Официално: Стенли започва подготовка с Астън Вила

15:19
Официално: Стенли започва подготовка с Астън Вила
Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров ще започне предсезонна подготовка с Астън Вила от следващия сезон, обявиха от клуба.

В края на април 36-годишният полузащитник разкри, че ще се опита да се завърне в професионалния футбол и се надява да помогне на Вила да се бори за промоция във Висшата лига през следващия сезон.

Рекордьорът по мачове за националния тим бе принуден да спре с футбола преди 4 години, след като бе диагностициран с остра форма на левкемия. За щастие, той успя да се пребори с тежкото заболяване и започна да тренира с младежкия тим на Астън Вила, за да поддържа форма, а сега ще получи шанс отново да заиграе за първия тим.

" Астън Вила се радва да потвърди, че Стилиян Петров ще бъде част от предсезонната подготовка на първия отбор. Мениджърът Роберто ди Матео обяви, че бившият капитан ще пътува с групата за тренировъчния лагер в Австрия", се казва в съобщението на официалния сайт на бирмингамци.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Drogba_d
23.06.2016 19:52

Голям футболист , голям човек , голям българин ! Браво пожелавам му само успехи

biserms
23.06.2016 19:48

Ей тва е силен човек с МНОГО СИЛЕН ДУХ. Евала !

666_ultra_666
23.06.2016 16:56

Каквото и да се каже ще е малко. Огромно уважение за Стенли! Без аналог.. Здраве и успех.🆙🙋

Juan33
23.06.2016 16:35

Евала му давам на Стилиян, именно заради куража. Куража да се справи с това коварно заболяване и да опита отново да помогне на любимия си тим.