Арда Туран: Испания е фаворит

16:29
Арда Туран: Испания е фаворит
Звездата на турския национален отбор Арда Туран коментира предстоящия сблъсък на неговия тим срещу настоящия европейския шампион Испания. Двата тима ще се срещнат в ключов сблъсък от група D на Евро 2016.
 
Испания са фаворити, със сигурност ще доминират в притежанието на топката. Ще дадем всичко от себе си, за да стигнем поне до точката. Ако успеем да го направим, шансовете ни за класиране в следващата фаза ще са наистина големи. Испания е много силен отбор, но и те играят с 11 футболисти на терена. Едно е сигурно – ще се борим до самия край”, заяви футболистът на Барселона.
 
Туран коментира и сериозните критики, които се изписаха по негов адрес след загуба от Хърватия с 0:1 на старта на първенството. „Играх лошо и неефективно. Това обаче може да се случи на всеки. Амбициран съм да покажа най-доброто, на което съм способен още в следващия мач. Трудно ми е да разбера защо хората реагираха така остро спрямо мен. Носил съм националната фланелка над 90 пъти – факт е, че съм имал няколко лоши мача, но те могат да се преброят на пръстите на едната ми ръка”, допълни още той. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация