Петев: Това бе голям позор

22:17
Петев: Това бе голям позор
Селекционерът на националния отбор на България Ивайло Петев определи представянето на тима на турнира "Кирин къп" като "голям позор". Наставникът пое вината за тежките загуби от Япония и Дания и призна, че може да се очакват промени в състава. Той коментира и слуховете за скандал между него и Венцислав Христов, като заяви, че няма такова нещо.

"Това бе голям позор за нас. Не очаквахме такова представяне. Не отидохме с такава мисъл в Япония. Очаквахме да надградим, но не се получи. Не мисля, че играчите са били на екскурзия. Не виждам промяна в тях, от мача с Португалия. Аз поемам отговорността за това представяне", заяви Петев.

"Няма нищо вярно за скандала с Венци Христов. Не е имало никакви реплики и скандали помежду ни", допълни треньорът.

Накрая той коментира и въпроса за това дали ще си подаде оставката след този провал на отбора.

"След всеки мач слушам коментари, че ще ме махнат. Това не го решавам аз. Може обаче да има големи промени в състава занапред", каза още наставникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sakata_97
09.06.2016 00:34

Абе мършо подай си оставката най-после и напусни със мир,не мога го трая този паразит Путев,този е като Ван Гаал без достойнство

Bilyan86
08.06.2016 23:19

за Япония незнам , но ако беше на Северна Корея ....... Нали преди 15 год някъде след световното им изчезна целия отбор *cards**cards* даже след това в ЮАР мн играчи не се върнали , а др поискали обежище ...

Pechenqgata
08.06.2016 22:55

Добре че не си треньор на Япония, защото знаем какво следва след като си опозорен...