Люпко: Като се контузи един, сме мъртъв тим

08:42
Люпко: Като се контузи един, сме мъртъв тим
Очаквам още попълнения, имаме необходимост от това. Нямаме повече от двама стопери. Когато един се контузи, ние сме мъртъв тим. Трябва Веско Минев да играе стопер, а така не става. Още един добър централен бранител и още един играч, който би донесъл класа на отбора, са ни нужни определено. Това обяви наставникът на Левски Люпко Петрович след първата контрола от лятната подготовка, спечелена с 3:1 срещу Септември София в Правец.

В мача травма получи Александър Александров и се наложи още невъзстановеният румънец Сърджан Лукин да влиза в игра. Той си партнираше с дошлия от Славия Димитър Пиргов. Освен Александров и Лукин трайно контузен е Деян Иванов.

Затова и Петрович настоява за привличането на още един централен бранител.

"Доволен съм само на моменти от играта. Повечето от това, което мислехме и трябваше да играем, не се случи. Имам претенции за много неща, но това е само първи мач и трябва да се простят грешките", каза още легендарният сръбски специалист, цитиран от "24 часа".

По повод новите попълнения и специално Хеан Деса Петрович заяви: "Той дойде преди няколко дни, уморен е. На моменти показа, че има качества като футболист, а на моменти показа - нищо. Но не мога да дам толкова бързо оценка. Трябва да мине време, за да се даде такава."

С травма от мача със Септември е и капитанът на Левски Веселин Минев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rainfan
28.06.2016 04:42

Те пък от школата са едни футболисти..

LFCstyle
27.06.2016 12:02

Няма да им дойде акъла на българите да разчитат повече на младите момчета от школите.Все се взимат разни отрепки които ги интересува само парата и разкрепостения живот тука.За емблемата трябва да се играе, но след 2 седмици ще си покаже що за стока сме.

LFCstyle
27.06.2016 12:00

Ааа школатааа пък вие... Не дойдат ли поне 1-2-ма кюмюра да поддържат огъня не става.

666_ultra_666
27.06.2016 00:20

Дедо Люпко, спри да поркаш, като за последно и се огледай за играчи от школата!🏫