Италия разказа играта на Белгия (видео)

23:55
Италия разказа играта на Белгия (видео)
Италианският национален отбор скри топката на  Белгия и започна с победа участието си на Европейското първенство във Франция. На стадион "Парк Олимпик Лион" Скуадра адзура подчини червените дяволи с голове на Емануеле Джакерини и Грациано Пеле (2:0).
 
Първото полувреме предложи много високо темпо на игра, в което обаче по-чистите голови опасности бяха пред вратата на Тибо Куртоа.
 
В 31-ата минута италианците откриха резултата. Леонардно Бонучи направи феноменален близо 40 метров пас, който намери в наказателното поле Емануеле Джакерини. Лявото крило се измъкна майсторски от защитата на Белгия, овладя и с прецизен удар вкара за 1:0.
 
След почивката белгийците вдигнаха сериозно оборотите в търсене на изравнително попадение. Най-добрата възможност за тях се откри в 53-ата минута. След мълниеносна контраатака на червените дяволи, Кевин де Бройне изведе отлично Ромелу Лукаку сам срещу Буфон. Голмайсторът на Белгия обаче пропиля открилата се възможност, стреляйки неточно покрай вратата. В ответната атака италианците можеха да решат всичко с втори гол, но Куртоа се намеси решаващо.
 
Треньорът на червените дяволи Марк Вилмотс опита да промени нещо в играта на своя тим, заменяйки неубедителните Раджа Наингоналан и Ромелу Лукаку с Дрис Мертенс и Дивок Ориги. В игра се появи и крилото на Атлетико Мадрид Яник Ферейра-Караско, с което натискът пред вратата на Буфон се усили още повече.
 
В 81-ата минута влезлият като резерва Ориги бе много близо до изравняване, но ударът му с глава бе неточен. Три минути по-късно друга резерва, но за Италия – Чиро Имобиле, стреля мощно, но Куртоа отново се намеси решаващо.
 
В заключителните минути на срещата Белгия опита всичко, за да стигне поне до равенството, но вместо това играчите на Антонио Конте вкараха втори гол. Негов автор бе Грациано Пеле, който се разписа в 93-ата минута след подаване на Антонио Кандрева.
 
Със спечелените 3 точки  Италия се изкачи еднолично на първото място в групата, пред отборите на Швеция и Ирландия, които са с по 1 точка. Белгия остава на последното място без спечелена точка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stella_artois
14.06.2016 15:01

Като цяло Испания никога не е била наистина велика футболна нация. Такива са само Бразилия, Германия и Италия. Испания имаха моментен проблясък, силно поколение, преди 2008 бяха като Англия - гордееха се с ЕДИН (!!!) полуфинал на Световно *lol**lol**lol**lol* Германия или Маншафта ще спечели ЕП. Тва е.

ivanrealmadrid1
14.06.2016 17:38

били като Англия ? Англия са световен шампион 66-та , много знаеш, а глупости пишеш

Reyes_de_Europa
14.06.2016 15:22

Ти да знаеш друг отбор да е спечилил три поредни големи първенства, защото аз не знам. Германия и Франция са стигали до две поредни, но само испанците направиха три, така че не се изхвърляй как Италия щяла да разпори Испания че на последните две европейски испанците минаха през Италия, като на последния финал това беше брутална гавра. Досега на световно или европейско не е имало толкова неравностоен финал и такъв жалък финалист. А испанците и на два пъти минаха през Германия и Португалия на тия форуми, минаха и през Холандия, Франция и т.н., така че не са никакъв моментен проблясък тия три поредни титли.

stefanBG111
14.06.2016 13:36

Защитата на Италия според мен е най-силната на това европейско. Повечето смятаха че Белгия ще смаже Италия, но при положение, че защитата им е съставена от играчи на Юве е смешно да говорите така. Германия играе доста трудно срещу Италия и да ми сравнявате сегашната Бразилия с Италия е смешно. Едните имат колектив, а другите лекета и слаб треньор.

Omen
14.06.2016 11:29

Просто Белгииския отбор е доста млад ,от него може да се о4аква нещо от слеващите форуми,но ако променят играта си могат да стигнат дале4е и натози турнир но за финал не ми се вярва.

Amateur1878
14.06.2016 11:56

Не е "доста" млад, приятел. Дори мога да кажа, СЕГА му е времето. Преобладаващата част от играчите им са в златната си и върхова възраст за голям футбол. Играчи като Фелайни, Фертонген, Фермален, Алдервейрелд, Наинголан, Мертенс, Миралас, Витсел са на възраст 27-28-29 години. А това е половин отбор. Към тях идват и по-младите Лукаку, Азар, Бентеке, Де Брйоне, Куртоа, които са по-млади, но и те не са някакви пубертети и са в перфектна възраст - 23-24-25 годишни. Така че, беше то преди време, когато опрадванието с младостта и неопитността вървеше. Реално, сега не разчитат на доста 20-21 годишни хлапетии, а 25 годишният да се води "старо куче". Да кажем, за Световното можеше да се претендира за младост. На всичките тези им извади по две-три години и това е. Нямаха ги тези класни 27-28 годишни играчи, които да крепят отбора, а само младост и талант. Но сега, тези младите вече са си в максимума. За следващото Световно (след 2 години), тези играчи вече ще са сравнително стари, като повечето от тях ще са прехвърлили 30-те. Така че, сега им е времето. Но с този треньор, толкова.

Omen
14.06.2016 11:12

Също така о4аквам да стигнат доста напред ако играят така,зашо не и да станат шампиони .Но да от първия ма4 е неуместно да се прави такова заклю4ение.

Omen
14.06.2016 11:04

Италия не е за подценяване,незнам от каде идва това. Да поценяваш по4ти всеки турнир, отбор спе4елил 4 световни и 1 еропеиска титли,е просто смешно.Фифа има статистика за националите на вси4ки страни и Италия е дала наи-добри ира4и на света,задминаваики отбори като Франция ,Бразилия и Германия .
А за ма4а, ако изклю4им звездите Буфон,Бони4и,Бардзли и Киелини,отбора е доста равностоен напред.и това смъква напрежението . в скуадрата тези звезди не летят в небето като някои други(Роналдо и отбора на Белгия примерно) и това дава спокоиствие и хармония на останлите игра4и.Вище с какво само4увствие играха мом4етата.За мен наи-добрия ма4 досега.

Amateur1878
14.06.2016 10:18

Чак "разказаха" играта е силно казано, но определено Италия бяха малко по-добрият отбор и заслужено взеха мача. Но това го казах и преди мача, казвам го и сега. Белгия имат един основен проблем. Вчера Фелайни направи добър мач. Мертенс добре се включи. Азар добре се бореше. Де Брьойне също добър мач. Изобщо - като цяло, играчите се справиха добре.

НО!!!!!! Проблемът е, че се справиха добре ИНДИВИДУАЛНО. Нямат колектив белгийците. Пълни са с много добри индивидуални играчи, но те не играят като отбор. А за това трябва да се вини треньора. Нямат читав треньор, който да ги направи един добър колектив. Никаква комуникация нямаше вчера между играчите. При италианците то не бяха прегръщания, усмивки, потупвания по рамото, ръкопляскания при някое изчистване, а след вторият гол и радостта им имах чувството, че Италия спечелиха световната купа. ТОВА е отбор. Не и белгийците.

Така че, Дяволите могат да се надяват да се класират напред само и единствено след някакви индивидуални проблясъци. Я на Лукаку, я на Де Брьойне, я на Фелайни, я на Азар. Общо взето, така беше и на Световното в Бразилия. Но да ги видим. Все още имам надежди, че ще съумеят да се вземат в ръце и ще си вземат другите два мача.

Честито на Италия. На 80% се класираха напред.

666_ultra_666
14.06.2016 10:16

Честито на Италия! Винаги ги подценяват жабарите, този път, както и в последните години са много балансирани и играят на скорост. Залагайте за шампион на Евро 2016, къщи, майки, бащи, коли, тъщи........🎰🎲

ivanrealmadrid1
14.06.2016 11:18

Това с центриранията на Кейн и аз не го разбрах :Д Ходжсън е пиян бухал, само той може да спре Англия от добро представяне

666_ultra_666
14.06.2016 11:12

За Англия, защото съм пристрастен, съответно и потънах с тоя мач *beer*. Вечерните прогнози много не ми ги следи, защото там и мастиката си казва думата, но сегашния за шампиони Италия е реална. Играл съм или те или Англия, които видяхме,че с тия корнери изпълнени от Кейн няма да я бъде.Успех!💂

REVOLUTION_
14.06.2016 10:54

Не ти се получават прогнозите нещо, ти и за Англия срещу Русия казваше да залагаме къщи, коли и тн, че англетата ще победят, но англетата са въздух под налягане, винаги преди голям форум се очаква много от тях и на края го ядът. Така, че не прибързвайте и с Италия.

ivanrealmadrid1
14.06.2016 08:34

Добре, че 3 места дават място в елиминациите иначе жабарите никакъв шанс да минат групите *lol*

ub7
14.06.2016 10:18

по-старите тук помнят 4е при формат с 24 отбора българия излезе от групитес 2 равни и 1 загуба в мексико 86. а тогава нямаше 3 точки за победа а 2. италия само чудо може да стане за да не спечели групата. дано да са така мотивирани в останалите 2 мача че те редовно правят хиксове. мн добре изиграха мача, но все пак лукаку беше безобразно слаб

ivanrealmadrid1
14.06.2016 10:14

Така е, тая победа ги изстреля от групите.Сега много спокойно ще си изиграят 2та мача и всичко от Х нагоре е добре дошло

biserms
14.06.2016 09:57

Те Италия дори 2 загуби да запишат вече пак мисля, че се класират, така че не ги мисли *wink* Иначе паса на Бонучи си беше запазена марка, колко такива е давал в Ювентус... Голям поглед над играта има Лео. Ще видим следващите мачове от групата както ще става, но сега като погледнах регламента на турнира - много е нечестен. Групата на Италия и Белгия не стига, че е най-силната на първенството, ами 1вия от тази група играе с втория от групата на Испания и Хърватия, а повечето отбори, които ще спечелят групите си ще играят с класирали се на 3-то място отбори. Така Италия на практика може да играе с Испания / Хърватия на 1/8 и с Германия на 1/4, което си е доста тежко. Не изключвам варианта с тоя смешен формат на турнира, отборите да си правят сметки последните мачове и да станат много изненади, защото в групата на Италия, опделено по-оферта е да си 2ри отколкото 1ви *joking*

sdw
14.06.2016 08:29

Винаги съм твърдял,че Лукаку е прехвалено негро,с талант да бъде в отбор като в Евертън и никъде другаде,ама все се намира някой всезнайко последните години да ми говори за него. Ориги е около 2 пъти по-добър.

sdw
14.06.2016 08:27

Азар,когато е с топката,сякаш си е пуснал фифата и върти само гъбата *smile* Мисля,че направи 2-3 паса този мач *lol*

sensea
14.06.2016 07:27

Много як мач ! Имам чувството ,че на Белгийците им попречи и треньора....от 2 години въртят една и съща схема , а се видя ,че срещу големи отбори тя куца

shoshibgFB
14.06.2016 01:07

Италианците, колкото и да са ми неприятни, им показаха как се играе без "големи" играчи. Те даже като ги имаха големите звезди, пак по същия начин си играеха де...

Да гледат наще и да се учат, така се прави!

sviliev
14.06.2016 00:40

О, ама то победителят в групата на Италия на осминафинал отива на втория от групата на Испания и Хърватия. Е, в такъв случай се надявам да не са те на 1/4 с Германия. Много ще е тежко на втория в групата на Испания и Хърватия - първо Италия, а след това при успех Германия...

biserms
14.06.2016 00:20

Истината е, че ВИНАГИ хлапетата преди големите първенство предричат провал за Италия. Разберете го - с каквито и играчи да играят, те винаги могат да бият абсолюрно всеки. Да, сега нямат Баджо, нямат Тоти, Дел Пиеро, Малдини и Пирло, но са ОТБОР и то с желязна защита и дисциплина.

djarata
14.06.2016 00:10

Аѝде скачаѝте с още на Белгия , "Глупци"...Класата е вечна!

sviliev
14.06.2016 00:10

Много добър мач, най-качественият досега. Италианците ме учудиха, а белгийците ме разочароваха. Италия надигра тактически Белгия. Ако Германия и Италия спечелят групите си, ще играят на 1/4.

