Леонардо: Не бързайте да ни критикувате

11:40
Леонардо: Не бързайте да ни критикувате
Треньорът на италианския Милан Леонардо помоли фенове и специалисти да не избързват с критиките по адрес на неговия отбор.

Снощи "росонерите" загубиха и двете си срещи от турнира "ТИМ Трофи". Милан падна от градския съперник Интер с 0:1, а пред Ювентус отстъпи с 0:2.

"Много е рано да говорим за нашите възможности. Имахме трудна подготовка и предстои да се доказваме. Трябва да се изчака още малко преди да се дават оценки. Доволен съм от колектива и желанието на играчите си, но признавам, че има зони, в които имаме нужда от попълнения", каза Леонардо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dagoberty
15.08.2009 16:07

*wink* Разбира се,че Милан е велик отбор,но аз смятам,че в тези контроли не е важен толкоз резултата,а по скоро да се води моментното състояние на отбора,използването на нови схеми на игра.Смятам,че сезона ще е труден и това е Милан ве хора,по лека лека Леонардо ще направи от Милан една добре смазана машина,но не забравяйте едно ТРЯБВА ВРЕМЕ ДА ОСЪЩЕСТВИ ИДЕЙТЕ СИ.НАПРЕД РОСОНЕРИ *thumb_up*

Yang_G
15.08.2009 15:39

Ониеву е свестен футболист ! И имайте търпение ,ще видите какво ще направят в ШЛ ! Милан е велик клуб !

lamers_pro
15.08.2009 11:58

Еми Лео и аз съм От Милан само че май на всички миланисти ни омръзна една и съща песен-Не бързайте,трябват попълнения!!! Ако наистина искаше да вземеш някого досега да си го взел!!!КУР ЗА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ МИЛАН!!!