Фернандо Торес преподписа с Ливърпул

16:27
Фернандо Торес преподписа с Ливърпул
Испанският нападател Фернандо Торес подписа нов контракт с Ливърпул и обяви на съотборниците си, че този сезон имат златната възможност да завоюват за първи път от 19 години титлата в Премиършип.

Испанският национален нападател съгласува с клуба нов контракт с подобрени финансови условия, който ще го задържи на "Анфийлд" до лятото на 2013 с избор за един допълнителен сезон. Торес заяви, че няма да има никакво оправдание, ако Ливърпул не спечели титлата в новия шампионат.

25-годишният нападател е съгласувал всички условия с клубното ръководство още през месец май и сега са приключили всички формалности по подписването на новия договор.

Момчетата на Рафа Бенитес приключиха на 4 точки зад шампиона Манчестър Юнайтед миналия сезон и Торес е уверен, че сега отборът му може да се пребори за бленуваната цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

YAYA
14.08.2009 19:26

Жив и здрав да е да си го ползват със здраве *joking*

Takeo
14.08.2009 18:10

Теб пък какво ти пречи,че феновете се надъхват. Ами и още 50 години да не станат шампиони Ливърпул пак след всяка година ще си казваме,че тази е годината. Без надежда всички сме за никъде.Не сме непобедими, но отборът е велик. Няма нужда да печелим нещо за да го докажем.

cenZo
14.08.2009 17:45

DuFkaTa феновете вярват в отборите си какво очакваш *stop* ти като не си истински фен нии не сме ти виновни *sick*

DuFkaTa
14.08.2009 17:20

Как може да има такива ограничени фенове незнам. Не ви ли писна бе сяка година една и съща песен пейте "Ливърпул шампион" или "Това е нашата година" или "Този сезон няма кой да ни спре" и сяка година се трети или четвърти (миналата бе исклучение). Вие направихте най силиния си сезон от 20 години насам и пак втори завършихте след Манчестър. Вярно играхте атакуващ и резултатен футбол, бихте отборите от топ 4 (с исклучение на Арсенал 2-пъти Х ), Разгромихте Мадрид на Анфилд, унизихте ни с 1-4 на Олд Трафорд но тей и не триумфирахте с титлата *sick* За мен не сте достойни за царуване в Англия *stop*