Де Хеа: На Юнайтед му липсваше мениджър от типа на Моуриньо

13:25
Де Хеа: На Юнайтед му липсваше мениджър от типа на Моуриньо
Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа демонстрира, че няма да тъжи много дълго за вече бившия си мениджър в клуба Луис ван Гаал.

Испанецът приветства назначението на Жозе Моуриньо с думите, че именно такъв човек е липсвал досега на „червените дяволи“.

"Надяваме се, че Моуриньо с неговата воля за победа, ще направи така, че Юнайтед да се върне на върха“, каза Де Хеа. „Аз лично още не съм разговарял с него, нито пък съм разпитвал съотборниците си. Мисля, че всички много добре го познаваме.“

"В Юнайтед ни липсваше такъв мениджър като Моуриньо – с личността и психиката на победител. Да го привлечем беше вярното решение. Благодарен съм на Манчестър Юнайтед, че мога да играя тук. Много съм щастлив. Смятам, че откакто играя в Манчестър станах по-зрял футболист“, добави испанският национал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Addicted92
14.06.2016 00:10

Лигата става още по-интересна с имена като Моуриньо, Клоп и Гуардиола. Ако трябва да съм честен от тези тримата които споменах - Моу е последният треньор, който бих искал да ни поеме, но се надявам това да е правилният избор. Клоп, Гуардиола и Симеоне са по-добри.

Highbury
10.06.2016 15:28

Да липсваше му на Манчо човек като Моу да съсипе изцяло отбора *lol* С тоя арогантния не ги виждам милите...

billy_944
10.06.2016 17:48

Без да се подигравам ми е малко жал за Арсенал..Ние взимаме Моу и с него доста трансфери,при Сити същото с Пеп,Пуул си взеха един от най-харизматични мениджъри в лицето на Клоп,Тотнъм с Почетино,а Арсенал с Венгер..Нищо 4-тото място си е класика!