Арнасон: Роналдо е жалък неудачник

12:02
Арнасон: Роналдо е жалък неудачник
Звездата на Португалия Кристиано Роналдо е жалък неудачник. Това заяви защитникът на Исландия Кари Арнасон след равенството 1:1 между двата отбора в първи мач от група "F" на Евро 2016.

Думите му идват заради изказването на трикратния носител на Златната топка, който заяви, че футболистите на островната държава са се радвали на хикса все едно са спечелили шампионата на Стария континент. "Това показва, че се задоволяват с малко и означава, че няма да постигнат нищо на това първенство", добави арогантният Роналдо.

Арнасон, който играе в шведския Малмьо, обаче не остана длъжен на именития си съперник. "Той е един жалък неудачник. Не може да губи. Какво е очаквал от нас, да играем като Барселона ли? Забавен е. Ние сме аутсайдер и играем като такъв. Можехме и да спечелим мача с малко повече късмет", каза 33-годишният защитник, след което разкри как исландците са успели да опазят Роналдо.

"Просто се стремяхме да не го оставяме сам в нито един момент и това сработи", добави Арнасон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Man_Red
16.06.2016 07:39

Вместо да си даде фланелката, той отиде да спори със съдията за една безсмислена ситуация. Истински главоч.

alePSG
15.06.2016 19:09

Много ми се иска да хвърлят боба още в групата. Заслужават си го!

simi91
15.06.2016 18:14

Португалският Роналдо много ми напомня на Димитър Бербатов. На нашия в Тотнъм и Ман Ю имаше кой да му подава, за да вкарва голове, а в националния докато играеха Мартин Петров и Стилян Петров, също бележеше, но след онзи славен период головата му сметка секна, защото лиспваха играчи, които да му дават топката на крачето, докато чака на "гюме". Мисля, че за Роналдо важи същото. В Реал М. се срещат чудни имена, които правят много асистенции, а в Португалия разни измислени играчи с изпяти песни, които се видя колко могат снощи!

Manchester_1878
15.06.2016 19:38

Е чак пък, аз пък се сещам за едно чудесно центриране към Нани, което трябваше да бъде гол или не лош удар с глава след марковия си отскок. Да в Реал вкарва повече такива голове, тип централен нападател- таран, тоест с добро позициониране, но ако си го гледал в Юнайтед знаеш какъв талант има, наистина играта му се измени, позагубии от красотата си за сметка на успеваемостта, но все пак Роналдо има огромни качества. И запоследно моля те кажи ми един играч, който сам тегли отбора си, особено като са 2 даже 3 класи под него? И все пак Роналдо е голмайстор на Португалия за всички времена, не мисля че за един по- слаб мач трябва да се вадят изводи.

rimlianin
15.06.2016 18:13

Абе неудачник определено е далеч от тази дума , но не му прави чест да говори такива неща , трябва да имаш уважение към противника , поздрави ги , кажи бяха корав отбор и си заслужиха точката . Просто с тези думи наистина изглежда като човек, който не може да губи и се заяжда все едно е на 15

nom3rcy
15.06.2016 12:36

А казваха на Меси, че срещу големите отбори никъв го няма, а срещу малките бележи като луд.

Ъ, тъй ли стана?*lol**lol**lol*

Amateur1878
15.06.2016 12:21

Роналдо много се излага с поведението си на и извън терена. Страхотен играч със страхотни футболни умения, но постоянното хленчене, лежане, реване на терена и с подобни изказвания просто засенчват футболните му умения. Не му прави чест да прави такива изказвания.

Amateur1878
15.06.2016 13:32

Чакай малко, приятел. Я ми кажи ЕДИН играч от световна величина, който не допринася за обществото, така да се каже!? Всички я имат фондация, я школа, я благотворително дружество, я пътуват из Африка и помагат на бедните деца, я издържат семейство, я не знам си какво си. А особено става ли въпрос за име от световна величина, това е повече от задължително. Дори може да се приеме като задължително понеже това се води като някакъв вид имидж. Но аз говоря за чисто футболно поведение - на и извън терена. На терена е ясно - голове, асистенции, симулации, грубост и пр. Какво означава "извън терена" - именно уважение към противника. Трябва да уважаваш противника както когато печелиш, така и когато губиш точки срещу него. А в случаят, неговото изказване за Исландия не е провокирано от абсолютно нищо друго освен от това, че "великата Португалия" загубиха точки от тотален аутсайдер и дебютант и Роналдо рева през целият мач от безсилие. Радавали се много исландците... ами ще се радват! Това им е първа точка на международен футболен турнир. Българите как се радвахме като Левски вкараха първи гол в ШЛ или пък Лудогорец като взеха първи точки в ШЛ? Как се радвахме като невиждали след 4-тото място в САЩ 94? Така че и исландците ще се радват и по никакъв начин не заслужават историческият им успех (за техните амбиции и футболна история) да бъде омаловажаван по такъв начин. Заслужават само и единствено поздравления понеже написаха история като се класираха, а сега продължават да я пишат с първа точка. Дано и продължат да я пишат с първа победа в следващият мач.

irresistible9
15.06.2016 13:02

Прав си, извън терена се излага страшно много.Не знам как не го е срам ,да поема операции ,да дарява големи суми(които ти никога няма да видиш,аз също) ,да прави благотворителни кампании ,да издържа майка си ,братята и сестрите си, да дарява кръв ,и още тем подобни неща от този сорт. Това ,че показва емоция винаги, било то за добро или за зло ,не трябва да те навежда на мисълта ,че е лош човек или ,че е арогантен и т.н.Какво лошо има да искаш винаги да си първи и винаги да побеждаваш? Може би има много хора ,които искат ,но не могат ,защото не са готови на лишения и здрави тренировки. Кристиано е победител ,доказал го е не 1 или 2 пъти. Може би в това се крие успехът му толкова много години да е на това ниво ,не мислиш ли ? *smile* Всъщност няма значение ,какво мислиш ,защото не можеш да промениш манталитета на човек ,нито можеш да го съдиш ,за нещо,което на теб не ти харесва в него.