Трансферен часовник (15 август)

15:16
Трансферен часовник (15 август)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник", разположена под водещите новини в сайта. Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.



19:12 часа: Защитникът на Бенфика Луизао отхвърли появилите се информации, че ще преминава в италианския Фиорентина.


18:46 часа: Реал Мадрид няма намерение да продава аржентинския полузащитник Фернандо Гаго.


18:03 часа: Интер проявява интерес към крилото на Рома Жереми Менез.


17:15 часа: Халфът на Интер Амантино Мансини може да се завърне в бившия си клуб Рома под наем.


16:59 часа: Нападателят на Милан Марко Бориело ще остане в тима и през следващия сезон, заяви агентът на футболиста Тиберио Кваляри.


16:24 часа: Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз пожела още нови играчи в отбора.


16:06 часа: Халфът на Милан Андреа Пирло ще осъществи трансфер в Челси в началото на следващата седмица.


15:49 часа: Ръководството на Зенит е готово да даде 20 милиона евро за звездата на Фиорентина Адриан Муту.


15:10 часа: Отборът на Уест Хям проявява сериозен интерес към нападателя на Барселона Ейдур Гудьонсен.


14:47 часа: Президентът на Милан Силвио Берлускони изненадващо заяви, че в тима ще бъде привлечено голямо име, а неговото оповестяване ще се случи в понеделник вечер.


14:25 часа: Мениджърът на Мидълзбро Гарет Саутгейт заяви, че нападателят на клуба Тунджай Санлъ по всяка вероятност ще напусне клуба до края на трансферния прозорец.


14:13 часа: Италианският гранд Интер проявява интерес към 21-годишния полузащитник на Шалке 04 Иван Ракитич.


13:51 часа: Полузащитникът на Барселона Андрес Иниеста ще подпише нов договор с клуба.


13:34 часа: "Абсолютно никой не разговарял с мен за трансфер на Серхио Агуеро. Всичките тези "оферти", които са от Юнайтед, Челси и Ювентус, са пълни измислици", заяви агентът на играча Хосе Сеги.


13:02 часа: Защитникът на Лион Джон Менса ще подпише договор със Съндърланд в понеделник, разкри агентът на играча.


12:46 часа: Нападателят на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро няма да преминава в друг клуб до края на този сезон, обяви агентът му Хосе Сеги.


12:22 часа: Крилото на "свраките" Деймиън Дъф е пред трансфер във Фулъм и отново ще има възможността да играе във Висшата лига.


12:06 часа: Литекс проявява интерес към латвийския национал Оскар Клава, твърди "Меридиан Мач".


11:21 часа: Медиите на Ботуша съобщават, че отборът на Лацио е възможен вариант за трансфер на защитника на Интер Марко Матераци.


11:07 часа: Английските медии отново упорито говорят за трансфер на Мартин Петров в Тотнъм. Мениджърът на "гражданите" Марк Хюз съобщи, че иска да има българина в състава си, но според "Дейли мейл", наставникът на "шпорите" Хари Раднап е приготвил 5 милиона паунда за врачанина.


10:44 часа: Ювентус вече подготвя попълненията си за другата година. Според информациите, "бианконерите" работят по привличането на Антонио Касано от Сампдория и Джузепе Роси от Виляреал.


10:28 часа: Ливърпул се интересува от английския национал на Астън Вила Джеймс Милнър.


10:11 часа: Челси ще извади 42 милиона паунда, за да привлече в състава си нападателя на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро.


09:43 часа: Отмар Хицфелд продължи договора си като старши треньор на швейцарския национален тим за още две години - до юни 2012.


09:21 часа: Ливърпул изпрати защитника Микел Сан Хосе под наем в Атлетико Мадрид.


09:13 часа: Агентът на Марко Бориело Тиберио Каваляр отрече възможността неговият клиент да напусне Милан през това лято и да заиграе в Рома.


08:47 часа: Шалке 04 се подсили с двама нови играчи. Това са бразилският халф Минейро и младият бранител Любош Ханцел, които за последно играха в Конигслбауен.


08:24 часа: Франсеск Фабрегас не е единственият футболист на Арсенал, който попада в трансферните планове на Барселона. Според "Сън", "каталунците" са си харесали и друг "топчия", а именно Емануел Ебуе.


08:09 часа: Скромният втородивизионен английски тим Нотс Каунти продължава да изненадва феновете на Острова. След като привлече Свен Горан Ериксон за мениджър, сега пред трансфер в отбора е и друго познато име – вратарят Шмайхел!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация