Златан пое отговорността за играта на шведите

18:39
Златан пое отговорността за играта на шведите
Златан Ибрахимович пое отговорността за играта на националния отбор на Швеция на Европейското първенство. Нападателят на Пари Сен Жермен заяви, че напрежението ще падне именно върху него, а останалите шведски национали могат да бъдат спокойни и да покажат на терена това, което могат.

"Поставен съм под огромно напрежение, но от самия себе си. Другите могат да бъдат спокойни, да излязат на терена и да покажат най-доброто, на което са способни. Аз ще сваля напрежението от тях, а всички заедно ще направим всичко по силите ни, за да излезем от групата. Не сме тук, само за да поритаме топка", каза той.

"Целта ни е да започнем добре и да спечелим мача утре. Освен това, искаме да се наслаждаваме на играта. Лично аз се чувствам отлично, изпратих добър сезон и се надявам всичко това да се отрази положително на участието ми на европейското първенство", добави нападателят на Пари Сен Жермен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rimlianin
13.06.2016 01:48

Португалия- Тим Роналдо , Швеция-Златан Тим , Уелс- Бейл Тим

rimlianin
14.06.2016 00:46

Абе не е точно така да ти кажа , защото Бейл е супер звезда в истинския смисъл на думата както и Роналдо, а Разми Дейвис Нани и другите които си изредил с цялото ми уважение към тях , не са лоши играчи но са доста далеч от класата на Бейл и Роналдо . Ти и в Словакия имаш един Хамшик примерно както и в Швейцария имаш Шакири и Джака но не е същото

CFC_H_A_Z_A_R_D
13.06.2016 02:21

ААА забравяш Рамзи,Бен Дейвис,ШАМПИОНА Анди Кинг за Уелс.А Португалия има доста звезди освен Роналдо ами например Моутиньо,Пепе,Нани,Куарешма.Само Швеция имат една единствена звезда.