Стоичков: Не забравяйте, че това е история. Милейте за ЦСКА! (снимка)

09:38
Стоичков: Не забравяйте, че това е история. Милейте за ЦСКА! (снимка)
Легендата на българския футбол Христо Стоичков отправи призив към всички фенове на ЦСКА да не забравят любимия си отбор и да не спират да милеят за него.

Камата публикува в социалната мрежа „Инстаграм” колаж от снимки на фланелка на ЦСКА с №8 и своето име.

"Не забравяйте,че това е история. Милейте за ЦСКА", написа под снимките Стоичков, който е акционер в новото дружество, което ще участва в А група през следващия сезон.

 

Незабравяйте,че това е история.мелейте за ЦСКА

A photo posted by HRISTO STOITCHKOV (@hristo8oficial) on

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gL_Manekena
17.06.2016 20:59

Христо е бягал от часовете по Български език *lol*

night_wolf1984
17.06.2016 11:52

брехе юристи и разбирачи много в тая държава и по форумите...всеки знае законите,обаче като трябва се спазват никой не го прави*smile*

Teemo
16.06.2016 18:43

Алоуууууу,

нацъка минусите и си помисли, че така отговорите ти ще изглеждат верни ли? *lol* Ахахахаха *joking*

_STRANGER
16.06.2016 18:38

Привличането на Стоичков в бизнес-атаката на Ганчев към базите на ЦСКА е лош PR-ход, тъй като е добре известно, че Камата е силно дебалансиран по отношение разпределението на способностите му и те са изцяло съсредоточени в краката, като за главата не е останало почти нищо.

Стоичков, който досега три пъти се отказва от Ганчев, два пъти от ЦСКА, и по един път от баща си и от България не е най-подходящият агитатор за подобно начинание.
Знаем, че мотивите му са със силно материалистичен характер, а всичките му досегашни бизнес-проекти завършиха с тежко приземяване.

vlatkyn
16.06.2016 18:17

Ицата е велик знае също толкова лошо български колкото и английски. Ха,ха.

Teemo
16.06.2016 16:25

Цитираш ми неща, които не разбираш. *cigarette* Цитираш след фалирането на старото дружество, но то все още не е фалирало. Синдика прави всичко възможно да го запази и да се започне оздравяване. *wink* Синдика поиска от съда да отстрани Паслар и компания, които умишлено се опитват да го фалират по заповед на джуджето. Кажи ми как ще вземете историята и емблемата когато дружеството не е фалирало, но дори и да фалира долу съм цитирал, че законно такава сделка не може да стане. Не може да вземеш само активите без пасивите вървящи ръка за ръка. Всичко, което си описал е в нарушение на няколко закона и правила. Документите за цялата тази каша накрая отиват до ФИФА и УЕФА а дали там ще получите разрешение за тази мизеря - мисля, че се досещаш за отговора. *cigarette*

jean11
16.06.2016 15:23

мЕлейте?Мелета ли ви призовава да правите,не разбирам*smile*

rimlianin
16.06.2016 13:29

Най-титулуваният български футболен отбор -> ЦСКА !

MU121
16.06.2016 13:07

Стойчков като милее за ЦСКА защо не спаси истинското а правят някакви врътки. Големи фенове има ЦСКА, щом веднага припознаха мелеза. И каква история има това ново ЦСКА че не разбрах?

roker77
16.06.2016 10:43

Кой ЦСКА *joking*

Betinfinity
18.06.2016 15:12

Сигурно разчиташ на принципа, че една лъжа, която се повтори десет пъти - става истина, повтаряй си го и още по-силно си вярвай, но все пак вашите надежди...... умират последни.

Teemo
17.06.2016 09:08

Съжалявам, че се налага отново да те разочаровам, но новото нещо наречено ЦСКА няма да играе за Суперкупата. Мач за суперкупата няма да има. Трябва ли за 10 път да обяснявам защо или накрая ще схванете? И преди да говориш за винаги по-добре провери статистиката, защото тя не показва същото. Кой кого е надиграл се вижда точно в нея. Няма лошо да се кефите на последните 6 мача, но когато говорим цялостно нещата са различни. А да, този ЦСКА, за който говориш е в ръцете на синдик Милева. Преименуваните Чавдар-Литекс нямат серии над Левски, нямат и надигравания на терана и извън него. За статистиката да не говорим. Когато фактите и статистиката говорят хората с 9 любими отбора мълчат. *cool*

manutd_forlife
17.06.2016 08:33

Говоря за този ЦСКА, дето спечели Купата на България, и да, ще играе и за суперкупата на България, този ЦСКА, който по едно време не знаехте какво е точен удар. Този който ви надиграва и на терена и извън него, сещаш се, както си е било винаги.

4estitistomu4i
16.06.2016 15:24

Естествено и нормално за вас! След фалиране на старото дружество и изкупуването му от новото дружество само в дълговия сегмент към НАП, се придобива правото върху историята, емблемата и лиценз за професионалния футбол, което в случая означава "Б" група от новия сезон, но именно за да се прескочи една година направо към "А" лига - затова "Литекс" бе пожертван в името на ЦСКА, който ще започне в елита още наесен.. *cool*

Teemo
16.06.2016 14:35

Не сме разбрали. Добре, че те има да ни светнеш. Ти озобщо знаеш ли какво е обезпечаване? Как се обезпечава история? *lol* Вече няколко пъти коментирахме случаите с Берое и Ботев, които са съвсем различни от тази на новото нещо. История не може да се купи или прехвърли. Нека видим как ще мине този номер пред ФИФА. "Сделки с история не могат да се правят, сделки с юридически лица се правят. Сделка между тези две юридически лица е абсолютно невъзможна. Това е абсолютен фалш и се заблуждават хората умишлено! Ако беше възможна сделка между тези юридически лица, тогава нямаше да има абсолютно никакъв смисъл да се прекръства Литекс."

4estitistomu4i
16.06.2016 14:11

Не разбрхте ли вече, или не искате да разберете, че се очакват последващи сделки на ПФК ЦСКА СОФИЯ с ПФК ЦСКА АД, които ще обезпечат историята на клуба. Ботев е чисто нов, Берое също....Всички те наследиха цялата си история и успехи. Нека не се прибързва със заключенията за ЦСКА, а си вижте хубаво истинското положение с вашия отбор от Подуяне на: www.vsekiden.com/85871

Teemo
16.06.2016 11:26

Литекс и Чавдар макар със сменени имена нямат серия/и над Левски. *cool* Ако говориш за отборчето ЦСКА то се намира в ръцете на синдика с голяма вероятност да играе във В група през следващия сезон.

manutd_forlife
16.06.2016 11:12

Този, който има една много хубава серия от победи срещу твоето отборче. *joking*