Изритаха Беласица от \"Б\" група

16:12
Изритаха Беласица от \"Б\" група
Спортно техническата комисия на БФС не допусна href="http: / /belasitsa-petrich .winner .bg" target="_blank">Беласица Петрич < /a> до участие в Западната "Б" група , съобщиха от родната централа .
/>
/> По тази причина срещата от първенството в Западна "Б" ФГ от 2-и кръг между отборите на Септември Симитли и Беласица няма да се играе .
/>
/> По-рано днес от щаба на Спартак Варна съобщиха , че в Източната "Б" футболна група няма да се състои двубоя от втория кръг между отбора на "соколите" и Родопа . В канцелариите на варненския клуб е получен официален факс от Българския футболен съюз , в който се казва , че по решение на Спортно-техническата комисия и по вина на смолянския тим срещата няма да се проведе , като на домакините ще бъде присъдена служебна победа с 3:0 .
/>

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Stoich
28.09.2009 00:50

А уе путко заспала..ти ли ки кажиш дек е местото на Беласица уе нужник... да ти еба пичката ленина.. *smile*

tishkata
14.08.2009 19:14

Беласица нямат място във футбола! Да отиват да се пробваят в "малък градски театър"! *joking*

Adrian000
14.08.2009 18:39

Пълна порнография е този формат на групите! 16 отбора в А група 32 отбора в Б групите общо 48 профисионални тима! Два вече са спряни Родопа е заплашен от разпад, половината отбори нямат пари за заплати, присъствието на отбори ,които падат с по 5-6 гола разлика на мач е абсольтно излишна! В А група трябва да има 10-12 отбора за да има качествен футбол, Б група трябва да стане една, с 18-20 отбора ,от които само един или максимум 2 да могат да спечелят промоция ,за да има конкуренция! Прането на пари обаче не го позволява и докъто резервите на Левски разпиляват юношите на Ботев с 5-0 на ходом и докъто има отбори ,които да присъстват само за запълване на бройката няма да имаме качествен футбол! Погледнете каде отива една Дания или Австрия, Швейцария, а вище нащо мизерно първенство на къде отива!