Левски безпогрешен в първия мач от лятната си подготовка

21:08
Левски безпогрешен в първия мач от лятната си подготовка
Отборът на Левски стартира с победа в контролите през лятната си подготовка. Съставът на Люпко Петрович надделя над Септември София с 3:1 в среща, която се игра в Правец.
 
Головете за сините вкараха Венцислав Христов от дузпа (7), Станислав Иванов (65) и Бабатунде Адениджи (88), докато за Септември се разписа Петър Тончев (56).
 
Дебют с екипа на Левски направиха Димитър Пиргов и Хеан Деса.
 
Следващата контрола на Левски е на 29 юни срещу отбора на Дунав (Русе).
 
Левски: Боян Йоргачевич, Александър Александров, Сашо Александров, Димитър Пиргов, Веселин Минев, Роман Прохазка, Георги Костадинов, Хеан Деса, Божидар Краев, Франсис Нар, Венцислав Христов 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea86
25.06.2016 10:45

Като за първа контрола срещу подобно ГМО бива. Реално от съперниците, с които ще играем няма как да си направим извод на какво ниво е отбора. Слаби контроли със слаби отбори и накрая нищо не се знае. Да се надяваме, че поне самочувствието ще вдигнат играчите.
Реално ни трябват цент. защитник, десен бек, плеймейкър (ако не използват Аниете като такъв) и нападател, защото Адениджи е мега зле и трябва да го учат от А и Б за да стане нещо от него. Най-добре да го пратят във втория отбор (ако имаме такъв) или в някой друг отбор да се учи.

Dreamreaper
24.06.2016 22:05

'Безпогрешен' пък са ни вкарали гол, Нещо различни разбирания имаме май *lol*

j_mourinho
24.06.2016 21:32

Като цяло играхме много слабо, дано в следващите контроли се получават нещата повече, защото срещу Марибор прошка няма да има.

night_wolf1984
24.06.2016 22:16

прав си,че няма да ви простят!!!