашните играчи на Уелс с жълти картони ще излезнат "чисти" в мача с Португалия и няма да са застрашени да пропуснат финала. Уелс ще е без Дейвис и Рамзи срещу Португалия за жалост...

lilikoli
02.07.2016 03:01

Тея Португалци са най-големите късметлии. Не казвам, ч е това е така защото Уелс са слаби, а защото с 5 Х-са са на полуфинал срещу Уелс на които 2-3 титуляри ако не се лъжа ще изпуснат мача заради картони. Тва на кво прилича не знам. Хърватите да се изяждат от яд сега. *thumb_down*

rimlianin
02.07.2016 01:34

Евала , прпдължават да пишат история драконите и продължават да мечтаят . Сега ако успеят и да отсранят Жана д`Арк .. така де Португалия , ще бъда доста доволен пък каквото стане на финала вече

Hitchhiker1902
02.07.2016 00:59

Дракони, наистина. Браво на момчетата, показват какво направи футбола Велика Игра. Дух и Страст, не маркетинг, мениджъри, букмейкъри, пачаври, яхти... Стискам палци на Уелс и Исландия, макар и да съм убеден, че няма да позволят на викингите да порежат домакините, много загуби са това. Все пак - РЕСПЕКТ за тези момчета!!!
А Белгия - уникално поколение, като единици са най-класният отбор в света, вероятно. Явно тренера не става. Все пак - млади са, имат време да назначат някой грамотен и да спечелят някоя световна титла... И на тях им стискам палци занапред.
Гледам, че се споменават и нашите национали в тази тема. Пичове, кощунствено е! Глезени чалгаджийчета, отхранвани от мутри и селски тарикати, в абсурдна държава с още по-абсурдно първенство... Не върви някак да се споменават в един сайт с Бейл, Рамзи, Азар или КдБ... Ония западняци даже не знаят коя е Преслава, все пак...

Hitchhiker1902
02.07.2016 18:06

Абсолютно вярно е това, което си писал, но аз имам друго предвид. С по-добрите ги сравняваме ние, феновете. Тях ги интересуват само веригата кинти-певачки-пиенье-кинти.... Така ги научиха мутрите, които движат футбола ни... Играта няма значение, далаверата е важна. И никакво сравняване с по-добрите няма да ги откъсне от тая чалга-действителност... Поне аз не вярвам. Може би и затова спрях да ходя на мачове тук, спрях и да гледам. Моят преломен момент беше появата на Миша Чорни. Може би твоят ще е Гриша Красний... А може би не *wink* Но това е за футбола. За важните неща в живота - подкрепям те - гледаме по-добрите и се борим. Докрай!

sviliev
02.07.2016 02:17

Не е абсурдно, за да върви напред човек, винаги трябва да си поставя все по-големи цели, да се труди, за да ги постигне. Нужно е най-вече обаче да си задава въпроса ''Къде съм аз''? Ако искаме да се развиваме, трябва да си задаваме този въпрос. Така е и в този случай. Къде бяха тия държави преди 5 г., къде са сега? А ние къде сме? Най-лошото е, че в България човешкият материал става все по-некачествен, ''Всеки иска да промени света, но никой не иска да промени себе си'', е казал мъдрецът. Оттам идва и тази апатия и този нихилизъм, обзели нашето население - та ние не искаме да променим себе си, да се развиваме, камо ли да имаме функциониращи институции

ComsteR
02.07.2016 00:40

До коментар [@comment 1907481] от [@user El_Fenomeno_9]:

Бих добавил към малоумният ти коментар още нещо.
Дай като знаят, че ще получат гол при всяка атака да не излизат на игрището? Никакво субективност няма в това което казваш. Белгийците сами си вкараха гола, след попадението на Нинджата. При положение, че си играл два мача в квалификационата си група с този отбор и нямаш победа, а равен и загуба, да им дадеш топката по-този начин е глупаво не смяташ ли?