Barca_Kahn
14.06.2016 00:01

Доста крайни коментари наблюдавам и то само след един мач. Успокойте се малко, не се е случило нищо чак толкова шокиращо. Белгия направи една грешка в защита и Италия се възползва, но Белгийците имаха достатъчно шансове да вкарат и ако го бяха сторили друга песен щяхте да пеете. И двата отбора ще излязат без проблем от тази група, така че тепърва ще се види кой какво може.

sakata_97
14.06.2016 00:00

Белгия имат страхотни индивидуалности,но като отбор не струват,лично мое мнение.Откакто имат тази силна генерация играчи,хората започнаха да ги считат за фаворити на всяко първенство,но реалността е друга и тя е че Белгия не може да отговори на тези очаквания,но все пак имат още два мача да ме опровергаят;d

biserms
13.06.2016 23:58

А мачът оправда поне моите очаквания - най-добрия до сега на първенството.

RMCF_1902
13.06.2016 23:58

Тия италианци се радват все едно са спечелили европейското..*lol**lol*

ub7
14.06.2016 20:19

аз не ти дава статистики а обсъждам формата на първенството. с удатение на 1-вото а - формАт. от 6 групи най-добрите 4ри завършили 3ти се класират. това е. статистика е да ти кажа че германия няма победа над италия на голямо първенство. чак 5тия ти минус е мой. Англия е световен шампион със за4етен гол който тупва пред голлинията и то като домакин. от 90та година ги следя и тиказвам че са наивници които ще отпаднат от 1вия по-сериозен отбор. добре че ги няма коста рика или хърватска в групата им че пак щяха да си тръгнат 1ви. фен съм на ПЛ, но на националиния на англия с този страхлив мениджър и този отбор са до 1/4 финал макс.играчите на тотнъм и в англия и в белгия тазочатоваха дотук. може би диър е изключение...

stella_artois
14.06.2016 14:59

Ква Испания бе, лешник ? Вчера толкова им се смях срещу трагичната Чехия, че не е истина. Италия ако покаже играта от вчера в мач срещу Испания ЩЕ ГИ ИЗКЪРТИ. Испания залязват - тва им беше. Белгия в момента са поне класа над испанците, а виж Италия кво им причини смятай кво ще се случи на фурията *lol**lol**lol*

ivanrealmadrid1
14.06.2016 10:52

Хаха айде стига тея статистики абсолютно нищо не значат.Германците били комплексирани от Италия ххахахаха.Винаги ще давам за пример 7:1 защото и тогава се говореше същото, че даже и по големи приказки се говореха. А за онзи пич по-долу като е толкова сигурен, искам наистина да заложи огромна сума за Италия да вземе еврото да се посмея накрая. Италия последните 2 световни не могат да минат групите и пак ги величаете. 2012 имаха късмета да срещнат Испания чак на финала където бяха разпорени. Последно 2006 когато бяха с наистина уникален и легендарен състав направиха нещо.

ub7
14.06.2016 10:15

не от 20-30 ами никога не са ги били на голям турнир колега *smile*))) имат страшен комплекс от скуадрата германия и ако се срещнат на 1/4 финал трябва да го преодолеят. на миналото европейско балотели ги наказа *smile*))) балотели... въпреки че тогава още не беше достигнал тези висини и се водеше голяма надежда

sviliev
14.06.2016 00:16

Мисля, че Германия никога не е побеждавала Италия в официален мач, но не съм сигурен. А в момента веднага се сещам за СП ' 82, СП' 06 и ЕП'12. Най-вероятно ще ги гледаме отново един срещу друг на 1/4, освен ако италианците не решат да си правят сметки и сдадат първото място в групата.

atlas
14.06.2016 00:12

Май не помниш как италианците опъват германците*smile*

biserms
14.06.2016 00:10

Хаха е те и Белгия щяха да ги бият *smile* И точно пък Германия е най-големия абонат на Скуадрата. Немците им треперят топките само като чуят това име. От над 20-30 години вече сигурно нямат победа над Италия на голямо първенство *smile* Ще видим кво ще става.

