Съотборник на Бекъм заразен със свински грип

14:02
Съотборник на Бекъм заразен със свински грип
Лендън Донован, който е съотборник на Дейвид Бекъм в Лос Анджелис Галакси, е бил заразен с вируса свински грип, съобщават медиите в САЩ. Националът на "янките" се почувствал зле в началото на миналата седмица след мача на своя тим срещу Ню Инглънд Революшън.

Въпреки кашлицата и константното чувство на преумора Донован продължил тренировки и дори взел участие в мача на САЩ срещу Мексико в средата на седмица. Същата вечер той се събудил с много висока температура. След като му били направени обстойни медицински прегледи, се оказало, че бившият играч на Байерн Мюнхен е инфектиран с опасния вирус.

Предполага се, че Донован е бил заразен от двама души от щаба на Галакси, които също се разбра, че са пипнали опасната зараза.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TigerJK
14.08.2009 16:10

за богаташите смъртна опасност няма, винаги си купуват квото искат. Е го на слушаме сега от новини че разгадали рака, разгадали спин-а и почнали да праят някви препарати за овладяване на болестта. Да ама тия препарати са адски скъпи и ще бъдат масови за обикновените хора след 20-30 години, но богаташите могат да си ги набавят и да нямат проблеми след да кажем 5-10 години. Така че Донован няма да умре не се беспокойте. Нали е капитан и голмайстор на националния.. може да откажат ваксина на 50 човека от гетата, ама на него първо ще му дадат!

barcalevski
14.08.2009 15:52

holliwood майко ти имаш ли 8 годинки *joking* Роналдо беше болен от най-обикновен грип а вероятноста да сеумре е малка Майк Ри1ардс също беше болен вече нищо му нямаосвен тванатях датт мн силни лекарастваот оито за1седмица нищо им нема *wink*

holliwood
14.08.2009 15:01

който има свински грип вероятността да умре е голяма и К.Роналдо мисля че има такъв вирус нали е бил в Америка *sad*