ComsteR
02.07.2016 00:33

До коментар [@comment 1907481] от [@user El_Fenomeno_9]:

Теле пусто ако Начо,Карвахал и Арбелоа не са Юноши на Реал, то Тери не е ваша юноша. Варан беше едва на 21. Марсело,Рамос и Пепе ги нямаше. Има и друг случай, без Роналдо,Бензо и Модрич ги треснахме, нима не знаеш?

sviliev
02.07.2016 00:38

Благодаря ти, че ме накара да му прочета коментара. Той бил обективен, това ми е любимата част *lol* Надявам се да ме светне какво става в трета дивизия на Мали, че искам да залагам *smile*

sviliev
02.07.2016 00:29

Уелс на 1/2, Исландия засега на 1/4, С. Ирландия на 1/8, Албания спечелиха 3 точки, а ние даже не можем да се класираме. Малки сме и сме бедни, затова е причината, няма какво друго да е, всично ни е наред.

Barca_Kahn
02.07.2016 00:21

Не ми се иска нито един от 2-та отбора да е на финал,но ми се струва, че финалът ще е Германия-Португалия.

Barca_Kahn
02.07.2016 00:18

Единствено треньорът е виновен за отпадането на Белгия, само като видиш, че държи Лукаку и Фелайни и ти става ясно що за треньор е. Жалко е когато такива некадърни треньори имат късмета да водят толкова добри отбори.
Относно защитата. С това нападение дори без защита би трябвало да си по-силен от Уелс. Същият този Уелс, който до преди 4 години ние пердашихме, сега играе полуфинал а НИЕ ?

djarata
02.07.2016 00:10

Аѝде къде сте "белгиѝчета" ,напълнихте джоба на Бошков.Браво на УЕЛС!

Sweetspot
02.07.2016 00:05

Браво на Уелс и много жалко за Рамзи, шансовете има спадат, но не трябва да се отписват все пак има отборен дух и един от топ футболистите в света

Barca_Kahn
02.07.2016 00:04

Момчета така, като гледам как върви турнир мисля, че финалът е ясен Уелс-Исландия ха ха.

sviliev
02.07.2016 00:14

А дано!

drogba_fen_911
02.07.2016 00:09

Португалия - Франция е най-вероятния финал

Stan1926
02.07.2016 00:07

От твоята уста в божиите уши. *smile*

sviliev
02.07.2016 00:03

Мисля, че оттук нататък цял свят ще вика за Уелс. Ако Исландия се класира, и за двата отбора.

sakata_97
02.07.2016 00:03

Уелс на 1/2 финал на европейско първенство,просто чудесно представяне за тези играчи,които постигат нещо велико в историята на Уелс,а пък белгийците за пореден път не се справят със високите очаквания към тях,макар че този път наистина имат някакво оправдание за това отпадане,играеха без двама от основните си бранители,което си е пагубно за такава фаза от турнира,а да не говорим че и бяха на това първенство още без Компани и Ломбертс,но все пак нямаха право да отпадат защото такъв шанс за финал надали пак ще им се открие скоро.Още веднъж честито на Уелс които направиха страхотен мач,само ме е яд че Рамзи който е един от най-добрите на това европейско няма да играе,което е жалко*smile*

Reyes_de_Europa
02.07.2016 00:00

Хубав полуфинал ни очаква. Португалия срещу Уелс, Роналдо и Пепе срещу Бейл. Белгийския балон се спука въпреки многото известни играчи.

sviliev
01.07.2016 23:59

Полуфинал между Роналдо и Бейл, чудесна новина за всеки мадридист *smile* Беаната е страхотен в последните 3 месеца, ако така продължава би бил сериозен кандидат за ЗТ. За момента на него и на Суарес би им отивала най-много. Но в последните години стойността на този трофей намаля, дава се само на най-изявените, не на най-заслужилите.

Sweetspot
01.07.2016 23:58

Играч на мача изрусената овца, влезна и обърна мача, ама и той не е виновен, че треньора му неадекватен и го пуска

sviliev
01.07.2016 23:57

Уникален резил за Белгия. Отидоха в по-лесния поток, с най-приемливите съперници от всчки отбори и пак се издъниха, както в Бразилия. Некадърен треньор, много класни, но разглезени играчи и липса на колектив. А сигурно ще бият гранд, когато България се класира на голям форум.

Chelsea86
01.07.2016 23:57

Много звезди на едно място, слаб треньор и малоумна тактика. Заслужена победа за Уелс. Иска ми се да гледам финал Уелс - Исландия колкото и да е невъзможно.

night_wolf1984
01.07.2016 23:57

Тая година залагайте Суонзи да е шампион....скромно с едно левче...Уелс машинки*smile*

sviliev
01.07.2016 23:55

Мдаа, както масово казваха снощи експертите тук - Белгия ще смаже Португалия на полуфинала!

Notlike
01.07.2016 23:55

Белгия - страната с най-слабия отбор на това европейско.Пълна скръб. Дори в махалата сме повече отбор от тях. Имат индивидуалната класа да са първи, но нямат отборния дух. Ето в това се крие красотата на спорта. Бейл е пример за това - пречупи се в името на общото благо. Не блести толкова, но помага безбожно много. Азар днес направи 3-4 паса има-няма. Техничарче е, ама на такъв форум е несериозно да играеш по подобен начин. Срещу Унгария твърдях, че 4-0 е нерационален резултат и просто докато на унгарците не им върза, белгийците имаха ден. Днес обаче се видя, че като цяло са доста беззъби срещу твърд тим, който ти дава отпор.

drogba_fen_911
01.07.2016 23:55

Напълно заслужено.

Белгия имат некадърен треньор, дето държа слабия Лукаку цял мач, и като прибавим и липсата на Вермален и Вертонген ето го резултата. Нямат колектив. а просто звезди, които проблясват отвреме навреме.

Сега смешните португалци най-вероятно ще се добутат до финала я с дузпи, я с гол в 120 минута, без да спечелят мач. Пълен фарс

stefanBG111
02.07.2016 13:31

Германия може да си отиде още днес, имайки на предвид колко трудно играят срещу Италианците. Котраатаките на Италия са много опасни, а Германия не малко пъти е страдала от това.

sviliev
02.07.2016 00:51

Уелс ще са и без Уилямс, ако не се лъжа, но имат страхотен колектив, за разлика от Португалия, така че изобщо не ги отписвам.

ComsteR
02.07.2016 00:46

Реално утре очаквам резултат подобен на този от контролата им. На Германците им е по-лесно да се надиграват с сериозните отбори. Франция-Исландия колкото и да ми се иска, не вярвам да се случи подобно нещо като резила на Англичаните. Все пак, може да стане доста интересно и с Италия-Франция на 1/2 финал. За Уелс и Португалия смятам, че мореплавателите най-накрая ще бият в редовното време, просто Уелс без Рамзи е коренно различен.

sviliev
02.07.2016 00:32

Всеки друг, само не Германия и Франция, ако може. Това е логичното, но Лестър, Уелс и Исландия ни накараха да се върнем към романтичните времена във футбола. Само не Франция и Германия! Казах!

ComsteR
02.07.2016 00:27

Абсолютно съгласен съм, каква беше тая смяна в 45 минута на Караско с Гелайни само той си знае, след това тотално обърка мача с двама солидни играча напред той и Лукако. Слаб тактик и никакъв мотиватор е този треньор, да имаше проблеми в защита, ама с това нападение да вкараш един гол е безумно слабо. Финалът е Германия-Португалия и шампион Маншафта.

Captain_Vidic
01.07.2016 23:53

Много ме е яд за Рамзи, изключително важен за отбора на Уелс, без него няма да са същите... страшно глупав жълт картон

pesholudiq
01.07.2016 23:53

Потрес .... Белгия къде ги намериха тия неандерталци Денайъровци, Луканки и прочие ... Тоя Алдервейдрелд и той абсолютен статист.. Пълен потрес, при втория гол къде отидоха и тримата само те си знаят .... Жалко, любимците ми отпаднаха, останаха ми само Италия. Жалко само, че Рамзи няма да играе, да им покажат Уелс на ония смешници Португалия и да им натрият носа и на тях. Ще им е трудно без него, но съм сигурен, че ще ги бият.

pesholudiq
01.07.2016 23:58

Кое е общото между Азар и Португалия не ми е ясно ??? Само да те светна, че Азар и Рамзи за на първо място по асистенции (4).

chiki12
01.07.2016 23:54

Азар пък щот е много убав

Stan1926
01.07.2016 23:52

Чудесен мач! Белгийските измекяри са дотук! Харесват ми и Уелс, и Португалия. Който и от двата отбора отиде на финал, ще е заслужено и ще съм доволен. Феновете/Заложилите на Белгия могат да започнат да плачат.. СЕГА!

