Нюкасъл взе юношата на Манчестър Юнайтед

17:01
Нюкасъл взе юношата на Манчестър Юнайтед
Нюкасъл официално си подсигури услугите на юношата на Манчестър Юнайтед Дани Симпсън. Десният бек ще играе на "Сейнт Джеймсис парк" под наем до 1 януари 2010 година, съобщава официалният сайт на "свраките".

Симпсън през миналата година бе част от Блекбърн, където направи доста мачове като титуляр. Преди това защитникът е бил част и от отбора на Антверпен.

Дани Симпсън има и няколко мачове и с Манчестър Юнайтед, но в момента той не влиза в плановете на сър Алекс, тъй като при "червените дяволи" поне четирима души се борят за този пост, като Уес Браун изглежда фаворит най-често да е титуляр по десния фланг на отбраната на тима.

Нюкасъл се нуждаеше спешно от човек на тази позиция, тъй като Хабиб Бей премина в края на миналата седмица в посока Астън Вила.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zhivkot
15.08.2009 07:21

Този индивид е доста некадърен. Игра 1 сезон с Юнайтед за Карлинг Къп и ФА Къп (За Карлинг отпаднаха още от Ковънтри в 3тия кръг) и се видя, че не става. Пратиха го под наем в Блекбърн, игра доста често до зимата и Блекбърн бяха в последните 5 в класирането..След това го заковаха на пейката и в Блекбърн. Просто идва не нужен на Сър Алекс Фъргюсън, след като има Браун, О'Шей (който ще е титуляр поради честите контузии на Браун), а от дясно играят още Ричи Де Лает, Рафаел и Фабио от време на време, въпреки че е ляв. Ако има поне малко талант в това момче сега е моментът да се докаже, защото нивото на Чемпиъншип е доста по-слабо от това на Висшата Лига, въпреки че Нюкясъл, Мидълзбро и Уест Бром внесоха известна доза класа към него.