Достанич: Излизаме с най-доброто срещу Миньор

18:48
Достанич: Излизаме с най-доброто срещу Миньор
Старши треньорът на Левски Ратко Достанич заяви ден преди мача с Минцор Перник от втория краг на "А" група, че тимът е концентриран единствено върху срещата с перниани.

"Имаме 25 равностойни футболисти. При нас няма резерви и титуляри. За жалост имаме трайно контузен като Владимир Гаджев, Жоазиньо също е с травма и не може да играе срещу Миньор. С леки проблеми са Бензукан, Тиберканин и Ники Димитров. Ще преценя след тренировката дали ще мога да разчитам на тях. Сърмов игра добре в националния тим, не виждам причина да не играе срещу Миньор. Саша Симонович работи доста във физическо отношение. Той ще е в групата за утрешния двубой. Никога не съм казвал, че футболистите не са подготвени добре. Няма и да го кажа. Аз имам свои методи и искам всички футболисти да са подготвени максимално добре за мачовете", обясни Достанич.

"Не подценяваме шампионата. Всеки мач е важен за Левски. Утре ще заложа на най-добрите 11 играчи. Целта е три точки и ще направим всичко възможно да победим Миньор. Наясно съм със съперника. Има хора в клуба, които също познават добре този отбор. Нямам колебания за стартовия ни състав, наясно съм с него. Най-важен за момента е този мач. От неделя нататък ще мислим за Дебрецен, за който и в момента имам достатъчно информация. Но сега мислим единствено за утрешния мач", каза още Достанич.

Групата на Левски:

1. Георги Петков, 2. Виктор Генев, 3. Живко Миланов, 6. Рашид Тиберканин, 7. Еньо Кръстовчев, 8. Георги Сърмов, 10. Христо Йовов, 11. Елин Топузаков, 14. Веселин Минев, 15. Шакиб Бензукан, 17. Дениран Ортега, 70. Саша Симонович, 21. Зе Соареш, 22. Дарко Тасевски, 25. Лусио Вагнер, 27. Седрик Бардон, 55. Йордан Милиев, 99. Георги Христов, 31. Цветан Димитров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
15.08.2009 10:56

АЙДЕ МИНЦОРООООО....някой от сайта да не е бил подпийнал....ахахха

Milan1989
15.08.2009 08:34

Рабех го няма, заради простия факт, че е наказан за мача с Дебрецен и преполагам, че Достанич ще търси сработване в повече или по-малко на Генев и Топузаков, защото двамата нямат много мачове заедно. Затова не е изненада лиспата му. Предполагам, че и по някое време ще извади и Йовов и Сърмов, защото на втория още му е зле от болест след мача с националния.

Adrian000
14.08.2009 19:04

Абе губи ми се нещо от тук посочените Юсуф Рабех? При полужение ,че го няма смятам ,че Достанич ще пусне: Петков; Генев, Топузаков, Миланов, Минев; Йовов, Зе Суареш, Сърмов, Бардон, Симонович; Христов/ Ортега, според мен няма да рискува здравето на Дарко Тасевски преди мача с Дебрецен тук може да си позволи да използва Саша Симонович, мача е от значение и едва ли ще има много разлики от това ,което посочих евентуално може би Вагнер да започне ,но едва ли.