Рой Ходжсън: Изпълнихме програмата минимум

20:39
Рой Ходжсън: Изпълнихме програмата минимум
Селекционерът на националния тим на Англия Рой Ходжсън заяви след победата на тима над Уелс, че отборът е изпълнил програмата минимум на турнира.
 
В мач от втория кръг в груповата фаза на Евро 2016 Англия победи Уелс с 2:1. Гол на резервата Даниел Стъридж във втората минута на добавеното време на двубоя донесе успеха на Англия.
 
След двубоя пред сайта на УЕФА селекционерът на Англия Рой Ходжсън заяви, че е било много важно за тима да стигне до успеха срещу Уелс.
 
Ходжсън анализира, че отборът на Уелс е играл отлично в отбрана, като играчите на Англия е трябвало да хвърлят доста сили, за да стигнат до победата.
 
Специалистът каза, че е щастлив от успеха, с който играчите му са изпълнили програмата минимум.
 
Рой Ходжсън отбеляза, че смените са изиграли ключова роля в мача, като добави, че очаква в целия турнир именно смените да бъдат решителни в мачовете.
 
Селекционерът на Англия отказа да разкрие какво е казал на играчите си на почивката, като заяви, че никога не разкрива това.
 
Той добави, че специално за този двубой най-нормалното изискване е било да бъде вдигната скоростта в играта. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Chelsea86
17.06.2016 00:06

Този е най-голямото зло за Англия. Сам прави мачовете на отбора трудни. Нито тактиката му е тактика, нито избора му на титулярен състав е като хората.

pesholudiq
17.06.2016 12:15

Да, брат, да ми пускаш Стърлинг при положение, че т'ва момче няма НИЩО общо с футбола ... За КОЕ му точно качество Сити платиха 50 млн., не мога да си обясня ...

666_ultra_666
16.06.2016 23:30

Пак късмет, ако си беше пуснал резервите титуляри нямаше да има проблем до последно да трепериш! Милнър също трябва да в титуляр, ако искаш острота в атака деди.;-)