Ginekologaa
01.07.2016 23:47

Ясни бяха с тази защита ама си мислех в началото , че ще стигнат до 1/2

Arda10Turan
01.07.2016 23:45

Тези,които са си заложили къщите и колите за Белгия вече могат да си сипят ракията и да почнат да пият на екс *joking*

Ginekologaa
01.07.2016 23:48

Няма луди като имнвидиш защитата

luiz_lfc
01.07.2016 23:44

Мениджъра на Белгия е абсолютно неадекватен, цял мач държи на пейката Бентеке и Ориги за сметка на доказано Дърво като фелайни и 1 твърде млад и неизвестен играч, като Бачуай. Да не говорим, че Куртоа няма 1 добро спасяване цяло първенство и при корнерите почти никога не напуска гол линията си, а когато го направи бърка, както днес, Миноле би бил къде, къде по-добър избор. Заслужено отпадане.

catalan
01.07.2016 23:44

Португалия-Уелс - дузпи и от там знаем изхода *lol*

Drogba_d
01.07.2016 23:21

Белгия с тези футболисти в нападение които имат не могат да се оплакват че им липсва част от защитата и то срещу уелс ... Отделно втория гол е грешка на десния защитник титуляр иии фелайни *smile* треньора им не е кой знае колко добър просто

atlas
01.07.2016 23:35

Много си прав*smile*

ivanrealmadrid1
01.07.2016 23:16

До коментар [@comment 1907436] от [@user ComsteR]:

как така не го е видял тоя мач, нали гледа всички мачове от всички първенства и следи всички футболисти ?

ComsteR
01.07.2016 23:24

Питай го експерта, скандално зле е момчето, Кон с капаци.

Ginekologaa
01.07.2016 23:16

Белгия с май с този защита ще е по добре да отпаднат

chiki12
01.07.2016 23:15

На мен пък ми се гледа отново как Роналдо цепи Куртоа*joking*

catalan
01.07.2016 23:12

С тоя финт тоя пич ги уби, шах и мат *lol*

sakata_97
01.07.2016 22:53

След като Белгия вкараха тотално са надигравани от Уелс,Уелс показват че не е само Бейл целия отбор играе отлично на това европейско,браво*beer*

ComsteR
01.07.2016 22:48

Страхотен Уелс, заслужаваха да водят.

Stan1926
01.07.2016 22:36

Видяхте ли какъв отбор е прехвалената Белгия? Вкараха един гол и хайде в глуха защита. *smile* Никога няма да станат шампиони с такава игра, никаква тактика. Уелс може и да не ги изхвърлят, но брилянтните тактици Португалия ще ги бият както дивите врачански селяни си бият кучетата.

Stan1926
01.07.2016 23:44

Разбирачо, вместо 1-5 стана 3-1? По-добрият отбор заслужено спечели. Белгия не са достойни да продължат, никаква тактика, никаква стратегия, няма атака. Дебютант ги разби. За малко 1-5 да стане и да се покрия като мишка. *cool*

ComsteR
01.07.2016 23:23

Чакай бе брато, да съм казал, че нямат проблем с защитата? Те и без Компани не бяха допуснали гол 3 мача, а най-добрата защита е нападението.

RMCF_1902
01.07.2016 23:20

Е пич извинявай ама Белгия е без Вертонген, Вермаелен и Компани..Та това им е 3/4 от защитата......

El_Fenomeno_9
01.07.2016 23:02

абе смехурко ако Реал излезе със защита от начовци и мачовци , арбелои и други юноши пак ли така ще разказваш сладко сладко за защитата като ОБЩО понятие ??? Освен че ТИТУЛЯРНАТА 4КА НИКОЙ НЕ ИГРАЕ , но и на всичко от горе двамата добри защитници освен 4ката СЪЩО СА КОНТУЗЕНИ ... Покажи малко безпристрастност и не се излагай (ако обичаш)

ComsteR
01.07.2016 22:59

Са изведнъж защитата им станала най-слабата, до преди час ги хвалиха в студиото, че след Италия нямат допуснат гол.

