Чехия открадна точка от Хърватия в края (видео)

21:32
Чехия открадна точка от Хърватия в края (видео)
Отборите на Чехия и Хърватия направиха драматично равенство 2:2 в мач от група D на Евро 2016, като двубоят бе помрачен от поведението на хърватските фенове, които хвърлиха бомбичка до един от стюардите на "Стад Жофри Гошар" в Тулуза.

В заключителни минути, при резултат 2:1 в полза на шахматистите от сектора с техни фенове полетяха няколко факли към терена, които паднаха в близост до вратаря на чехите Петър Чех. Стюардите излязоха на терена, за да съберат факлите и тогава натам бе хвърлена бомбичка, която избухна в близост до един от служителите, който падна на тревата. Стюардът бе изнесен от своите колеги, а двубоят бе спрян за няколко минути от рефера Марк Клатенбърг.

При подновяването на играта възпитаниците на Анте Чачич изглеждаха разконцентрирани и централният бранител Домагой Вида игра с ръка в наказателното поле, а Томаш Нецид реализира отсъдената дузпа, за да донесе точката на Чехия. Преди това хърватите играха по-добре и стигнаха до преднина от 2 гола след попадения на Иван Перишич и Иван Ракитич, а Милан Шкода върна един гол за чехите в 77-та минута.

След този двубой Хърватия поведе в групата с актив от 4 точки, докато Чехия взе първата си точка и запази шансовете си да се класира за 1/8-финалите на надпреварата.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Amateur1878
18.06.2016 10:33

Санкции трябват и за охраната, ясно е. Както са внесли тези димки и бомбички, така можеха да внесат и бомба, ебати! Пълна пародия. Французите към момента показват тотална неадекватност откъм организация и охрана на първенството.

Но санкции трябват и за самите хървати, вкл. и за отбора. Понеже на малоумният фен ще му забраниш да посети 2-3 мача, ще минат, пак ще отиде и пак ще направи селянията. Но като ми изхвърлиш отбора, който подкрепя, тогава вече може да се замисли дали ще го направи пак.

CFC_H_A_Z_A_R_D
17.06.2016 22:46

Страхотен беше мача,ама неговия край беше пълно разочарование не само за самото Европейско,но като цяло зареди футбола.

Amateur1878
17.06.2016 21:48

Страхотен мач. Поздравления и за двата отбора и това може би беше най-справедливият резултат. Значи можело отборите да са равностойни и да напъват за и да вкарват голове!?

Сега, обаче, да видим дали ще има изключване и на хърватите заради димките. Мисля, че те бяха? И май ранили и един стюард. Имам чувството, че Европа е чакала 6 години за международен футболен турнир, за да може всички да си покажат простотията.

Juan33
18.06.2016 09:54

Не за охраната, за феновете на Хърватия трябва да има санкция. Азов ти ли си е майна ?

Man_Red
18.06.2016 07:39

Имах предвид санкции за охраната, братле, че допуска хора с взривоопасни предмети.

night_wolf1984
17.06.2016 23:32

те хорта атомни бомби вкарват и ги взривяват..ти се чудиш за някакви пиратки.И все пак Франция показва,че не е сигурна страна...половината им население са мюсюлмани,а полицията спи...дай боже да няма атентат и да се помрачи футбола!!!

sakata_97
17.06.2016 23:06

Жестоки санкции трябва да има но за тези мръсни боклуци които направиха тези проблеми,играчите на Хърватска нямат вина със какво са виновни играчите на националните отбори че има такива жалки хора които уж се представят за техни фенове,жалкари*angry**confused*

Man_Red
17.06.2016 22:02

Хърватите бяха, да. Изключително глупава постъпка. А как са ги пуснали с бомбички не ми е ясно. Санкции жестоки трябва да има.