Официално: Първи трансфер на Моуриньо в Юнайтед

16:16
Официално: Първи трансфер на Моуриньо в Юнайтед
Щабът на Манчестър Юнайтед официално привлече централния бранител на Виляреал Ерик Байли. Договорът на 22-годишния котдивоарец, който ще влезе в историята като първия трансфер на Жозе Моуриньо на "Олд Трафорд", е за 4+2 години.

Според английските медии червените дяволи ще платят около 30 милиона паунда за Байли. Остава единствено играчът да получи разрешително за работа на Острова.

"Да се присъединя към Манчестър Юанйтед е реализирана мечта. Винаги съм искал да играя футбол на най-високо ниво. Искам да прогресирам, за да стана възможно най-добър. Вярвам, че работата с Жозе Моуриньо ще ми помогне да се развия. Манчестър Юнайтед е точният клуб за това. Очаквам с нетърпение да се срещна с новите си съотборници и да започна тази нова глава в своя живот", заяви Байли пред сайта на червените дяволи.

"Ерик е млад централен бранител, който притежава огромен природен талант. Той се развива много добре до момента и има потенциала да стане един от най-добрите. Очаквам с нетърпение да работя с него и да помогнем на този самороден талант да развие своя потенциал. Ерик е в правилния клуб, където да продължи развитието си", коментира Жозе Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CFC_H_A_Z_A_R_D
09.06.2016 19:32

Не разбирам,защо получавам минуси?При положение,че Зума е страхотен и по едно време от сезона дори измести Гари и си беше титуляр.За това,казах,че е новия Зума защото аз може би съм един от малкото които са го наблюдавали.Страхотна физика,бързина и то понякога нетипична за ЦЗ и е много млад.

Luxury
08.06.2016 21:50

Честит да ни е! Нямам наблюдения в/у този футболист, дори не съм го чувал, но се надявам да бъде споучлив трансфер.

Reyes_de_Europa
08.06.2016 21:21

Този е добър. Не знам как Реал и Барса го пропуснаха, особено каталонците, че там е суперналежащо да се вземе минимум един централен защитник. Жалко за Виляреал, който май сериозно ще бъде разграбен. Барса ще си вземе Денис Суарес, Атлетико се точи за Седрик Бакамбу, а се говори и че Марселино Гарсия Торал щял да замени Дел Боске след европейското.

Rezors
08.06.2016 20:43

Честит ни трансфер,порових малко за тоя пич и останах доста доволен. Освен,че е млад и с доста стабилна физика е и доста прогресиращ играч. В последните си 19 мача има само три жълти картона,а в първите си 19 - 9. Не съм сигурен такава ли беше статистиката,но мисля че се доближаваше до тези цифри. Ако наистина напуснат няколко титуляри задължително Моуриньо ще търси техни заместници,защото едва ли ще разчита примерно на МакНеър за титуляр. Дано сглоби боеспособен състав,че още един такъв сезон и ще стане каша..

Manchester_1878
08.06.2016 19:45

Ами да ни е честит. И аз не съм го наблюдавал, а 30 милиона ми се виждат доста пари, но на фона на това, че испанските отбори продават скъпо, особено на английски, може би е оправдана цена Определено има плюсове като : физика, младост височина и т.н., да се надяваме, че ще се приспособи бързо към ВЛ. Аз очаквах, а исках, Моу да се насочи към Стоунс , но изглежда няма да направим опит да го привлечем. Според мен няма да се задоволим само с един защитник и ще се пробва за поне още един, но едва ли ще е Стоунс, след като от Евертън ще му искат поне 50 милиона, а и имат и нов мениджър. Интересно ще е на какви още позиции ще търси подсилване. Убеден съм, че ще се търси нов ДБ и ЦХ, но ще видим.

Highbury
08.06.2016 18:37

Напълно анонимен трансфер.... когато Сър-а се отегляше бях казал, че МанЮ няма да е същият отбор. Думите ми се затвърждават и сега ! Не знам Моу какво ще направи с отбора, ама не съм голям оптимист като чета и колко и кои играчи иска да маха....

Man_Red
08.06.2016 21:00

Уау, как разбра, ти си някакъв гений, Юнайтед без съра няма да същите...а знаете ли, че някой ден като има турнадо ще има тежки последствия, помнете ми думите! Аааа, не ми вярвате, ама ше видим като стане!

j_mourinho
08.06.2016 18:16

Добър защитник е пича, друг е въпроса за развитието му във Висшата Лига.

Daley_Blind
08.06.2016 18:10

Името му е Ерик Байи.*smile*

Да ни е честит! Пожелавам му успех с екипа на Манчестър Юнайтед! По мое мнение ще пасне на стила във ВЛ!

Kingkong86
08.06.2016 18:07

Ерик Бейли му е името...................Дано да има психиката на Дрогба и Яя Туре щом е от Код Дивоар да не стане като Депай защото не ни трябват футболисти със слаба психика.

Daley_Blind
08.06.2016 18:14

Бейли се произнася на английски, но на френски е Байи, а в Кот д'Ивоар говорят на френски. *smile*

RMCF_1902
08.06.2016 17:55

Много добър трансфер!Като се има в предвид, че защитата на Виляреал беше една от най-стабилните в Испания, а Байи беше един от основни им защитници според мен той ще си заслужи парите, плюс това е млад и висок и си мисля, че ще пасне и на стила в ВЛ.Честито отново.

NoDiggity
08.06.2016 17:42

Нямам си представа как е като игра момчето, защото не съм изгледал и 1 мач на Виляреал(впрочем само Ливърпул-Виляреал гледах този сезон, но въобще не съм наблюдавал него), та се надявам да пасне добре на отбора. Хубваото е, че е млад и е защитник. Трябват ни основно защитници и халфове през трансферния прозорец.

666_ultra_666
08.06.2016 16:48

Централен защитник, отличен ход на Моу още няколко добри трансфера и с наличните играчи атака на титлата е задължителна. 🏆

Amateur1878
08.06.2016 16:21

Честит да ни е Байи. По мое мнение, ще пасне във ВЛ. Както написах, не съм му гледал мачове, но попрегледах някои неща. Има много добра физика, висок е, което е добре. Не е латинос, което също е добре и бихме могли да очакваме дори и лоялност. Също така идва и от друг отбор, който не е Реал или Барса, което би следвало да означава, че знае какво е конкуренция в едно първенство и какво означава да ти се хвърлят здравата във всеки един мач.

Така че, добре е дошъл.