Казанова сравни екзекутор на ЦСКА с Карим Бензема

14:34
Казанова сравни екзекутор на ЦСКА с Карим Бензема
Ален Казанова сравни Андре-Пиер Жиняк с една от звездите на френския футбол Карим Бензема. Казанова, който е наставник на Тулуза, остана страшно доволен от представянето на своя подопечен в световната квалификация на Франция срещу Фарьорските острови в сряда. "Петлите" биха измъчено с 1:0, като именно Жиняк вкара победния гол.

Преди две години нападателят търкаше пейката на "виолетовите", но през септември 2007 година той влезе като резерва и вкара гол на българския ЦСКА в 96-а минута и по този начин класира своя тим за груповата фаза на турнира за Купата на УЕФА. Оттогава досега Жиняк е неизменен титуляр за Тулуза, а през миналия сезон вкара 24 гола във френското първенство.

"Андре има невероятен потенциал. Той се разви страшно много през последните два сезона и сега е на път да стане важна част от националния отбор, каквато е Карим Бензема, например" , коментира Ален Казанова.

"Дано той продължи да играе в същия дух. Смятам, че на Жиняк му предстоят много вълнуващи дни", допълни специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lucas_Podolski
15.08.2009 00:47

Еееем така е, който го зашие на цС*ка, му се усмихва късметът и става звезда. То затова всички се надпреварват да им го забучат- я Бешикташак, я Галата, я Торпедо, я Стяуа, я Славия (П). Малко като един филм: Е*бни чорбата, за да намериш щастието!!! *joking*

bezuuu
14.08.2009 17:09

браво на момчето,нека да направи трансфер в някой голям клуб

Samoletski
14.08.2009 15:52

Смяхте се колко смешни били Тулуза и Жиняк, затова Тулуза всяка година са в топ 5 във Франция, а Жиняк е един от голмайсторите, даже вече вкарва и за националите.

Futbulfen
14.08.2009 14:46

Наздраве с коняк..Жиняк *beer* Само Левски брато!

Jordy
14.08.2009 14:43

Мачът не Франция не е бил контрола, а квалификация