Венгер: Аз искам Лео Меси! Защо не говорите за това?

08:39
Венгер: Аз искам Лео Меси! Защо не говорите за това?
С ведро настроение и чувство за хумор, мениджърът на Арсенал Арсен Венгер за пореден път отрече слуховете, че Франсеск Фабрегас ще премине в Барселона.

Французинът шеговито сподели, че също има намерение да подсили състава си със звезда от световен калибър и е отправил оферта за към "каталунците" за Лионел Меси.

Венгер смята, че шансът Сеск да заиграе на "Камп Ноу" е също толкова нищожен, колкото трансфер на Лео в обратната посока. Треньорът на "топчиите" смята, че е лудост преди старта на първенството отборът му да се раздели с един от най-важните си играчи.

"Отправих оферта за Меси и никой не говори за това", заяви Венгер, и продължи: "Това е същото като ситуацията със Сеск. Как могат хората да си мислят, че ще продадем Фабрегас сега, ден преди началото на първенството? Ние не сме в лошо финансово положение и нямаме нужда да продаваме никого. Той е отдаден на клуба и ми го е казвал. Това е шестата му година в Арсенал и той иска да печели трофеи за клуба".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

villitu
15.08.2009 13:48

Ммм да съгласна съм с потребителя преди мен *wink* Фъргюсън и Венгер са най-добрите *stop*

PAFICH
15.08.2009 11:51

След Фъргюсън за мен Венгер е най-големия само с каква хитрина борави и как отвръща на предизвикателствата ... Големец е *thinking*

TigerJK
15.08.2009 10:33

защото това са най-нашумелите отбори, и ако в един уеб сайт напишат новина свързана с някой от тези отбори тя ще бъде прочетена повече пъти отколкото новините за други отбори, от там по малко импресии на рекламите които виждаш из сайтовете и по-малко печалба за собствениците на уеб сайтовете. Нали не мислиш, че някой ентусиаст прави уеб сайтове за спорта без да печели от тях? *joking*

Ars3nal40
15.08.2009 09:47

Венгер е прев. Защо всички говорят само за Манчестър ,за Реал , за Сити , Челси , за Барса ???