Рафа Надал обяви: Пропускам Уимбълдън

12:34
Рафа Надал обяви: Пропускам Уимбълдън
Вече е факт първото голямо разочарование на "Уимбълдън". Световният номер 4 Рафаел Надал официално отказа участие от третия за годината турнир от Големия шлем. Испанецът получи травма на китката по време на "Ролан Гарос" и това го принуди да се оттегли преди мача си от третия кръг в Париж. След това бившият лидер в ранглистата информира, че ще пропусне надпреварата в "Куинс Клъб", а сега чрез "Фейсбук" съобщи и за изданието в "Ол Ингланд Клъб".

Ето какво написа носителят на 14 мейджър трофея:

Здравейте! Тъжно ми е, но трябва да обявя, че след консултация с моите лекари и след като получих резултати от изследванията, стана ясно, че няма да мога да играя на "Уимбълдън" през тази година. Както можете да си представите, решението е много трудно, но възстановяването от контузията, която получих на "Ролан Гарос", изисква повече време. За съжаление няма да мога да се включа и на демонстративния турнир The Boodles, който присъстваше в календара ми предишните сезони.

Благодаря на всички за подкрепата, особено на феновете. Милите ви съобщения означават много за мен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ginekologaa
10.06.2016 21:12

Нормално чистим се от допингите

sundza
11.06.2016 10:21

Аз пък мисля, че Надал полека приключва с тениса. Поне като играч,де. Дано не съм прав, ама вече почват да стават в повече тия отказвания.

rimlianin
10.06.2016 13:35

Мисля че на почти всички е ясно кой ще спечели турнира *smile*