Линекер: В Исландия вулканите са повече от професионалните футболисти

08:57
Линекер: В Исландия вулканите са повече от професионалните футболисти
Бившият английски национал Гари Линекер е на мнение, че поражението на "трите лъва" от Исландия снощи (1:2) е най-срамното в историята на отбора.

"Най-лошата загуба в историята на Англия. Ние загубихме от страна, в която вулканите са повече от футболистите. Исландците играха отлично. Рой Ходжсън е порядъчен и достоен човек, но ние винаги ще го помним като треньора, който загуби от малка Исландия", написа Линекер в своя микроблог в Туитър.

На почивката на мача той обяви в социалната мрежа, че Англия явно е решила да напусне Европа във всеки един смисъл, визирайки резултатите от рефендума за излизане на страната от Европейския съюз.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

IM_A_PLAYER
28.06.2016 18:25

Годината е 2016, викингите пак са на поход срещу Англия и Франция, срещу едните вече успяха, сега остават франките, дано успеят да превземат Париж и то този път успешно. *joking**wink*

coyb
28.06.2016 16:01

Линекер забрави май как Камерун им обърна мача 90та. Добре,че после получиха две дузпи.

Arda10Turan
28.06.2016 15:28

Всеки ден им повтаряме,че футболът в Англия е само реклама и шоу, както кечът в САЩ не е спорт,но се гледа от половината свят,така и Премиър Лийг не е нищо особено,играчите им не са нищо особено,медийни балони-струващи по 80 млн,които нямат точен удар и един спринт нито в ШЛ,нито в ЕП,после нека феновете на английския“футбол“ да твърдят,че те нарочно не са се борили в Европа и зя тях най-важното и било да спечелят титлата в Англия,ами това ще спечелиш,като не можеш друго,вие ще лъжете пенсионерите на стадиона,че играете,те ще ви лъжат,че сте големи,НО когато се излезете на ринга в Европа ще ставате за смях и се прибирате

Manchester_1878
28.06.2016 19:30

Проблемът не е в школите, всички те са супер модерни и имат средства,примерно новия център на Сити или Карингтън, проблемът е от чужденците, които вдигат класата на първенството, но заемат местата на младите таланти. Такива проблеми в Германия и Испания няма, защото там е бизенс да правиш млади таланти и да ги продаваш после, докато ВЛ разчита именно на таова да е най- доброто първенство. Ако мога да направя аналог с нашата А група и тук се разчита на чужденци, които изяждат мястото на младите таланти, но тук са маймуни от третия свят и затова и първенството ни е трагично. Виж примерно в Юнайтед сега вместо Рашфорд да играе редовно от новия сезон и да трупа опит, се взима 30+ годишния Ибрахимович. Ето затова страдат англичанити и в момента топ играч им е Стърлинг или Лалана, как да ги сравниш с играчи като Газа, Джерард, Скоус, Бекам и т,н, другото което е че са безкрайно арогантни и със самочувствие и това им пречи, фактът че назначват кофти треньори също. Аз лично имах надежди, че този млад отбор поне ще играе нахъсано, но не може треньора да вижда, че Деле Али, Стърлинг и Кейн ( не само ) са в много лоша форма и да продължава да залага на тях, а да не пуска нахъсания Варди. Според мен англичаните отпадаха поради липса на мотивация.

Arda10Turan
28.06.2016 17:18

Разбира се,че правя разлика. Но хората,които контролират нещата-Футболната федерация ръководи националния отбор,първенството,школите,аматьорските дивизии и т.н. са виновни,не може да презентираш първенството си като най-доброто пред цял свят,но в същото време да нямаш млади играчи,школи и никакви успехи с националния отбор,това е недопустимо,все едно САЩ със НБА да имат най-слабия национален отбор по баскетбол,това можеш ли да си го представиш? Не казвам,че Англия е най-слабия отбор,но в сравнение с всички други големи европейски страни е така.

Manchester_1878
28.06.2016 16:39

Сериозно ли не правиш разлика между първенство и национален отбор. Хайде долните коментари разбирам, че са майтап, но изглежда си много уверен,е нека ти разясня нещо. Английския национален отбор е слаб именно защото във ВЛ се привличат най- добрите играчи от чужбина и тези играчи играят на мястото на англичани, ето затова е гледана ВЛ, друг е въпорса, че напоследък е в слаб период, но това всяко първенство го изтърпява, нямам намерение да ти обяснявам причините. Виж кога почна доминацията на Испания, когато ядрото от играчи бяха от Барселона и то от школата, кога Италия взе световното с доминаращо ядро играчи от Юве, ами Германия. В тези страни просто на школата се обръща внимание и това дава резултат, а английските играчи са много надценени. Именно защото в тяхната лига идват най- добрите чужденци и те не могат да получат място за развитие. Затова се стига до абсурди като се пръкне някой като Стърлинг да се плащат 50 милиона за него. Както и да е нямам намерение да защитавам англетата, но мнението ти е много пристрастно. Те че не са тази футболна сила, която се изкарват не са, но според мен всичките им проблеми идват от тяхното високомерие, защото е имало наистина силни поколения с английски играчи, но това явно не е от тях.

Chelsea86
28.06.2016 10:50

Исландия определено са приятната изненада на това Европейско. Сега за тях идва може би най-големия тест. Успех.

Sweetspot
28.06.2016 10:02

Няма какво да се лъжем тежката програма от ВЛ е виновна *lol**lol**lol*

BECKZ
28.06.2016 11:01

Висшата лига > Европейското *lol* я някой диемаджия да ми обясни колко взима последния във ВЛ *lol* *lol* *lol*

Dankata97
28.06.2016 09:16

Да, също така вулканите са повече от професионалните треньори в Англия.

pako7
28.06.2016 09:42

Не е само до треньора. Вярно, че дядото отново сгреши със стартовите 11 , но не може тези лигльовци (взимащи от по 100 до 300 хил.паунда на седмица) да играят като женски полови органи!!!! Единственият който показа желание за игра и някаква острота беше 18 годишния Рашфорд и то за 5-те мин. в които се появи на терена, при това едва на 2-3 мача в националния отбор!!!