RMCF_1902
14.06.2016 00:07

Еми чак такава радост ми идва малко в повече при положение, че като срещнат отново Испания, Франция или Германия ще има резултат подобен на онзи от финала през 2012 (ако може да се нарече финал,защото това беше тотално изнасилване) .Просто ми е малко смешно какво толкова се радват при положение, че те дори още не са се класирали на 1/8 финалите...

biserms
14.06.2016 00:01

Е кво да правят ? Да плачат ли ? *joking* Биха "най-скъпия отбор" на Еврото все пак хахха

Messiah
13.06.2016 23:56

БАСИ МАШИНИТЕ! Това, което показа ИТАЛИЯ е определение за ФУТБОЛ!!!

ComsteR
13.06.2016 23:53

Тоя Оригнатия може ли да е толкова зле??? Срам тотален са прехвалените Белгийци.

biserms
13.06.2016 23:51

Две думи - СКУАДРА АДЗУРА !!!! НАЙ-ГРАМОТНИЯ национален отбор в света. Точно за това съм фен на Италия и италианския футбол ! ФОРЦА !!!

Arda10Turan
13.06.2016 23:51

Смятай под какво напрежение са били италианците преди мача,че се радват все едно са спечелили турнира *joking*

ub7
13.06.2016 23:50

италия както винаги е класа. велика футболна школа и защита като по учебник. и 3те картона бяха задължителни фаула и не - не бяха червени картони.

pesholudiq
13.06.2016 23:50

Ориги след влизането си малко развдижи играта, ако беше пуснат титуляр нещата можеха и да са различни. Хареса ми Италия как я разцъкват, ще викам за тях ако Белгия не направят нищо.

Double_De
13.06.2016 23:36

Белгийците тотално разочароват....

Double_De
13.06.2016 23:47

аха нищо им няма само където не знаят къде се намират, италинците им скриха топката

Amateur1878
13.06.2016 23:40

Нищо има няма на белгийците. Ти гледай срещу какви балтии се играе...

Amateur1878
13.06.2016 23:34

А италианците започнаха все повече да ме нервят с тези си груби фаулове, които накъсват играта...

Amateur1878
13.06.2016 23:40

За съжаление си прав. Но такива подлости като на италианците, просто направо нямат място във футбола

j_mourinho
13.06.2016 23:36

Целта оправдава средствата.

j_mourinho
13.06.2016 23:33

Браво на италианците, с не чак толкова претенциозни футболисти играят много добре, Конте е голям тактик и в този мач го показва отново.Някои хора твърдяха, че Италия трудно, ще си излезе от групата, но явно, ще бъде точно обратното.Но да видим, все пак има още мачове.

Amateur1878
13.06.2016 23:32

Добре бе, това как не беше червен картон не знам!? Та италианеца направо си сключи ръцете в прегръдка на Мертенс...

gL_Manekena
13.06.2016 23:32

Тоя Лукаку слаб слаб, чак нз как го пуснаха титуляр, иначе смяна на време...Азар ми прави страхотно впечатление, много борбен днес *thumb_up*

pesholudiq
13.06.2016 23:30

Леле 72 минути ... Трябваше още на полувремето да го няма този дърводелец ..... Ако нахлуе фен на терена, ще покаже по-голяма активност от тоя дървар.. Една топка не можа да спре като хората.. Мертенс се включи добре, другия мач може да го пуснат титуляр.

ComsteR
13.06.2016 23:54

Мартенс се включи добре? Гола дойде след като му отнеха топката в центъра.

Reyes_de_Europa
13.06.2016 23:28

Белгийците са сбор от индивидуални звезди, ама като отбор хич ги няма. А очакванията към тях бяха големи, но май ще се окажат въздух под налягане.

