За Англия всичко започва от начало

17:54
За Англия всичко започва от начало
Селекционерът на английския национален отбор по футбол Фабио Капело се надява отборът да е в отлична форма за началото на квалификациите за Световното първенство през 2010 година, които започват през септември.

Англия има насрочена контролна среща с отбора на Чехия за 20 август на стадион "Уембли", по време на която италианският спец ще бистри титулярния състав.

"Вярно е, че спечелихме двете контроли срещу Тринидад и Тобаго и САЩ, но за да видим къде се намираме ни трябва среща със силен европейски отбор. Мисля, че мачът с Чехия ще е от голяма полза за нас", заяви Фабио Капело.

Според 62-годишния италианец, Англия се намира в изходна позиция и за постигане на добри резултати "всичко ще трябва да започне от начало и да бъдат внесени доста промени".

Селекционерът на световните шампиони от 1966 година коментира и направената бляскава селекция в отбора на Милан.

"Мисля, че е ред на Милан да спечели титлата в Серия "А". През тази година Карло Анчелоти изгради страхотен отбор и няма да има особени проблеми да спечели шампионата в Италия", смята Капело.

"Според мен, Роналдиньо намери идеалната среда за себе си Милан. При "росонерите" той ще преоткрие възможностите си на терена и отново ще ни радва с феноменалната си игра", добави италианецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация