Официално: Унай Емери напусна Севиля

21:16
Официално: Унай Емери напусна Севиля
Наставникът на Севиля Унай Емери официално се раздели с клуба, обявиха от "Рамон Санчес Писхуан".

Севиля беше получена официална молба от адвокатите на Унай Емери с желание договорът да бъде разтрогнат. След като беше потвърдено желанието на баския специалист контрактът да бъде разтрогнат, Севиля започна търсенето на нов треньор. Очаква се Хорхе Сампаоли да пристигне утре в Севиля и да започнат разговори", написаха в официалния сайт на бяло-червения клуб.

Унай Емери постигна международна слава със Севиля, завоювайки три поредни трофея в Лига Европа. Очаква се испанският треньор да поеме френския Пари Сен Жермен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

night_wolf1984
12.06.2016 21:47

той постигна целта си ....влезе в историята като първия треньор спечелил три поредни пъти купата на лЕ..може би търси по голямо предизвикателство!!!

CFC_H_A_Z_A_R_D
12.06.2016 21:29

ЕЕЕЕбахти лакомиите за пари.Постигаш си такива успехи със Севиля и ги развиваш всеки сезон,ми стой си там бе човече.Ама не трябва да се наядеш,няма да отиде в ПСЖ,а в Реал сега вече съм обеден.

sakata_97
12.06.2016 21:47

Според теб Емери не достигна ли максимума си със Севиля,не може винаги да се тълкува едно такова напускане със лакомия за пари.Според мен Емери не е такъв човек просто иска ново предизвикателство,а ПСЖ е едно добро такова най-вече да постигнат пробив в ШЛ*smile*