Моци: Все още не знам нищо за Младост Подгорица

15:02
Моци: Все още не знам нищо за Младост Подгорица
Козмин Моци смята, че Лудогорец е малко no-силен спрямо миналата година. 31-годишният футболист и сънародниците му Препелица и Кешерю, които бяха част от селекцията на Румъния на Евро 2016, вече се присъединиха към лагера на зелените в Австрия.

"Още не зная нищо за Младост Подгорица. Мисля, че имат добър отбор, защото само с такъв могат да станат шампиони на Черна гора. Трябва да играем сериозно, защото видяхме миналата година какво се случи срещу Милсами. Не искаме да допускаме същата грешка. Мисля, че отборът ни е малко по-добър от преди година. Тогава дойдоха доста нови играчи, на които им беше нужно време да се адаптират. Затова смятам, че сме по-силни. Нормално е в подготовката да играем със сериозни съперници, за да сме готови за Европа. Имаме още малко работа до официалните срещи.Трябва да сме на сто процента и да спечелим срещу Младост", заяви Козмин Моци.

"Имахме малко почивка, защото играхме на европейското първенство във Франция. Аз искам всяка година, ако може да сме на еврофинали или в Шампионската лига, отколкото да бъдем във ваканция", сподели бранителят.

Той посочи, че за него фаворит да спечели Евро 2016 е Италия.

"Винаги е трудно, когато отпаднеш от европейското. За всички беше шок, че загубихме от Албания. Цялата страна чакаше повече от нашия тим. Мисля, че Италия играе най-добър футбол досега и е фаворит", каза още Моци.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари