ЦСКА играе днес първата си контрола

09:01
ЦСКА играе днес първата си контрола
ЦСКА ще изиграе днес от 18:00 часа първата контрола от предсезонната си подготовка. Армейците срещат Спартак Плевен на стадион "Георги Бенковски" в Тетевен, който се очаква да бъде пълен с близо 4000 привърженици на 31-кратните шампиони. Десетки фенове още вчера пристигнаха в подбалканския град.

Треньорът на червените Христо Янев ще пусне две различни   единадесеторки през  двете  полувремена. Очаква се през първата част да играят основно футболистите, които бяха част от състава през миналия сезон.

Съперникът Спартак Плевен тренира едва от няколко дни и на практика ще влезе в контролата с ЦСКА след само 5-6 занимания. Датата 24 юни бе обявена отдавна, но плевенският тим закъсня със старта на подготовката си. Той бе отлаган на няколко пъти заради неяснотата в коя група (Втора професионална лига или Северозападна "В" аматьорска) ще се състезава отборът през новия сезон.

Освен с недостатъчната подготовка спартаковци ще излязат и с некомплектован състав. Срещу амбициозния тим на армейците плевенчани ще противопоставят изцяло нов отбор. Той ще бъде съставен от около 15 млади играчи, които в момента са на проби в Спартак.

"За всеки тим е чест да премери сили с един от най-силните отбори у нас, какъвто е ЦСКА. Така ще провери истинските си възможности. За съжаление тази контрола дойде малко рано за нас. Момчетата все още не се познават. Въпреки това не отписваме мача. Напротив - ще се опитаме да се противопоставим успешно на съперника. Представянето ни в тази среща ще подскаже на кои от новите момчета ще можем да разчитаме през новия сезон", коментира треньорът на плевенския тим Диян Дончев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари