Венгер: Отрязах Реал, защото не съм предател

12:07
Венгер: Отрязах Реал, защото не съм предател
 Арсен Венгер разкри, че е отхвърлил офертата на Реал Мадрид в края на май месец, защото не е искал да предаде своя Арсенал. Както е известно, след края на миналия сезон новият президент на "белия балет" Флорентино Перес предложи на Венгер треньорското място в Мадрид, но французинът отказа.

"Не приех тази оферта не защото имам нещо против Реал, а защото не исках да предам Арсенал. Тоест, отказът ми не беше свързан пряко с мадридския клуб, просто исках да продължа своя проект с моя си отбор", коментира Венгер.

"Да, Перес ми каза своите планове за лятото и знаех кой ще привлече, но това също не ме заинтересува особено. Искам с тези момчета, които в момента са в Арсенал да спечеля титлата. Мисля, че отбор със средна възраст 22-23 години е зрял достатъчно, за да се пребори за някое отличие. Вече феновете ни нямат търпение, но ние ще започнем отново да им носим радост", споделя французинът в обширно интервю за британски всекидневник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitaka88_bg
14.08.2009 13:59

Тоя треньор откакто си смени начина на работа отбора не е печелил нищо.Не може всека година да си продаваш основни играчи и да ги заменяш с деца и да искаш да печелиш.Очаквам Арсенла да са на 5-6 местов Анфгия и пак да останат без нищо.

arsen
14.08.2009 13:20

Хм а този сезон ще ни спре ли някой?Освен контузиите,разбира се.

YAYA
14.08.2009 12:47

Аз съм на мнение, че след 1,2 сезона няма да има кой да спре Арсенал! Лично мое мнение! *wink*