"Русия е голямото разочарование на Евро 2016"

10:37
"Русия е голямото разочарование на Евро 2016"
Английският специалист Хари Реднап определи Русия като най-голямо разочарование досега на Европейското първенство. В двете си срещи от груповия етап "Сборная" завърши 1:1 с Англия и падна от Словакия с 1:2.
 
"И в двата мача Русия не показа нищо. За мен този отбор засега е най-голямото разочарование на турнира. Има какво да се надгражда във всичко - в атака липсва движение, футболистите твърде дълго вземат решения, играчите не рискуват и обръщат прекалено много на отбраната. Знам, че отборът загуби двама ключови полузащитници, но това не е оправдание. Русия трябва да играе позитивно, а това означава да се атакува, да има стремеж за победа", обясни Реднап. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Stan1926
17.06.2016 13:03

За Русия съм, но анализът е напълно верен. И треньор, и футболисти не са на ниво и закономерно играят толкова слабо. За мен даже няма да е изненада руснаците да паднат и от Уелс. Сборная играят малко 'махленски' футбол - всички юруш след топката. Не може основен защитник да търчи постоянно напред опиянен от атаките, треньорът да не му каже да си стои на мястото, и после Словакия да вкарат точно защото него го няма. Да не говорим как с едно движение се литват двама централни защитници. Същото гледахме и на световното, където Русия паднаха от Белгия и направиха два равни с Южна Корея и Алжир. Този отбор просто няма нужните качества и закономерно се проваля.

Hitchhiker1902
17.06.2016 17:07

Ако някой Жан Тюфлек е най-добрият треньор в Андора, това означава ли, че е на ниво по принцип? Категорично не съм съгласен, че Русия е разочарование. За целта е нужно първо да е имало някакво очарование, все пак... Идея нямам какво е очаквал Реднап от руснаците, та да е толкова разочарован.

Man_Red
17.06.2016 13:57

Полека Слуцки да не е на ниво. Тва е може би най-добрия руски треньор!