Среден пръст за тифозите на Юве

15:31
Среден пръст за тифозите на Юве
Наставникът на Милан Карло Анчелоти се забърка в сериозен скандал, след като размаха среден пръст на привържениците на Ювентус по време на турнира ТИМ Къп, който "росонерите" спечелиха. Участие в тристранната игра още взе и отборът на Интер.

Карло Анчелоти може да има големи неприятности от Италианската Футболна Асоциация и затова се извини за несдържаната си реакция.

"Да, наистина вдигнах пръст към агитката на Ювентус, но той беше за всички онези фенове, които ме предизвикаха чрез множество обиди", заяви Анчелоти, който води "бианконерите" от 1999 до 2001 година.

"Това бе първият път в който съм се държал така и мисля, че ще е последният. Не можех да се примиря с изречените ругатни", каза треньорът на Милан.

"За щастие това е само една малка изолирана група от публиката на Ювентус, която е по-добре да не идва повече на стадионите. Те обиждаха не само мен, а и Жозе Моуриньо, Дзамброта, Матераци и Деян Станкович", допълва Карло Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AlexAng
02.08.2008 21:13

Siete tutti pazzi....Forza Juve...Vive la squadra fortissima in Italia

crazyfreak
02.08.2008 19:05

абе deko1991 дай да те светна за някои неща-първо не обвинявай нас за вашите идиотщини и аз не съм фен на Анчелоти,но вашата последна истинска шампионска титла беше именно под негово ръководство и второ-подкуп се пише с "д",не като теб с "т",вие от ювентус би трябвало да го знате най-добре от всички

deko1991
02.08.2008 16:14

Тая охранена свиня ще види купа през крив макарон, като Юве е тука шанса им е пак да измислят няква такава историйка с поткупи, иначе са нищо вече

martototo
02.08.2008 15:55

"Среден пръст за тифозите на Юве" ......... нека бъдат два