Нападател си тръгна от ЦСКА, армейците остават с четирима голаджии

20:17
Нападател си тръгна от ЦСКА, армейците остават с четирима голаджии
Норвежкият нападател на ЦСКА Бьорн Йонсен е напуснал лагера на "армейците" в Тетевен. Голаджията не е бил доволен от някои промени в отношението към него и е предпочел да си тръгне. Заедно с мениджъра си той ще търси вариант да скъса договора си с Литекс, което може и да не се наложи, ако старото дружество на регистрирания в Ловеч клуб прекрати съществуването си в правния мир.

През зимата за Йонсен имаше оферти от руския клуб Уфа, но от Ловеч поискаха прекалено висока трансферна сума, която отказа руснаците. При това положение нападателите в ЦСКА остават Преслав Йорданов, Кирил Десподов, Георги Минчев и Милчо Ангелов.

ЦСКА е на лагер в Тетевен до вторник, след което старши треньорът Христо Янев ще заведе отбора на лагер в Австрия. От армейския клуб обаче очакват становище на БФС дали ще бъдат допуснати в "А" група с новорегистрираното дружество, което трябва да стане ясно през идната седмица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
27.06.2016 06:30

А ти от кое ЦСКА си???

Daley_Blind
27.06.2016 08:23

Ти си един от малкото фенове на ЦСКА, които не подкрепят Гриша Ганчев.*smile*

night_wolf1984
27.06.2016 07:19

Има един ЦСКА...не съм нито от Литекс,нито от Москва..!!!

Bitten
26.06.2016 23:35

Само дане стане ЦСКА Ловеч/Етрополе да играе срещу ЦСКА София във Б. Тогава ще падне смях на цирковата площадка.

night_wolf1984
26.06.2016 20:48

оу......напуска ЦСКА,а иска да скъса договора с Литекс....Драги зрители и потребители това не е ЦСКА,а Литекс.Ако хлапетийте се хванат на тоя номер ..то по големите фенове едва ли.Сега трябва да съдят ГГ за използване на името и марката..та да видим,че има справедливост в тая държава *smile*