Феновете на \"Червените дяволи\" мечтаят Оуен да заколи Ливърпул

12:13
Феновете на \"Червените дяволи\" мечтаят Оуен да заколи Ливърпул
През последния сезон Юнайтед изравни рекорда на Ливърпул по спечелени шампионски титли на Англия. Това означава, че на сър Фъргюсън, мениджъра на Червените дяволи, му остават още две неща до пенсия. Шотландецът умира да остави Юнайтед с една титла повече от Ливърпул. А също и да прибере трета КЕШ в Европа. Както вървят нещата, засега Юнайтед не изглежда способен на такива подвизи. Все пак миналата година отборът залиташе като закоравял пияница след полунощ, но в Англия не се намери кой да го катурне от върха...
Шампионът на Англия в последните 3 години Манчестър Юнайтед през оригиналния и ироничен поглед на в. "Гардиън" (преведено от "7 дни спорт") :

Ще имат ли късмета феновете на Юнайтед (и тези на Англия) да видят през новия сезон това митично създание - здравия Оуен Харгрийвз…

Партиен манифест

"Работа във Великобритания за бразилските тийнейджъри. 0% лихва за дълговете в размер над 600 млн. паунда. Безплатна дъвка за всички. Никакви аржентинци на територията на страната."

Богаташи или дрипльовци

Юнайтед се управлява от елфи с вместително гърне злато. Само дето гърнето е взето на кредит и има известни проблеми с плащането на вноските.

Представа за страната на чудесата

Спечелване на поредната титла, с което резултатът във вечната борба с Ливърпул ще стане 19-18 за Червените дяволи. Рафа Бенитес и Стивън Джерард влизат в конфликт относно произношението на думичката "факт". Карлос Тевес се контузва и, неспособен да тренира, теглото му скача до 125 кг по Коледа.
Класирането не лъже

Юнайтед спечели титлата, въпреки че в нито един момент не даде пълна газ. Напускането на Кристиано Роналдо може да попречи на Червените дяволи в атака, но в момента манчестърци разполагат с най-солидната защита в цялата клубна история. В една алтернативна вселена те щяха да бъдат водени от Джордж Греъм (по негово време - 1986-1995, феновете на Топчиите пееха гордо песничката "1:0 за Арсенал") и щяха да са излекували света от безсъние.

Три желания

1. Ливърпул изпада
2. Майкъл Оуен вкарва победния гол на "Анфийлд", с който Юнайтед става шампион, а Ливърпул изпада. След това целува емблемата на Юнайтед и отправя обидни жестове към трибуната "Коп".
3. Автомобилите, задвижвани от електричество, биогоривата и инсталациите за добиване на вятърна енергия съсипват производството на петрол. Така собственикът на Ман Сити шейх Мансур бин Сайед ал Наян фалира.
Какво казва средностатистическият фен
"Ужас! Барселона ни разкъса на парчета в Рим, заменихме най-добрия играч в света с безнадежден старчок и крило на Уигън. Ливърпул със сигурност ще спечели титлата. Ще бъде хубаво, ако поне се доберем до място в четворката."

Съставът

Майкъл Оуен е новото момче в квартала. Носителят на Златната топка за 2001 г. показа завиден голмайсторски нюх в контролите. Завърнал се в родния си Северозапад, той е решен да навакса загубеното време.
Мениджърът сър Алекс Фъргюсън винаги е разчитал на солиден гръбнак от британски футболисти и в момента Юнайтед има девет английски национали. Но изглежда в същото време на стари години шотландският футболен благородник е развил някаква мания по бразилците.

Невъзпят герой

Парк Джи-сун. Не заради неговата забележителна издръжливост и технически умения, а поради простия факт, че ако не е кореецът, Нани ще играе 20 мача повече всеки сезон, отколкото в момента.

Национално съкровище

Когато не пази топла кушетката в лекарския кабинет за адаша си Майкъл, Оуен Харгрийвз е неудържима сила в средата на терена. Шансовете Англия да бие суперфаворита Испания на световното догодина без него е нищожен. Лошото е, че както казват в Англия, здравият Оуен Харгрийвз е митично създание - в действителност такова нещо не съществува.

Мениджърът

Сър Фъргюсън е №1, що се касае до спечелените трофеи - 31 броя за 35 години. След усърден флирт със схемата 4-3-3, напоследък той се върна към любовта на футболния си живот - 4-4-1-1.

Свадливият шотландец най-вероятно ще се оплаква за следните неща през сезона: "Би Би Си"; несправедливостта да му се налага да играе гостуване в първенството в рамките на един месец след европейски двубой; "Би Би Си"; липсата на уважение от страна на Рафа Бенитес. И, да не забравяме, "Би Би Си".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

el_n1n0
14.08.2009 14:27

едва ли ще се получи, защото ако случайно не е контузен Копа ще го отрепе *wink*

GodOfHatred
14.08.2009 14:13

Ако Оуен им вкара той ще е новия любимец на феновете *joking*

JEP
14.08.2009 13:18

В Англия е по - зле от България - тук поне Левски и ЦСКА се сменят от време на време , а на Острова винаги номер едно е Ман.Юнайтед.

Bat_Vane
14.08.2009 13:08

Да ве е'а в боклуците нещастни , най - много на майка ви пу'ката да заколи !

bukmeikar_89
14.08.2009 12:47

хахах точно този пенсионер и смешните фенове ще има още много да си мечтаят докато ,,Оуенчо,, заколи Ливърпул те ако се надяват на него по -добре да се наведат и да се хванат за палците *joking*

holliwood
14.08.2009 12:15

Ако бъдат шампиони и този сеон Юнайтед ще станат найстина велики така и бербатов ще стани за първи път шампион *wink*

barcalevski
14.08.2009 12:01

Точно Оуен ли бе?Дет се скъсва да пропуска на 2 метра от вратата бахти вица *joking*

TheFreakyJihm7
14.08.2009 11:40

Ако вкара на Анфилд тва ще е бротална гавра с лузърите ама те са си свикнали.Оуен е разбрал че при тях титла няма да земе и е отишъл при правилния отбор

el_n1n0
14.08.2009 11:35

тоя последния пасаж цепи тотално *lol**lol*

barneta_7
14.08.2009 11:32

Еь мечти, мечти *lol* . Оуен ще се контузи още на 3-я мач на Мангалите. Коко сте наивни не е истина