Костадионв: ЦСКА е един и ще играе в "Б" или "В" група

09:33
Костадионв: ЦСКА е един и ще играе в "Б" или "В" група
ЦСКА е един и ще играе в “Б” или “В” група. Това заяви членът на Изпълкома и легенда на “червените” Емил Костадинов пред “7 дни спорт”. Изчаква се крайният срок за внасяне на оздравителен план. Васил Божков или друг кандидат ще заявява пред БФС в коя от двете дивизии искат да играят “армейците” и може да бъде направен компромис за професионалната група.

Но според Костадинов още една година в третото ниво на родния футбол няма да е загубена, тъй като “червените” изтърпяват куп наказания, а трябва да работи по спасението. “Изгубен беше миналият сезон, тъй като не се направи нищо по оздравяването”, сподели още героят от “Парк де Пренс”.

“Ако сме се съгласявали да помогнем на ЦСКА, винаги е било заради обещанията на президентите на този клуб: “Само този път, после плащаме всичко!” И не го правеха. А истината е, че идваха на “Армията” за лични цели. Просто да използват любовта на публиката. Както е и в момента”, категоричен е единственият българин, носител на Купата на УЕФА.

Според бившия футболист на Порто, Депортиво Ла Коруня, Байерн Мюнхен и Фенербахче може да се появи изненадващ кандидат за оздравяване в последния момент. “Това е ЦСКА - голяма марка, смешно е да се затрива заради 20 милиона лева - негодува Коща. - Без дългове “червеният” клуб ще струва 50 милиона лева!”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nepykaTa
18.06.2016 12:56

Истината е, че не може 25 години да си бил Литекс
и изведнъж една сутрин да се събудиш и да кажеш:
"Добър ден! Аз вече съм ЦСКА!"
Така не става.

Betinfinity
18.06.2016 15:22

Може, ако клубовете се обединят със сделка, при която едното дружество изкупи активите със задълженията към НАП на другото, а на Коста явно му куца математиката, което пък не е никаква изненадана - цялата истинска сума на дълговете на старото дружество е приблизително 40 милиона, което е на половина повече от посоченото от него..

_STRANGER
18.06.2016 11:16

ЦСКА ако иска да тежи с името си , ако иска да има история и верни докрай последователи , ако иска да получава нужното уважение и признание за успехите си и те да имат някаква стойност трябва да изгради , поддържа и отстоява система от непреходни ценности . ЦСКА не може да бъде плевня , в която всеки идва и си отива когато му скимне . Не може Сульо и Пульо да идват от село с чеиза си , чантите и бохчите и да се отъждествяват със свещенните букви . Не може всеки простак , борец и овчар , който се е сдушил с актуалните политици да "купува" историята така , както е купил дипломата си и пазарните си позиции . Утре друг тарикат ще пристигне от друго населено място и ще завърти главата на друга тайфа лумпени полигами . Пак ли ще хукнат след него като лека жена , тичаща след всеки , който размаха банкнота ? ЦСКА е традиция , а не конюнктура . ЦСКА е лидер и гордост , а не дербен хитрец и измамник . ЦСКА е Европа , а не село в ловешка област .

ub7
19.06.2016 17:39

евала за коментара ти.. от левски съм но евала

sundza
18.06.2016 10:39

Странно....Умни думи, но не кореспондират с името на човека,който ги изрича.

Dreamreaper
18.06.2016 10:33

Кой е този "Костадионв" *lol*

night_wolf1984
18.06.2016 12:18

пък за отношението към младите играчи на ЦСКА няма какво да коментираме...срам и позор!!!

night_wolf1984
18.06.2016 11:59

Аз се надявам божков да вземе автентичния ЦСКА...та да може ганчев да остане с пръсче в гъзче...да предложи оздравителен план ..по който да се работи ....ако трябва още две години да се лутаме в долните дивизий....*smile*

ZPM
18.06.2016 11:01

За жалост по-голямата част от феновете ви се продадоха на Ганчев. Масово не искат оздравяване и запазване на автентичния клуб щото Ганчев им обещал титли, купи и ремонтиран стадион. Видяхте ли как се отнесе с момчетата спечелили купата? Повечето ги изгони или ще играят за втория отбор на Литекс. Домъкна си ловешкия отбор в София. Присвои си най-добрите играчи на автентичното ЦСКА и изрита останалите за да нямат шанс да играе в Б група с тази забраната за трансфери. Опита се да смени името на автентичното ЦСКА на ФК Лупи. Срам.

MU121
18.06.2016 10:50

За феновете не съм сигурен, иначе си прав.

night_wolf1984
18.06.2016 10:46

Има само един ЦСКА,Гришата и 100 отбора да купи...пак няма да притежава славната марка ЦСКА и нейните фенове.Нито историята и успехите на най успешния клуб в България!!!