El_Fenomeno_9
01.07.2016 22:54

Ти пък веднага си налазил ве ?! Ми ако стане 1-5 второто пак ли ще си така активен ?! Белгия с толкова калпава защита , най - калпавата на целия турнир е съвсем нормално да не се впускат бясно в атаки ... Иначе съдията нашари уелсците , но пък за мен определено накланя везните в тяхна полза , защото им свири лесните фалове за тях , докато доста фалове за Белгия бяха подминати , включително положение при 0-1 когато имаше фал с КАРТОН срещу нинджата а после имаха шанс Уелс за гол , включително и "гмуркането" на Азар , където си го задържаха и оритаха доволно ! При всички случаи с тая левашка защита дори да продължат Белгия не ги виждам срещу Португалия , Роналдо ще ги разминава като колчета

Ginekologaa
01.07.2016 22:50

Еми с тази слаба защита на Белгия какво да правят

Stan1926
01.07.2016 22:43

Най-скъпият отбор на това европейско се прибира в глуха защита, получава гол, и ти им се радваш на тактиката? С тая тактика докъде според тебе ще я докарат? Играят като равен с равен с дебютант, който има двама-трима известни футболисти.

Ginekologaa
01.07.2016 22:41

Ахаха ми това е тактика бе момко вкараха гол и дебнеха на контра

Reyes_de_Europa
01.07.2016 22:34

Става мач определено. Двата отбора бързо движат топката и има всички изгледи да стане мача на първенството.

ivanrealmadrid1
01.07.2016 22:31

Айде стига мрънкахте, поради липсата на много съдийски грешки, сега ревлите няма по какво да плачат им и било скучно, еми не гледайте бе, на мен ми е много интересно, защото много скромни отбора се промъкнаха напред.

kapitana123
01.07.2016 22:30

Съдията не крие предпочитанията си. Уелс ги нашари с картони, от които само един заслужен. Ся Еден Тръбичката симулира, хвана топката с ръце, разкара я - няма картон...

ComsteR
01.07.2016 22:55

Кой 2 е имало само не разбрах. Ситуацията с Де Бройне беше най-смешна, на 10 метра пред наказателното фаул, каква контра те гони? За първият съм съгласен, но другите си бяха кой от кой по пресилен, като добавим факт, че и на двамата им беше първо нарушение и то не грубо.

Ginekologaa
01.07.2016 22:53

Ахаха спира контра и посяга отзад 2 -та ги имаше 100%

ComsteR
01.07.2016 22:50

Напълно съм съгласен с теб, един заслужен жълт имаше, а тоя показа на 3 от 5 защитника на Уелс картони. За Азарчо картон йок?лай?

Arda10Turan
01.07.2016 22:27

Като изключим 2,3 красиви гола,Евро2016 е пълно разочарование.Имах различни очаквания,но отборите са много мудни,няма борбеност,скорост,като цяло мачовете от ШЛ или ЛЕ като Ливърпул-Севиля или с Дортмунд ,Байерн-Ювентус бяха на съвсем друго ниво.

Luxury
01.07.2016 22:24

Нинджата се опита да скъса мрежата.

Toshiro1900
01.07.2016 22:14

Раджата скъсА Мрежата... мрежа на конци греди на трески...

night_wolf1984
01.07.2016 22:27

мда ...мрежа на конци..греда на трески и вратар на мръвки*wink*

Toshiro1900
01.07.2016 22:10

Коментатора ми прилича на някой водещ от СКАТ дето говори докато спи...

Barca_Kahn
01.07.2016 22:09

Кой е този коментатор ? ПОЛОЖИТЕЛНО

Luxury
01.07.2016 22:24

Георги Драгоев.

RMCF_1902
01.07.2016 22:16

В грешка си.Това е Георги Драгоев.

ivanrealmadrid1
01.07.2016 22:16

не, това е Драгоев

marin_cska10
01.07.2016 22:11

Ако не се лъжа трябва да е Борислав Борисов .

ivanrealmadrid1
01.07.2016 21:54

Искам Уелс да бият, но и за белгийците ще се радвам ако продължат

Barca_Kahn
01.07.2016 21:45

Доста проблеми в защита имат Белгия, но мисля, че ще успеят да излъжат Уелс. Очаквам и доста голове 1-3 от мен.

biserms
01.07.2016 21:35

Белгия без Вемаелен и Вертонген... Ще берат ядове в защита. Много голове очаквам в тоя мач.