GSW
13.06.2016 23:27

Докато Фелайни и Лукаку играят Белгия няма да я бъде. Пълно дървета са. Азар играе добре и се мъчи да направи нещо, но е сам. Слаб мач и за Де Бройне. Да маха изрусената метла и да пуска Караско.

Double_De
13.06.2016 23:27

италианците тотално контролират мача, футболен урок за белгийците

rad011
13.06.2016 23:10

Какъв пропуск от Лукаку само!*silent**surprized*

crip1
13.06.2016 23:04

Винаги съм се чудел защо хората толкова надуват Белгия и очакват толкова много от тях. Това, че имаш добри играчи нищо не значи, особено ако идват от 40 отбора. След няколко години ако запазят същите футболисти може и да ги взема на сериозно, до тогава това няма как да стане.

MiTaKa_D
13.06.2016 23:02

Не знам защо всички подценяваха Италия, даже казваха, че Белгия ще бие с убедителен резултат. Италия са си класа.*smile*

666_ultra_666
13.06.2016 23:02

Лукаку е дърво личи си от далече.Тоя треньор да го сменя и да го държи дълбока резерва, че са за никъде.🚷

IvailoGeorgiev
13.06.2016 22:59

Кучета са жабарите! Много ме радват и им пожелавам успех !

El_Fenomeno_9
13.06.2016 22:54

Иска ни се на футболните фенове освен Азар, КДБ и Лукаку , още Мертенс , Дембеле и Караско да са в игра , но няма как всички на куп да играят , може би Дембеле може да замени Фелайни и Мертенс също , но в такъв случай някой от двете крила ще трябва да влезе зад нападателя , а съществува и вариант Витсел да напусне , а Фела да влезе като дефанзивен . Но определено Белгийците са много чувствителни на контри и един малко по - офанзивен ход може да се окаже прекалено голям риск за тях

pesholudiq
13.06.2016 22:50

Добре е мача като цяло, интересен е за гледане. Италия яко я цъкат, от новия сезон и Челси тъй *lol* Дано сега след почивката да махне тоя безполезния Лукаку и да вкара Ориги. Лукаку цял мач едно правилно отиграване нямаше, постоянно на грешното място, Белгия все едно са с 10 човека на терена ... Стои само за бройка там ..

El_Fenomeno_9
13.06.2016 22:56

Интересното е , че и на миналото голямо първенство световното 2014 Лукаку беше с голяма кошница очаквания , как сме могли да го изпуснем и хоп тогава беше абсолютно трагичен , не давам прибързани заключения дали и на това ще е така , но си личи , че при определени "обстоятелства" не може да играе , защото от липса на шансове в Челси не може да се оплачи , просто не се напасна

luiz_lfc
13.06.2016 22:49

Витцел, кво общо има с Мертенс само да питам? За Мертенс трябва да извади или Де бройн или Азар.

luiz_lfc
13.06.2016 22:52

И така Де Бройне ще се изгуби напълно, моля ти са не говори глупости.

pesholudiq
13.06.2016 22:51

Ми ще върне Фелайни опорен, Де Бройне отива плеймейкър и Мертенс на крилото, кое не ти стана ясно ..

AC_Milan_92_45
13.06.2016 22:39

До коментар [@comment 1903617] от [@user Ginekologaa]:

Бояне, стига си писал на три места едно и също

Gopcho
13.06.2016 21:52

Караско и Дембеле резерви, Фелайни стълба титуляр ... пияна работа

pesholudiq
13.06.2016 21:50

Айде Белгия !! *thumb_up**thumb_up* Ще е голям мач днес*beer*

Omen
13.06.2016 18:45

Не само Пирло и Маркиза оцъстват ,също и Верати го няма поради контузия,а Берарди и Балотели не бяха повикани от Конте.4 от тези които изброих са 1ви избор на позицията си в клубните си отбори.Интересно ми е как ще подходи Конте като цяло в турнира.И естествено Форца Адзури.

Amateur1878
13.06.2016 16:07

искрено се надявам белгийците да победят. Имат страхотни играчи, но треньорът не е читав като цяло. Въпреки всичко, дано го вземат.

Chelsea86
13.06.2016 15:17

За Белгия съм в този мач и също смятам, че ще бъде равен... *erm*