Тотнъм и Бентли си стиснаха ръцете

16:28
Тотнъм и Бентли си стиснаха ръцете
Хуанде Рамос не си губи времето, а изповядва здрава трансферна политика. Само преди броени часове испанският наставник на Тотнъм се раздели с една от своите звезди в лицето на Роби Кийн, а ето, че вече се сдоби с негов заместник.

"Да се присъединя към Спърс за мен означава наистина много", сподели току що преминалият от отбора на Блякбърн английски нападател Дейвид Бентли и подкрепи клуба в стремежа му да се нареди сред първите четири през идващия сезон.

Играчът премина на "Уайт Харт Лейн" за сумата от 15 милиона паунда, сключвайки договор за период от 6 години.

"Газа (Пол Гаскойн) бе моят любим футболист, всичките ми приятели са привърженици на Тотнъм и моето сърце е в този клуб", продължи речта си пред Скай Спорт той.

"Не смятах, че ще бъдат заинтересовани от мен, но когато се появи възможност, не се поколебах да приема, защото това бе единственото място, където исках да отида."

Запитан относно началото на футболната му кариера в Арсенал, който е и най-големият лондонски противник на "шпорите" Бентли каза:

"Това е минало. Започнах своето развитие в Арсенал, но това не е проблем за мен. Цялото ми сърце принадлежи на Тотнъм и целта ми е единствено да дам всичко от себе си на този клуб".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

seriosblack
01.08.2008 00:30

Мн жалко за бентли които е сред лиубимите ми футболисти.Хва6там бас 4е през идва6тия сезон тотнъм ще завър6ат по-назад в класирането от Блякбърн.